הקפצה...

נכון

כי הרי קן לא מופיע בסרט ואם הוא היה מתרחש מתישו אחרי העונה השניה הוא היה צריך להופיע

star_female

New member
איך לפני שהם פגשו את קן

אם יש להם דיג'ימונים? >.> ועוד לדיוויס יש 2 דיג'יביצים...

אני לא מתכוון לפני העונה השנייה.

אני מתכוון לפני שהם הביסו את הקייזר. כלומר, מתישהו בזמן הקרב איתו. בערך מהפרק שדיוויס מקבל את דיג'יביצת החברות (כי בסרט ריידראמון מופיע) עד שהם מביסים את הקייזר. בזמן הזה הסרט קורה.

star_female

New member
לא כל כך היה להם זמן לטוס לאמריקה

ולנוח בחוף עוד לפני זה כשהם נלחמו בקן... גם לא היה ממש הרבה זמן שבו הסרט היה יכול להתרחש בהתחשב בזה שהוא מתקיים בקיץ והסדרה התחילה באביב (אפילו שהם הביסו את קן בקיץ, אם אני לא טועה). בכל מקרה, באופן רשמי הסרט הוא לא ב-timeline של הסדרה, אז אין מה להתווכח על זה.

אם את אומרת...

ושמתי-לב שהסרטים אמורים להיות הרבה יותר רציניים ממה שהם בדיבוב. והבדיחות של האמריקאים באמת גרועות.

Digi Lista

New member
...

אני לא אוהבת את הסרט(האיחוד האמיריקאי לשלושת הסרטים הראשונים),אני לא אוהבת את הציורים,לא ממש מתחברת לעלילה,יש שם קטעים מצחיקים והשירים האמיריקאים חמודים(יש לי את הדיסק)אבל האמת שאני מעדיפה בהרבה את הסדרה... טכנית(בתיאוריה הכוונה,אם נתעלם מהעובדות ומההודעה של טלי
לצורך העניין) יכול היה להיות מצב שהסרט התרחש מתי שמילי טוען מהסיבה שאמרו בסדרה שקן לא בבית כמה חודשים,אולי במהלך החודשים האלה הוא היה קצת שקט(חרש מזימות בסתר) ואז התרחש הסרט

התכוונתי לפני שהם פגשו אותו.

הקייזר וקן די שונים, מבחינתי. התכוונתי שהסרט קרה אחרי שהם פגשו את הקייזר, אבל לפני שהם פגשו את קן.

Goggle Girl

New member
אבל הם _כן_ פגשו את קן

בדיוק כשהוא חזר להיות קן אחרי שהקייזר... התפוגג לו

לא הבנת.

"לפני שהם פגשו את קן" הכוונה היא "לפני שהקייזר התפוגג", לא "לפני שהם פגשו את הקייזר". הרי הקרב שלהם בקייזר נמשך כמה חודשים, אז מתישהו במהלך החודשים האלה. לפני שהם הביסו את הקייזר. קאפיש?

Goggle Girl

New member
>.> אבל הם _כן_ פגשו את קן!

נו, כשכולם עמדו סביבו כשהוא התבכיין על החול מייד אחרי שהקייזר התפוגג, ודאיסקה מחזיק את צ'יבימון בידיים וניראה בישי מתמיד *_*

Goggle Girl

New member
אז אתה טועה

כי אין מצב שלדאיסקה הייתה אז את הדיג'יביצה המוזהבת oO

נכון, לא הייתה לו.

הוא קיבל אותה מסראפימון ומגנהדראמון, בדיוק כמו וויליס. גם לו לא הייתה את הדיג'יביצה המוזהבת. שניהם קיבלו אותם מסראפימון ומגנהדראמון.

Goggle Girl

New member
הוא קיבל אותה מהם

בגלל שהדיג'יביצה המוזהבת היא מעין דיג'יביצה חד פעמית, ככה שאחרי שהוא השתמש בה נגד קאיימארמון היא נעלמה. סראפימון ומגנהדראמון קראו לה חזרה, יחד עם הדיג'יביצה המוזהבת של וואלאס

הפוך.

קודם סראפימון ומגנהדראמון זימנו את הביצים, ואחר-כך הן חזרו לעולם הדיגיטלי. הקייזר מצא אחת מהן, דיג'יביצת הניסים, ושם אותה בבסיס שלו. ותקראי מה שטלי וליסטה כתבו: הסדרה הייתה באביב, אבל הסרט בקיץ וגם קן הובס בקיץ. והיו כמה חודשים שקן לא היה בעולם הדיגיטלי, שאז כנראה התרחש הסרט. כמה זמן אחריו, בקיץ, קן הובס.

למעלה