הקפצה...

Dark SpaWn

New member
חמוד ?!

ניסיתי להפחי אנשים... אוף... פו פייטרס תנגנו משהו עצוב... ... לאן הם הלכו ?

Apikachu L

New member
אהבתי....

רק שסאקורה תראה קצת יותר קוליות.... אבל אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את הסיפור...

OFIRB9

New member
אאאאאאאאאא!!! זה שלי!!!

^________________________________________________________^ אני גאה בעצמי

יא שוס!

אחלה סיפור מתי אתם ממשיכים? ולמה הבגדים של ג'וני לא היתחלפו? סאקורה היסתכלה על הילד בבגדי צבא גם לג'וני היו בגדים שונים כעת, הוא היה לבוש בבגדי צבא הבגדי צבא היתחלפו לביגדי צבא חדשים? או מה?

Dark SpaWn

New member
שמתי לב

פשוט קיוויתי שאף אחד אחר לא שם לב... יש לנו טונה פאשלות בפיק הזה חחח

פרק ג' !!!!

טוב הפעם אין בינתיים תמונה כי אופיר מציירת אותה ואני צריך לחכות עד שהיא תסיים אבל לי ולמון אין זמן אז כתבנו ופרסמנו... קדימה ממשיכים "סאקורה זהירוווווות!" קרא קיוטו בעודו קופץ למול סאקורה ההמומה, סאקורה התכווצה בצד ועצמה את עיניה, כשפקחה אותם היא קראתה את קיוטו מתפורר למול עיניה והחלקיקים שלו עפים אל השמיים ונספגים בעננים 'אה? איפה אני? זה בטח שוב השער... השער...' המילים הדהדו במוחו של קיוטו, הוא עצם את עיניו וכשפקח אותם מצא את עצמו על ענף בפארק, הוא הבחין בילד שנראה דיי דומה לו, הילד חצה את הכביש כשלפתע משומקום הופיעה מכונית והתכוונה לדרוס אותו... הוא... נעלם!" צעקה סאקורה בפחד, "יופי! מה נעשה עכשיו?!..." היצור כל הזמן חייך אז הפנה את מבטו לעבר ג'וני, הציפורניים שלו עדיין היו תקועות בחול מהמכה החזקה שנתן לקיוטו שהשמידה אותו, היצור שלף את הציפורניים שלו ואם שתי הידיים שלו קפץ לכיוון ג'וני, ג'וני קפץ במהירות לצד והדיג'ימון פיספס אותו, סאקורה עדיין עמדה אם הבעת פנים עצובה ודמעה קטנה בעין, היצור המשיך לירדוף אחרי ג'וני שצעק לסאקורה:"תעזרי לי !", אבל סאקורה לא הקשיבה, ג'וני לבסוף שלף את הדיג'יכלי והתחיל ללחוץ על כפתורים בזמן שהוא בורח מהיצור בתקווה שהדיג'יכלי הוא נשק, הדיג'יכלי עשה צלילם מוזרים ואז בקע ממנו קול שאמר:"ואיילמון- דרגת טירון מידע נוסף אינו זמין",היצור הניף את היד,הפיל את הדיג'יכלי מידו של ג'וני והפיל גם אותו כשה הוא מיתכונן לשסף לו את הגרון אם הציפורניים שלו "וואילמון? ת... תשמיד אותו!" צעק ג'וני בעודו מכוון את הדיג'יכלי לעבר וואילמון, "תפסיק לעשות שטויות ובוא כבר!" צווחה סאקורה שהתעשתה ותפסה את ג'וני בצווארון... "תיזהר!" צעק קיוטו לעבר הילד שחצה את מעבר החצייה,יופי... טוב! למטרה טובה!' חשב לעצמו קיוטו וזינק במהירות מהעץ, הוא תפס את חולצתו בשיניו ורץ במהירות לפארק, המכונית עברה במהירות, קיוטו הסתכל על הילד ההמום ויישר את שיערו, "אתה בסדר?" אמר קיוטו וחייך, "א... אני משער שכן..." מלמל הילד ונעץ את מבטו המופתע בקיוטו, "אוץ'... חכה רגע" אמר קיוטו וגרד את אפו, "הכל בסדר?" שאל הילד בתמיהה, "כן בטח!" קרא קיוטו בתמימות, "אה... טוב..." אמר הילד ומשך בכתפיו, "קיוטו, ואיך קוראים לך?" שאל קיוטו והסתכל בעיניו המתרחבות של הילד... בינתיים בעולם הדיגיטלי ג'וני וסאקורה ניסו נואשות להיתחמק מואיילמון שניסה ליפרוס אותם כמו פסטרמה,ואיילמון היתנגש בג'וני והפיל אותו אז קפץ לעבר סאקורה,גוני פתח את הטיק שלו ושלף סכין והיתכונן לקום וליתקוף את ואיילמון אבל הוא היה רחוק מידי,ואיילמון היה סנטימטרים מסאקורה והציפורניים שלו ניצנצו,ג'וני צעק בקול:"סאקורה !!",לפטע מתוך השיחים קפץ יצור קטן שנראה כמו חרק והיתנגש בואיילמון ובכך הציל את סאקורה,אבל מי הוא והאם הוא יצליח לנצח את ואיילמון שגדול ממנו בהרבה ? *המשך יבוא ! וגם תמונה תבוא ! (קרדיטים: כתיבה: מון-פלאוור ודארק-ספון ציורים: הפעם אופיר אבל אי עדיין הזהרה: כל טעות שנעשה בפיק כגון איות,משפטים לא ברור,ושינוי מין המישפט או המספר היא אשמתו של הספון ושלו בלבד... לא של מון !... ולי טיפה של אופיר... לא לא של אופיר רק של הספון ! תודה...)

moon flower

New member
ליסטה? את מוכנה להקפיץ?

עוד הערב (אם אופיר תשלח את התמונה) יהיה פרק הבא!

OFIRB9

New member
בגלל שנתתי לכם תמונה

מגיע לי לתפוס טרמפ כדי לשים את התמונה של פרק 1 ב"אבן היהלום הכחולה" כי פירסמתי כבר את הפרק בלי התמונה! (זו אנסטסיה, הקטן מאחור זה שייאצו והיצור החמוד הזה מקדימה זה שהלן) תודה

niena

New member
מתי ההמשך??????

פיק מדהים.... של יפים, אולי גם אני אתחיל פיק משלי... סתם, גם ככה הפורום הזה מפוצץ בהם...

למעלה