הקפצה...

CoolBoy14

New member
אוף איתך אני רואה שאת בדיוק כאן אז

אני מקפיץ כדי שתגיבי בקשר לאימייל ואז את בדיוק יוצאת ולא מגיבה!!!!

בחיי! אתה באמת |ראש משקפת|!

ליסטה לא מגזימה סתם!
אחרי אן דן דינו קצר (לא עשיתי אן דן דינו, אבל אלה פרטים שוליים) קבעתי שאתה דיוויס

CoolBoy14

New member
../images/Emo46.gif

ליסטה המעצבנת הזאת חסר לך שלא תגיבי על השירשור הזה כתבתי לך כאן מלא דברים ושלא יגיעו לארכיון עד מחר! את בטח מנסה להתחמק מהאימייל שלי אבל זה לא יצליח לך! ומה עכשיו גם אתה חושבת שאני ראש משקפת? מה נכנס בכולם? ולמה דיויס?

זה היה בצחוק, דבר ראשון

ואתה לא יכול להתכחש, אתה באמת |ראש משקפת|. חשבתי שליסטה סתם אומרת אבל ראיתי שזה ככה. ורק שתדע, להיות נער משקפת זו לא תכונה רעה או משהו אז אל תתעצבן. ולמה דיוויס? כי מבין כל נערי המשקפת הוא הכי חסר סבלנות כמוך. ובשביל שלא תתעצבן הוספתי את ה-
, אבל זה לא עזר הרבה (נערי משקפת גם מתעצבנים מהר). טוב, אני אשתוק עכשיו.

CoolBoy14

New member
כן אתה באמת יכול לשתוק!!

חח זה היה סתם.... טוב בסדר אתם מכירים את הסדרה יותר ממני אם אתם אומרים שיש לי תכונות של ראש משקפת אני מקבל את זה..

Light woman

New member
אל תדאג רייסט מאשים את כולם בהיותם

ראשי משקפת... אותי הוא האשים היום... אותך אתמול... ומה עם מחר?! נראה לי שהוא יאשים אותי שוב^^

Apikachu L

New member
אותי הוא האשים בדבר אחר

כשלא הייתי אפיקצ'ו ל אלא יאנה י אבל לא נוציא דברים מקיברם העמוק והרקוב עד מאוד

DanaDuck

New member
מישהו מוכן להסביר לי...

מה זה הקפצה ומה זה שרשור? בשבילי הקפצה זה מושג מהטירונות ושרשור זה מין מרבה רגליים כזה...

CoolBoy14

New member
חח..אני יסביר לך

שירשור זה הודעה עם הרבה תגובות ביחד....כאילו בעמוד יש הרבה שירשורים- הודעה אחת בהתחלה ואחריה הרבה תגובות (לפעמים) או להודעה הראשונה שפותחת את השירשור או לתגובות בתוך השירשור....אז שירשור בקיצר זה כל זה ביחד (מקווה שהבנת....) להקפיץ זה אם כבר לא הגיבו הרבה זמן לשירשור אז הוא יורד למטה כי מי שכן הגיבו אליו עולה, ואז מגיבים לשירשור שרוצים להחזיר למעלה כדי שיראו אותו וככה מקפיצים (כאילו מקפיצים למעלה...)

lgmtk

New member
עוד משו-הודעה קופצת רק אם יש בתוך

תוכן ההודעה 10 תווים. דוג': עשרה תווים

DanaDuck

New member
הבנתי

די טיפשי אבל לא משנה. אני פשוט יכולה לכתוב: "היי, שימו לב להודעה שכתבתי" ואז אנשים ישימו לב, לא?

כן, אבל אם תכתבי את זה בכותרת אז

ההודעה תישאר למטה, והרוב לא רואים את כל ההודעות האלה. שרשור זה מלשון "שרשרת", כמובן. שרשרת של הודעות.

CoolBoy14

New member
טוב אני עושה ניסיון אחרון להקפיץ אם

ליסטה עוד תחזור היום כדי שתספיק לקרוא את כל מה שכתבתי לה פה.... ליסטה לאן נעלמת?!

CoolBoy14

New member
כן כן אני ממשיך להקפיץ עד שליסטה

תיכנס כדי שזה לא יגיע לעמוד הבא אוף זה מעצבן!

CoolBoy14

New member
ליסטה לאן נעלמת?? אם את לא חוזרת

היום אני מודיע רשמית שנטשת את הפורום

נראה לי שאו שהיא נורא עסוקה

או שיש לה שוב בעיות במחשב.אני נוטה יותר לכיוון הבעיות במשחשב,כי גם כשליסטה עסוקה היא תמיד מוצאת זמן לכתוב כאן.

למעלה