הקפצה...

פרק ד'

אני ומון מיתאמצים לא להיתעצבן כי מנדנדים לנו אבל יותר למון... וזה לא מגיע לה אז בעתיד פשוט תנדנדו לי היצור הקטן עמד מול ואיילמון והיסתכל לו בעיניים, הייתה דממה ואף אחד לא זז, לפתע נשמע קול:"באזקילמון-דרגת אלוף,התקפות:היתנגשות נחיל,השמדה עצמית, הסבר כללי:דיגימון חרק קטן אבל חזק בשביל גודלו",כולם הסתובבו והסתכלו על ג'וני שהחזיק את הדיג'יכלי לעבר באזקילמון,אבל ליפני שואיילמון או מישהוא אחר הסתובב באזקילמון התנגש בואיילמון והעיף אותו לעבר עץ,ואיילמון הגיב במהירות ותפס עם היד שלו את גזע העץ,עשה בעזרת הגזע סיבוב ועף להתנגש בבאזקילמון, שניה לפני שהוא נגע בו באזקילמון צעק:"היתנגשות נחיל!", תוך רגע באזקילמון נהיה שחור לגמרי והתפזר באוויר,ואיילמון ניתפס באדמה שניות לפני שעף מצוק,אז הוא הפנה את מבטו לעבר סאקורה וג'וני, ג'וני התחיל להסתכל לצדדים ולחפש את באזקילמון אבל הוא לא ראה אותו בשום מקום,ואיילמון עף לעבר סאקורה בחיוך והתכונן לחסל אותם סופית,כשה לפתע המון נקודות שחורות התחברו לחץ אחד גדול מתוך האוויר והתנגשו בואיילמון שעף אחורה מופתע. הנקודות זהרו ולשנייה הפכו לבאזקילמון, אבל אז חזרה לנקודות שחורות, ואז הענן השחור הקיף את ואיילמון. ואיילמון סגר את העיניים התחיל לנופף בידיים ולנהום בכל כוחו, הוא החל ללכת לאחור עם עיניים סגורות ולבסוף נפל מהצוק... "הוא הצליח!" צעק ג'וני בשמחה והסתכל על באזקילמון, "או-או..." הוא מלמל וצעד צעד לאחור, באזקילמון ותקרב אליו ומצמץ בעיניו הגדולות והירוקות, לבסוף הוא קרא בשמחה "שותף!" התנפל על ג'וני בחיבוק מוזר... "טויה..." לחש הילד והסתכל על קיוטו בפליאה, לפתע כמה שיערות החלו להזדקף מצידי ראשו של קיוטו, קיוטו הסתכל על הדבר בעצבנות ומיהר ליישר את השיער הסורר, "נו כבר! לפני שזה שוב יתחיל!" הוא קרא בעצבנות ומיהר להחליק את שיערו שוב, "מה איתך?" שאל טויה בחשש והסתכל על קיוטו ונימה מסוימת של פחד, "כן בטח!" הוא נחפז והסתכל לכיוון אחר, עיניו התחדדו וננעלו על ילדה שהלכה ברחוב, היה לה שיער וורוד וארוך ומבט עצוב, "זו היא!" הוא קרא והחל לרוץ לכיוונה, הילדה נעצרה במקומה והסתכלה על קיוטו, הוא נעצר סנטימטר לפני הפנים שלה ונתן לי חוט ורדרד, הוא שתרבב לתוך צג הדיג'יכלי שהיה בתיך ידה ורץ בחזרה לעבר טויה, הוא נתן לו חוט בצבע תכלת ומשך אותו בשרוול, הוא הצמיד את ידו לידה של הילדה ושניהם נשאבו חזרה לעולם הדיג'יטלי, "אנחנו פה..." מלמל קיוטו והסתכל על השדה שבו היו 'סאקורה וג'וני אמורים להיות לא רחוקים מפה...' הוא חשב לעצמו בעוד צמרמורות עוברות לו בגב, הוא תפס את מה שהתחיל לצמוח שם ומיהר לדחוף את זה חזרה, הילדה וטויה הסתכלו עליו בבלבול בעוד קיוטו מחייך בתמימות, "קיוטו, ומה שמך?" הוא אמר בחיוך מאולץ, "איי..." היא מלמלה בלי להסיר מבט מקיוטו, "טוב, כפי שאת יודעת אני קיוטו וזה טויה" הוא אמר