הקפצה...

WoLfN

New member
דיג'ימון, הסרט../images/Emo70.gif

מכיוון שמזמן כבר לא היה דיון על הסרט, החלטתי לפתוח אחד. ראיתי היום את הסרט [יש לי בקלטת. מישו קנה לי ליומולדת עשרXD], ונוכחתי לדעת ששלושת המלאכים מופיעים בו. לא זכרתי את זה בכלל, וזה ממש חביב. צ'רובימון ניצח את סראפימון ומגנהדרמון מהר מדי.
ראיתם שבעונה הרביעית הם נלחמו בערך חצי עונה... סוף
דיוויס לא היה מצחיק. יולי הייתה בסדר.. קודי היה פחות חסר חיים מהרגיל, והיו לו כמה קטעים מצחיקים... טוף, סיימתי. נא להגיב.

צריך להיות יותר רווח בין הסימן של

הספוילר לספוילר עצמו, אחרת זה לא שווה כלום. אבל זה לא נורא, כי יש לי את הסרט מוקלט ואת העונה הרביעית מוקלטת, אז לא הרסת לי כלום. בכל-אופן, אלה לא היו שלושת המלאכים. אופנימון הייתה חסרה. במקומה הייתה מגנהדראמון, ואני לא בטוח שהיא נחשבת לאחת מהשלושה. ווויליס מגניב! עכשיו ציטוטים: Tai: "Just warn me before you...kiss me again." Kari: "Once a digimon becomes your friend' he'll do anything for you. Anything." Koromon: *Shiting* Tai: "Let's have a warning from that too." Terriermon: "I'm not your pet, Willice. I'm your friend, and friends are always there for eachother."

קורורו

New member
אני ראיתי../images/Emo70.gif

אממ.. טוב חוץ מזה שזה סרט (לא ממש סרט אחד
) ממש נחמד, אין לי ממש דעה. הציורים מגעילים. זאת אומרת, איך שהדמויות נראות... . ובאמת קודי חסר חיים יותר מתמיד, הוא נראה כמו אחד שקורא איזה ספר על "אורח חייהם של התולעים" או משהו בסגנון... צ'רובימון באמת היה חזק מדי. לעזאזל! יש מולך שני דיג'ימוני מגה ובמכה אחת אתה מעיף אותם?! ועוד את מגנמון (שהביס בקושי את קיימירמון - אם לא מתעלמים מהסדרה) וראפידמון (על, אם לא מתעלמים מהסדרה) הוא לא יכל?! דיוויס היה מצחיק! עם וויליס והכל (כשהם חיכו לטי.קיי וקארי, ויולי לבינתיים תיחקרה את וויליס, דיוויס לא הראה עניין עד ששמע על קארי XD כל הקטע הזה הצחיק אותי...) עם המלחמה בדיג'ימון ההוא (שכחתי איך קראו לו, זה שלפני צ'רובימון) "מי זה, ולמה הוא תוקף אותנו?!"... אממ... הסרט ה"שני" - כל קטע עם טאי מצחיק. בקיצור - כל הסרט מצחיק. איזי:"הביצה! היא בקעה!" טאי:"איכס..." *מביט בביצה* איזי: "לא זאת! הדיג'יביצה!!!" בכללי? הכל!!! זהו...

הציורים דווקא יפים לדעתי.

ובקשר לקרב בצ'רובימון: צ'רובימון התחזק בגלל הוירוס, ובגלל זה הצליח לנצח שני דיג'ימוני מגה. הסיבה שהוא לא הצליח להביס את מגאנמון וראפידמון, למרות שהם לא מגה, הייתה דיג'יביצי הזהב. ביצי הזהב חיזקו את הדיג'ימונים ובגלל זה הם הצליחו לנצח את צ'רובימון.

יש לי אותו בקלטת

קניתי אותו פעם תאמת לא מתתי על אכות הציור בדרך כלל בסרטים יש הרבה יותר השקעה וצבע(לפחות בסרטים שאני ראיתי) העלילה נחמדה אבל מבאס שסרטים כאלה הם רק כמו פרק אבל לא נוראה הסרט הראישון די משעמם לפי דעתי חוץ מכה בדיחות נחמדות שיש שם הסרט השני באמת מצחיק והעלילה שלו מאוד נחומדה ואת הסרט השלישי הכי אהבתי("וויליסססססססס"*קול של רוח כזאת*) אני חולה על טריירמון הוא כזה קורע גם דיוויס("הסיפור הזה כזה עצוב" או משו כזה) אני חולה על הקטע ("תיראו אני דיוויס"טריירמון מנפח לחיים והולך מצחיק עם אני לא טועה) טוב רק את אלה ראיתי פעם התחלתי להוריד את השאר אבל בטח דחפתי את ההורדה של זה לאנשו ועכשיו אני לא יודע איפה זה תגידו למי יש את הדיסק?

ראיתי את זה אתמול.