בחיוך בעודו שומע צווחת שמחה מאחוריו... ג'וני קיפץ לו מצד לצד בניסיון להוריד ממנו את באזקילמון שהחזיק בו בכל הכוח,באזקילמון צעק בשמחה:"שותף !",ג'וני צעק בקול:"סאקורה הצילו הוא יאכל אותי !",סאקורה בהתחלה הייתה מפוחדת אבל עכשיו היא פשוט צחקה בקול,בינתיים רחוק אבל לא כל כך רחוק מהם, בקצה השביל שעליו הם היו, עמדו להם טויה,קיוטו ואיי. "טוב קדימה הולכים!" אמר קיוטו והתחיל לרוץ לכיוון השביל, אבל ליפני שהספיק איי תפסה אותו במכנסיים ומשכה אותו אליה,"ילד מה קוראה כאן?" היא שאלה, קיוטו הוריד את היד שלה ממנו ואמר במהירות:"אני יסביר אחר כך! מהר אחריי!" והתחיל לרוץ במורד השביל, איי נאנחה והתחילה לרוץ אחרי קיוטו, אני שונא לרוץ..." מלמל לעצמו טויה והתחיל לרוץ אחריהם גם כן, איי כבר השיגה את קיוטו והתחילה לשאול אותו שאלות, בינתיים טויה רץ לאט לאט אחריהם, קיוטו הגביר את הקצב בשביל לא לענות לאיי, הוא סגר את עיניו והתנגש בחוזקה, כשפקח אותם הוא ראה שהוא נפל על סאקורה, קיוטו מיהר לעלות, הוא הסמיק קשות והחל למלמל דברים לא ברורים, "אה... א... אני יעזור לך לקום!" הוא קרא לבסוף והושיט את שתי ידיו אל סאקורה, לבסוף הוא הרים אותה בבת-אחת והיא נפלה עליו, "זה יימשך ככה לנצח..." ג'וני והסתכל על טויה ואיי, "ומי אתם?" הוא הסתקרן, "אני טויה" קרא טויה, "איי!" אמרה איי וחייכה, "ג'וני!" הוא אמר ולחץ לשניהם את הידיים, "באזקילמון קפץ לג'וני על הראש אצווח בשמחה: "ואני באזקילמון!" , "רד ממני!" צווח ג'וני ונופף בידיו, "אבל אני השותף שלך!" הוא קרא בעצב והסתכל בעיניים נוצצות על ג'וני, "אבה... אבל אני הצלתי אותך!", "אתה יודע, יש נקודה בדברים שלו" ציינה איי בחצי-מבט, ג'וני עשה פרצוף חמוץ והסתכל על באזקילמון, "אני משער שאני באמת חייב לך... שותף..." הוא אמר וליטף את ראשו כשלפתע קיוטו החל להתגרד בעצבנות, "ת.. תביאו מים!" הוא הצליח לקרוא לפני שנפל על הרצפה והחל להתגרד בטירוף... "*הילד הזה נהיה יותר יותר מוזר מרע לרגע..." מלמלה איי,ג'וני פתח את התיק הצבאי שלו והוציא בקבוק... לא, לא בקבוק... ג'ריקן של מים!, הוא פתח אותו ושפך את התוכלה על קיוטו, כולם שתקו לרגע ולבסוף סאקורה אמרה:"אתה סוחב את זה איתך לכל מקום?", ג'וני מלמל:"כן... אני...", איי קטעה אותו ואמרה:"שחכתם ממר משוגע ?","מי ?..." שאל טויה, איי הפנתה את מבטה לעבר קיוטו שהתחיל לקום מהרצפה, מתגרד כולו, "מה העניין איתך ?..." שאלה סאקורה, קיוטו פשוט מלמל:"זו פריחה...",ג'וני קפץ קדימה ואמר:"לי יש חומר נגד פריחות",איי שאלה אותו:"מה עוד יש לך בתיק ההפתעות שלך ?",ג'וני טיפה הסמיק אבל ליפני שאמר משהו קיוטו קם ואמר:"אני הולך למצוא נהר להתרחץ בו...", אבל הוא לא הלך רחוק כי ברגע שהוא הפנה את מבטו אור גדול הופיע סנוור את כולם,ולפניהם אחוזת חרב, עמדה לה אנימון...*המשך יבוא*

niena

New member
רוצים עוד!!!!!!!!!!

תכתבו עוד, והרבה!!!!!!! פרק מדהים!!!!! אני מתחילה להתמכר.... הפורום הזה מפוצץ בפיקים, אני כבר לא מבדילה בינהם...

יש בעיה קטנה

זה לא שולח לי תמונות אני ינסה לישלוח סתם תמונה בשביל לראות אם זו בעיה בתמונה המסוימת של פרק ד'

פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!

אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כביר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נגוז!!!!!!(מה זה קשור?)!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכו כך ותוציאו עוד פרק כבר

OFIRB9

New member
אני רואה את התמונה!

זה יצור סגול ואגול (וחמוד) לא?

Dark SpaWn

New member
זו תמונה אחרת

שלחתי אותה ליבדוק אם הבעיה בתמונה שאני שולח או בכל התמונות שלי

Dark SpaWn

New member
הצילו ליסטה !!!!!!!

זה לא נותן לי לישלוח את התמונה שלי !!!! כל תמונה אחרת זה נותן לי לישלוח! זה בסוג הקובץ המתאים ובגודל המתאים! איך אני מתקן את זה ? אה... ואם לא אכפת לך תקפיצי

OFIRB9

New member
וכולם ביחד!

רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! רוצים עוד!!! להצתרף!!!!!!

OFIRB9

New member
אני כתבתי שמונה פרקים ביום!!!!

תשאלו את מישו! הוא יאשר!!!!

Dark SpaWn

New member
פרק ה' חלק א'