הקטע עם דיוויס היה משהו כמו: דיוויס *בוכה*: "זה הסיפור הכי עצוב שאי-פעם שמעתי." וויליס *מושיט לו את המשקפת*: "תתגבר על זה." או משהו כזה. דיוויס: "אוקיי." *שם את המשקפת* וויליס: "זה היה מהיר." וכשטריירמון חיקה את דיוויס הוא דיבר על הפיצה. הוא אמר שאם דיוויס יאכל את כל הפיצה לבד הוא ייראה ככה וניפח את הלחיים ודמיווימון צחק. ואז דיוויס אמר: "אין לי גרם של שומן מיותר מתחת לצוואר." וגם אני הכי אוהב את השלישי, למרות שהשני הכי מצחיק.

gill142

New member
אממ, יש לי שאלה

מאיפה אתם משיגים קלטות של סרטים של דיג'ימון, מאיזה חנויות, פליז, אני אף פעם לא ראיתי שום סרט של דיג'ימון ואני רוצה לראות. נ.ב --- זה בתרגום לעברית, נכון?

gill142

New member
התכוונתי לאנגלית + תרגום

כי כל דיבוב שיוצא, יוצא מגעיל. וכמה סרטים יש בחנויות? ובאיזה חנויות לדוגמה

קורורו

New member
אממ... לא מכירה חנויות X_X

אבל אפשר באיזה חנות השכרה.. תרגום? אני לא ראיתי אף פעם עם תרגום.

lori4

New member
............

אני יודעת שסנימה שידרו את זה לפחות פעם אחת באנגלית עם תרגום. לי יש את הקלטת המדובבת שקניתי יחד עם יומן שבאיזה מצבע שהיה פעם באיזשהו מגזין.

טיקיי

New member
אבל גם האנגלית זה דיבוב...

זאת לא השפה המקורית, אז אין כל כך הבדל מהעברית... ויש רק סרט אחד, שהוא שילוב של כל השלושה הראשונים... כי לשים כל אחד מהם בנפרד היה קצר מדי בשביל קולנוע באמריקה... אז הם שילבו שלושה כדי להגיע לגודל מספיק. אצלנו המינימום צריך להיות נראה לי 90 דקות והאורך של השלושה ביחד הוא 80 אני חושב, בגלל זה הוא לא היה בקולנוע...

אני קניתי בבלוק באסטר

לפני איזה שנתיים בערך או שנתיים וחצי ולא זה בעיברית ושוב למישו יש את הדיסק חוץ מלי?

Goggle Girl

New member
תיקון: הסרטים הראשון עד השלישי XP

מה שמזכיר לי שאני צריכה לראות אותם שוב פ=פ;;; מגנהדריימון היא אחת מהתפתחויות המגה של גאטומון ואם אני זוכרת נכון הטיבעית ולכן היא הפכה אליה בסרט השלישי ולא לאופנימון שעד כמה שהבנתי הומצאה עבור העונה הרביעית. ובקשר לציורים, יפים יותר או פחות, בסרטים האנימציה עצמה תמיד מושקעת יותר, הציורים זה כבר טעם אישי. ולסיום: דאיסקה מקנא בשביל מיאקו, דאיסקה מקנא בשביל מיאקו~ יחי וואלאס\מיאקו! האלה מיאקו\קן!!! אשכרה זוג הגיוני שהפאנגירלז לא יתנגדו אליו כי הן מעדיפות את קן עם דאיסקה מאשר עם מיאקו ואת דאיסקה עם קן מאשר עם וואלאס!!! XD

star_female

New member
בקשר לזוגות,

אני גם מעדיפה וואלאס/מיאקו על קן/מיאקו, אבל כל הקטע עם קן לא רלוונטי כל כך כי קן בכלל לא מופיע בסרט הזה (יקום מקביל בלה בלה). אבל בבחירה בין וואלאס/דאי לוואלאס/מיה לא כל כך משנה לי כי שני הזוגות חמודים. ^^ בקשר לציורים, אי אפשר להשוות בין הסגנון ציור של סרטים 1, 2 ו-4 לסגנון ציור של הסרט השלישי כי הם שונים לגמרי @_@ גם אני מעדיפה את הסגנון ציור של הסדרה (במיוחד של פרקים מסויימים בעונה השנייה *_*) על הסגנון ציור של סרטים 1, 2 ו-4, אבל הסגנון ציור של הסרט השלישי ממש יפה לדעתי. ואלה שאמרו שהסרט הראשון לא כזה מעניין, זה נכון, אבל ביפן הוא שודר לפני הסדרה בכלל אז הוא היה יותר מעניין מן הסתם... (הוא נוצר בעיקרון כדי לגרום לאנשים לרצות לראות את הסדרה כשהיא תתחיל). אה, והסרט האמריקאי בכלל לא דומה לסרטים היפניים. מהסרט השלישי הם פשוט הורידו את כל העלילה (הוא היה במקור שעה ומשהו...). במקור הוא סרט ממש יפה, אבל האמריקאים חייבים להפוך כל רגע רציני לבדיחה דבילית... ואני עדיין שואלת (למרות שאני כבר לא מקווה אפילו >.>), מתי יוציאו את הסרט הרביעי כדי שאנשים שלא מורידים מהאינטרנט יוכלו לראות. הוא פשוט סיום נהדר לעונה השנייה, שמבטל את כל הסצנה האחרונה בפרק האחרון... (והוא גם באורך של פרק וחצי, אז זה מתאים...)

star_female

New member
שמות הסרטים

השלישי: Digimon Hurricane Touchdown! Supreme Evolution! The Golden Digimentals. הרביעי: Diaboromon Strikes Back (או Diaboromon's Counterattack). שאר הסרטים: הראשון: Digital Adventure השני: Our War Game (בכמה מקומות קוראים לו גם Children's War Game, השם היפני הוא Bokura no War Game). החמישי: The Adventurers' Battle השישי: The Runaway Digimon Express השביעי: Ornithmon - Revival of the Ancient Digimon

למעלה