טוב אולי אנחנו לא מיתחרים במספר הפרקים (ולצורך העיניין הפיקים) של אופיר, או בארוך הפרקים של מילי (ולצורך העיניין גם לא באורך הפרקים של הפיק הישן לי) אבל אנחנו כותבים פרק ביום ! תנו לנו טיפה קראדיט ! יש 2 מאיתנו קשה לכתוב פיק ביחד טוב אז הנא זה: ת העיניים והלכו כמה צעדים אחורה,סאקורה נפלה על התחת כמה סנטימטרים מקצה הצוק,איי ניתקלה בה ונפלה עליה,ג'וני שלף מהתיק שלו סכין שוב והתחיל לנופף בו אם עיניים סגורות אז טויה מההפתעה צעק:"או אלוהים !" קפץ אחורה,והיתחבא מאחורי ג'וני,באזקילמון ניתקל בטויה והפיל אותו ליד איי וסאקורה ואז נפל בעצמו, קיוטו היה היחיד שכיסה את העיניים אם הזרוע ועמד במקום,אחרי שהאור הבוהק ניפסק כולם חוץ מג'וני וקיוטו שכבו על הרצפה מופתעים,"שלום" אמרה אנימון בקול מתוק וחייוך "אני אנימון, נחמד להכיר אתכם...",ג'וני הושיט את ידו לילחוץ לה את היד אבל הסכין הפריע לו,וכולם אמרו בגמגום את השם שלהם "מ...מה?" מלמל קיוטו, בבלבול, הוא ידע מה שאחרים לא... הוא ידע... יותר מדי, "אנימון..." הוא מלמל בשפתיו ואישוניו התכווצו, הוא הביט בה עם מבט זועם ואז פנה להתיישב עם האחרים, "אתם הדיג'יגורלים כמדומני, לא?" אמרה אנימון במתיקות מזויפת, כולם הנהנו חוץ מקיוטו שישב בצד, הוא היה מהורהר, "אנימון? את מוכנה להגיד לנו מי את בכלל?" שאלה סאקורה בטון הבטוח שלה, "אני היא אנימון, הדיג'ימונית שבאה להביא לכם מידע על הדיג'יגורלים הרעים שרוצים להשמיד אתם" היא אמרה בטון רציני, "ומי אלה?" מלמל ג'וני וקימץ את אגרופיו, "או אתם תגלו בקרוב... בקרוב מאד..." אמרה אנימון וצל של חיוך עלה על שפתיה, "זהירות!" קרא קיוטו בעודו מציל את השאר מהתקפה שבאה מכיוון היער קיוטו מייד קפץ והישתטח על האדמה אם הידיים על הראש,כל השאר שישבו בשורה הזיזו את הראש ימינה ושמאלה לסרוגין(הראשון ימינה השני שמאלה השלישי ימינה וכו),הקרן עברה ביניהם ועפה לכיוון ג'וני שבקלות זז לצד והיתחמק,כנראה שכל כך הרבה פראנואידיות עוצרות אותו מלהיות מופטע,הקרן פגעה בעץ ואנימון נעלמה בחייוך,מרחוק הם ראו משהו שנראה דיי אנושי אבל מאוד ארוך,אדם אם גוף נימתח עור ירוק וסגול ועיניים אדומות אם אישון שחור זז במהירות לכיוון שלהם,סאקורה שכבר טיפה היתרגלה לכל מה שקורא שלפה את הדיג'יכלי והתחיל ללחוץ על כפתורים בשביל לדעת מידע על הדיג'ימון אבל בגלל שלא ידעה על מה ללחוץ היא לא הצליחה להפעיל אותו,ג'וני צעק:"באזקיל(בלי ה-מון) תפוס אותו!",באזקילמון עף לעבר היצור להיתנגש בו אם הראש,אבל היצור חבט בו אם היד והעיף אותו לעבר עץ,ג'וני מלמל לעצמו:"זה נראה רע...",באזקילמון ניתקל בעץ אם הגב סגר את העיניים שלו והחליק במורד גזע העץ,הדיג'ימון היסתכל עליו בלי שום רגש על הפנים,באזקילמון קם על הרגליים עשה:"גרררר" ושוב עף לכיוון הדיג'ימון,הוא בתגובה גרם ליד שלו להפוך לסכין חד וארוך והניף אותו ישך לתוך החזה של באזקילמון,באזקילמון ליפני שניפגע הפך שוב לאלפי נקודות שחורות באוויר,הדיג'ימון המשיך לעמוד בלי תזוזה ובלי להיסתכל לצדדים,באזקילמון שוב הופיע בצורת חץ גדול מאחורי גבו של הדיג'ימון ועף לשפד אותו,אבל במהירות הדיג'ימון היסתובב,הידיים שלו הפכו לגומי ובקצה פטישים גדולים,ג'וני עצם את העיניים ושמע חבטה עצומה שגרמה לו לירעוד,כשה הוא פתח את היעיניים הוא ראה את באזקילמון עף אחורה פצוע מעל תהום,הדיג'ימון השני בלי היסוס קפץ קדימה ובאוויר נהפך לנמר ענקי בצבע סגול וירוק ואז נפך לנוזל שנראה כמו חומצה,באזקילמון הספיק ליפתוך את העיניים וזז אחורה,החומצה נפלה לתוך התהום אבל ליפני שהיתרחקה הרבה היא חזרה להיות הדיג'ימון אבל הפעם אם כנפיים גדולות ממתכת,תוך שניה היתנגש בבטן של באזקילמון והעיף אותו גבוה לאוויר אז היתפזר לנקודות בדיוק כמו באזקילמון וליפני שהוא הספיק ליפתוח את העיניים הופיע מעליו וחבט בגב שלו אם הידיים,באזקילמון עף למטה לתוך התהום העמוקה ונעלם לגמרי,הדיג'ימון טען כדור אנרגייה שחור בתוך היד אבל לפטע שמע מאחוריו:"מורפמון- דיג'ימון משנה צורה-דרגת מגה-התקפות לא ידועות,הסבר כללי- דיגימון בעל כוחות שינוי שונים ומגוונים",מורפמון מיד הפנה את מבטו לעבר סאקורה אשר החזיקה את הדיג'יכלי שלה לעברו,הפך את ידו לסכין ועף אליה "או-או" מלמלה סאקורה וצווחה, קיוטו זינק במהירות וחטף אותה, שניהם נחתו על הדשא מסביב וקיוטו נעמד למול מורפמון, אישוניו התכווצו והוא חשף את שיניו, כמה שיערות שעל ראשו החלו להתרומם וזנב אפור השתרבב החוצה ממכנסיו, הוא צעק וקפץ על מורפימון, נושך אותו בכל הכוח עם ניביו החדים, אבל מורפימון שינה את מרקמו לאבן וקריוטו רק ילל בכאב, מורפימון חבט בקיוטו שעף לאדמה, מוטל הוא שכב ללא הכרה, האוזניים שנוצרו על ראשו התכווצו בחזרה וזנבו התכווץ גם-הוא, סאקורה הסתכלה על הכל בהלם, היא ניערה את ראשה והפנתה את מבטה לעבר קיוטו החבול, הוא שכב מולה- מלא שריטות ודם, "אוי לא..." היא מלמלה ועיניה החלו לנצנץ, "רק שלא תעז למות לי, שמעת?! שלא תעז!" היא צעקה נוראשות והניחה את ראשו של קיוטו על ברכיה, איי התקרבה אליהם כשלפתע מורפמון קפץ עליה, איי צווחה בפחד ומורפימון עצר, משהוא בתוכו לא רצה, משהוא לא היה מוכן, זה פשוט... לראות את איי צועקת, היא נראתה חסרת-אונים... מורפמון התפצל לשניים, האחד- ילד בלומדיני והשני היה דיג'ימון-נחש, הילד ברח משם במהירות, מחשבות מלאו את ראשו 'נו בחייך! ראיקוטו! תהיה הגיוני! הם האויבים שלך! למה לא השמדת אותם?! הרי היית כה קרוב, אבל... הילדה הזאתי, הילדה? איך קוראים לה? ולמה היא מעניינת אותי בכלל? אוי, אולי כדאי שפשוט אשתוק ואנסה לשכוח מהכל... מהכל

Dark SpaWn

New member
פרק ה' חלק א'

"או-או" מלמלה סאקורה וצווחה, קיוטו זינק במהירות וחטף אותה, שניהם נחתו על הדשא מסביב וקיוטו נעמד למול מורפמון, אישוניו התכווצו והוא חשף את שיניו, כמה שיערות שעל ראשו החלו להתרומם וזנב אפור השתרבב החוצה ממכנסיו, הוא צעק וקפץ על מורפימון, נושך אותו בכל הכוח עם ניביו החדים, אבל מורפימון שינה את מרקמו לאבן וקריוטו רק ילל בכאב, מורפימון חבט בקיוטו שעף לאדמה, מוטל הוא שכב ללא הכרה, האוזניים שנוצרו על ראשו התכווצו בחזרה וזנבו התכווץ גם-הוא, סאקורה הסתכלה על הכל בהלם, היא ניערה את ראשה והפנתה את מבטה לעבר קיוטו החבול, הוא שכב מולה- מלא שריטות ודם, "אוי לא..." היא מלמלה ועיניה החלו לנצנץ, "רק שלא תעז למות לי, שמעת?! שלא תעז!" היא צעקה נוראשות והניחה את ראשו של קיוטו על ברכיה, איי התקרבה אליהם כשלפתע מורפמון קפץ עליה, איי צווחה בפחד ומורפימון עצר, משהוא בתוכו לא רצה, משהוא לא היה מוכן, זה פשוט... לראות את איי צועקת, היא נראתה חסרת-אונים... מורפמון התפצל לשניים, האחד- ילד בלומדיני והשני היה דיג'ימון-נחש, הילד ברח משם במהירות, מחשבות מלאו את ראשו 'נו בחייך! ראיקוטו! תהיה הגיוני! הם האויבים שלך! למה לא השמדת אותם?! הרי היית כה קרוב, אבל... הילדה הזאתי, הילדה? איך קוראים לה? ולמה היא מעניינת אותי בכלל? אוי, אולי כדאי שפשוט אשתוק ואנסה לשכוח מהכל... מהכל...' ג'וני וטיוה עמדו המומים,ג'וני עדיין החזיק בידו את הסכין שהוציא כשה ראה את אנימון,קיוטו שכב פצוע ליד סאקורה ואיי כמאט בכתה כבר,לפטע ג'וני צעק:"באזקיל !",הוא הניף את היד אחורה וזרק את הסכין,טויה בתגובה מהירה זז לצד ליפני שהסכין פגע בו והיסתכל אחורה על הסכין,אז ג'וני זרק את התיק שלו אחורה וצעק לטויה:"יש שם ערכה רפואית תעזור לקיוטו מטומטם !",טויה היסתובב ואמר בכעס:"מטומטם !?",אז התיק של ג'וני פגעי לו בפנים,ג'וני נישכב ליד קצה הצוק וצעק בכל הכוח:"באזקיל !!!,באזקיל אתה שומע אותי ?!",תוך שניה באזקיל עף מחוץ לתהום כמו ברק ונעלם באופק כשה הוא צועק:"אני אתפוס אותך !",ג'וני צעק לו:"אתה לא תמצח אותו יא חמום מוח שכמוך!",טויה ציחקק טיפה אבל אז סגר את הפה אם היד והמשיך לחטט בתיק,הוא הוציא מתוכו סכין,אולר,פותחן קופסאות,מנות קרביות,קסדה צבאית,פחיות שימורים,גפרורים, ועוד המון דברים מטופשים אחרים,לבסוף הוא מצא ערכה רפואית ורץ לכיוון קיוטו,הוא פתח את הקפוסא והיסתכל עליה מבולבל,"מה אני אמור לעשות אם זה?..." הוא שאל בתהיה,ג'וני רץ ודחף אותו מהדרך כשה הוא ממלמל בשקט:"מטומטם..." אז שלף תחבושות פלסטרים והמוני דברים אחרים מהתיק, הוא קודם כל היסתכל על השריטות של קיוטו ואז אמר:"תזוזי טיפה סאקורה...",סאקורה ענתה לו בכעס:"אתה על תגיד לי לזוז !",ג'וני פשוט ענה לה:"את למדת קורס עזרה ראשונה ?!",סאקורה מלמלה אבל ליפני שהספיקה לענות ג'וני אמר לה:"כן... לא חשבתי ככה... אז בבקשה תזוזי",סאקורה נכנעה ועזבה את קיוטו בדאגה,ג'וני הוריד את הבנדנה מהראש שלו ושם עליה אלכוהול אז מלמל משהו על חיידקים,תפס את ידול של קיוטו ושפשף בכל כוחו את הבנדנה על הפצעים שלו,קיוטו סגר את העיניים וצעק בכאבים,ג'וני פשוט מילמל:"אה הא... זה מה שקורא כשה תוקפים מיפלצות ענקיות...",קיוטו ניפנף אם הידיים בעיניים סגורות וחבט לג'וני בפנים חבטה שהעיפה אותו אחורה,ג'וני קם באיטיות אם שלוש שריטות ענקיות על הלחי ואמר:"שמישהו יחזיק אותו...",טויה תפס את קיוטו אחורה בידיים שלו בינתיים שקיוטו עדיין הטיפתל מכאבים בגלל האלכוהול שג'וני שם לו על הפצעים, הוא זז כל כך בפראיות שהוא הרים את טויה לאוויר,ג'וני אמר:"סאקורה תעזרי לו", סאקורה בחשש תפסה את קיוטו בינתיים שג'וני מרח לו עוד מהחומר הזה על הפצעים,בינתיים בהמשך השביל באזקילמון עף לעבר הילד הבלונדיני והדיג'ימון שלו סאקורה הידקה את אחיזתה מסביב לכפות-ידיו של קיוטו, "אל תדאג... זה בטוח לא רע..." היא אמרה ברכות והצמידה את לחיה לידו של קיוטו ההמום, קיוטו הסמיק ואפילו לא שם לב לכך שג'וני סיים למרוח עליו את החומר, הוא היה שבוי בתוך עיניה הירוקות של סאקורה, "זהו!" נחפז ג'וני ודחף את השאריות לתיק, הוא מיהר אחרי באזקילמון בשביל שהוליך למקום אליו ברח הילד הבלונדיני, "חכה לי באזקיל!" הוא קרא והמשיך לרוץ, באזקילמון היה כבר רחוק משם, הוא עף בתוך מערה חשוכה שמים טפטפו מהתקרה, לבסוף הוא שמע קולות: "ראיקוטו... יהיה בסדר, תאמין לי, יהיה בסדר!" קרא קול של דיג'ימון "אתה טועה ריאנטומון, זה הכל באשמתי, יכולתי לחסל אותם!" "נו ו...?" שאל הדיג'ימון כלא-מבין "נו ו, אתה פשוט לא מבין... איך אנטו יגיב? הוא יסלק אותי!" "שידחוף את זה לאן שירצה לי לא אכפת!" "אבל לי כן! אתה לא קולט? אני לא רוצה להות שוב נמושה" "אתה לא..." "אני כן! והכל בגלל ה... הילדה הזאתי..." "למה?" "אני לא יודע... היא פשוט... אני לא יכול לתאר לך במילים, היא... שונה, היא לא כמו שאר הקבוצה שלה... אני פשוט לא יודע איך לתאר, זה כמו להגיד שאתה רואה שלוש אבנים אבל אבן אחת נראית לך מיוחדת, בולטת מהשאר ג'וני רץ אחרי באזקילמון אבל לפטע שמע אחוריו את סאקורה צועקת:"חכה שניה !",הוא היסתובב ושאל אותה מה היא רוצה,"יש עוד משהו שאני צריכה לעשות?" סאקורה שאלה אותו,"טוב את יכולה לעזור טיפה לאיי" אמר ג'וני ואז הפנה את המבט שלו לעבר איי שמאז תחילת הקרב עמדה המומה אז הפנה את מבטו חזרה לסאקורה שישבה ביחד אם קיוטו,"מה בקשר לקיוטו? אני צריכה לעזור לו אם עוד משהו?" שאלה סאקורה,"פשוט שלא יזוז יותר מידי עד שיבריא" ענה לה ג'וני והיסתובב ללכת אחרי באזקילמון, אבל שוב ליפני שהיתרחק שמע את קיוטו אומר:"למה עשיתה את זה ?", ג'וני היסתובב ושאל:"מה?","למה שפכתה לי אלכוהול לתוך הפצע ?!" ענה לו קיוטו בכעס,"למה קפצה על הדיג'ימון הזה שיכל בקלות להרוג אותך?", קיוטו התחיל לדבר ואמר:"למה..." אבל ליפני שסיים ג'וני המשיך:"ולמה שרטתה אותי?", קיוטו שחך ממה שעמד להגיד ואמר במקום זה לג'וני:"אולי כדאי לך לשים טיפה מהדבר הזה לתוך הפצע שלך ליפני שזה יזדהם...",ג'וני לקח צעד קטן אחורה ואמר:"אמממ... כן... לא אני לא חושב שזה הכרחי...",קיוטו היסתכל עליו בחייוך לשניה ואז צעק:"תפסו אותו !",טויה קפץ על ג'וני ותפס אותו מאחורה, אז סאקורה גם כן קפצה והחזיקה את הרגליים שלו וקיוטו התחיל להיתקרב עליו אם בקבוק האלכוהול, "ג'וני דיי, אתה הרי לא רוצה שהפצעים שלך היזדהמו נכון ?" אמרה לג'וני סאקורה,ג'וני נופף בידו והעיף את טויה לאוויר בכוח אז התחיל לנסות לרוץ כשה סאקורה מחזיקה אותו מהמכנסיים,הוא שיחרר את הרגל טיפה מהמכנסיים שגרם לסאקורה להחליק ולעזוב אותו וברח בריצה כשה הוא צועק כתירוץ:"אני הולך לחפש את באזקיל !" ומשך את המכנסיים חזרה למעלה,"נו טוב..." אמרה סאקורה והיסתובבה לעזור לאיי, בינתיים במערה החשוכה לבאזקילמון נמעס להקשיב והוא קפץ מבין הסלעים לעבר הדיג'ימון הגדול שנראה כמו שילוב של זיקית ובן אדם,זנבו של הדיג'ימון היתנופף וחבט בבאזקילמון והעיף אותו לעבר סלע בלי אפילו להיסתובב,עיניו של הדיג'ימון היסתובבו כמו אלו של זיקית אז הוא היסתובב ופנה לעבר באזקילמון,"תקוף !" צעק הילד הבלונדיני והדיג'ימון שלו קפץ בשני רגליו אם הציפורניים שלו לעבר באזקילמון ונהיה בילתי נראה באוויר כשה רואים רק את הציפורניים שלו מנצנצות... *המשך יבוא

moon flower

New member
אה... כן, טוב... אנחנו עובדים

על פרק הבא... כבר התחלנו לכתוב... רק אני אומרת שוב, זה ייהפך לעוד יותר מוזר...

למעלה