הקפצה...

Digi Lista

New member
הקפצה...

איך התגעגעתי להקפיץ משהו
... סתם,האמת היא שאני רוצה לתת צ'אנס נוסף לרעיון של אופיר שנקבר בין כול המוזות שמשתוללות פה

lori4

New member
מוזות משתוללות זה טוב

יש לי שיר חדש של קואיצ'י/קוג'י.

Digi Lista

New member
שדרי...

מוזות משתוללות זה נפלא,תתרמי עוד שיר מדהים לפורום,למאמרים ולמופע כמובן
אבל תפתחי שרשור חדש(*לא מאמינה שאתם כול כך מחונכים
*)

lori4

New member
תזכרי את ביקשת את זה(שיר חדש)

השיר הזה מוקדש לחופית שביקשה ממני לכתוב אותו. קואיצ'י/קוג'י. קוג'י יש אנשים שפגשתי אבל אתה אתה מיוחד אתה לא כמוהם כי אתה האחד הכפיל שלי, בדמות בנשמה הם אומרים שאנחנו נראים דומים אבל אני יודע שבתוך הלב אנחנו שונים שאני רואה אותך רגשות אסורים משתוללים בתוכי ואני כול-כך רוצה לתת להם לצאת לחופשי אך לא יכול זה אסור זהו סוף הסיפור קואיצ'י אתה שם עומד מביט לשמיים אני צופה אליך לא יודע למה ומדוע, אני עומד כאן ובוהה בך במקום להתקרב ולדבר איתך הרגשות בי בוערים כמו מטח של אש שבוערת בלי הפסק הרגשות האלה שמחממים אותי שאני לבד גורמים לי לרצות לאהוב אותך אני יודע שזה אסור אני יודע שזה רע אבל אני לא מצליח לשלוט בהם ברגשות האלה קוג'י לפתע אני נעשה מודע לעינייך שצורבות בגבי אבודות במחשבה שלא ידועה לי אני משתוקק לרוץ לזרועותייך אבל אני יודע שאסור לי דמעות עולות בעיני וזולגות על לחיי הקפואות מרוח הלילה לפתע אני מרגיש ידיים חמות על לחיי ידיים שמוחות הדמעות מחממות אותי קואיצ'י העזתי להתקרב לא האמנתי על עצמי מחיתי את דמעותיו אני לא מסוגל לראות אותך בוכה בלי לבכות גם אנחנו בוהים זה אל זה אני חושש שרגשותיי משתקפים בעיניי אבל אני לא מסוגל לקרוע את מבטי משלך, מהכחול עמוק שלך וגם שלי קוג'י אלו ידיך שמוחות את הדמעות אני לא מאמין שאתה כאן לצידי ורואה אותי ברגע חולשתי אנחנו בוהים זה אל זה לא מדברים הרוח מסתחררת סביבנו הופכת קרה מרגע לרגע אתה רועד אני לא יכול לעצור בעצמי אני מחבק אותך אלי חולק איתך את חום גופי אני כמעט מרגיש איך אהבתי זורמת אליך קואיצ'י הוא חיבק אותי אני כול-כך נרגש ובהיסוס מחבק אותו בחזרה מחבק צמוד שלא יברח שיישאר איתי לעד אני כמעט מרגיש איך אהבתי זורמת אליו לפתע הוא קצת מתרחק מביט בפני ואז הוא שואל אותי אם אני יודע שמה שאנחנו מרגישים הוא אסור אני נד בראשי הוא מחייך ומחבק אותי שוב קוג'י הוא יודע אני לא צריך להגיד לו, שאנחנו מרגישים משהו אסור אני לא מסוגל להתאפק אני חייב לפרוק זאת מליבי, מנשמתי אני חייב לפרוק את אהבתי אליו אני לוחש באזנו בקול נמוך מילים שרציתי לומר מאז פגשתי אותו למרות שאני יודע שהמילים האלה אסורות קואיצ'י הוא אמר את המילים אני משותק ואז התקווה בי נעורה אני מחייך מול לחיו והוא מחייך בחזרה אני לוחש באוזנו אתן אותן המילים גם הוא מחייך אלי אנחנו נשארים חבוקים באור הירח שהאפלת הלילה מקיפה אותנו אור ואפלה זה אנחנו סטטה אסור לך להכניס את זה למאמרים עד שחופית תיתן לזה שם, כי זה שיר בשבילה, אם אין לה שם אני אתן לו אחד

Digi Lista

New member
כרגע אני בכלל לא יכולה להיכנס

לאדמין או לכול אתר אינטרנט אחר,להכניס למאמרים אני בטח לא יכולה כרגע-אני מהמחשב של אחי...שיר מקסים,בכול זאת שרשרת למרות מה שכתבתי,סלחתי לך,יש לי עצבים אחרים(ירוחם...)

lori4

New member
זהו שירשור המוזות

אז לא הגיוני פשוט לשים את השיר כאן???????????

Digi Lista

New member
אמממ...

טכנית זאת הייתה הודעה שנשלחה פעמיים שנייה לפני שכול האינטרנט שלי קרס ונאלצתי לנדוד לאחי במקום למחוק אחת כזאת ולשרשר את השנייה... בכול מקרה,זה באמת לא משנה איפה יפורסמו הדברים האלה,את כותבת מדהים

lori4

New member
אני חושבת שהפסקתי(סוף-סוף)....

להפוך לחמאת לורי כול-פעם שמישהו נותן לי מחמאה. וזה באמת לא משנה איפה, וברגע שהאיטרנט יחזור לירוחם פשוט תקפיצי את השירשור הזה בתור שירשור המוזות שפתוח לכול-כך שרוצה לשים יצירה חד-פעמית. נשארנו לבד....

CoolBoy14

New member
ו........(פשוט הסקרנות הורגת אותי)

את יכולה לשלוח לי אימייל??

naydel

New member
זה קצת בעייתי...(זאת ליסטה)

בבוקר האינטרנט שלי עבד לשתי דקות למזלי הצלחתי להחליף סקר כמו שתיעכננתי אחר כך האינטרנט חזר לא לעבוד,איך בדיוק אני אמורה לענות לאימייל כשהאימייל הוא באאוטלוק ולא דרך אתר?(יש לי גם אימיילים דרך אתרים אבל לא נוח לי איתם)אני כרגע שוב במחשב של אחי ואין לי כוח להחליף שם... בטח בקרוב יפרמטו לי לגמרי את המחשב,נמאס לי כבר מהבעיות איתו! ו|ראש משקפת| לא דיברנו על סבלנות?(מה גם שהפעם אני לא אשמה)

CoolBoy14

New member
כן כן..סבלנות..המילה המעצבנת הזאת

אבל יש לי רעיון! אני יכול לשלוח לך במסר את האימייל! הא אין לך איך להתחמק עכשיו!
ותגידי..מכיוון שאת כל הזמן קוראת לי "ראש משקפת" ואת אוהבת נערי משקפת אז זה אומר שאת אוהבת גם אותי?

CoolBoy14

New member
אה וליסטה

תכתבי ציטוטים! זה לא פיר לפחות הפעם כי זה היה הפרק האחרון ולא יהיה יותר... את צריכה להיות שמחה שאני מבקש ממך כי זה אומר שזה יוצא מצחיק...כבר מזמן לא כתבת..

CoolBoy14

New member
ועוד "אה וליסטה..."

תעדכני את דף הקהילה כתוב שם שהעונה הרביעית משודרת והיא נגמרה היום (למרות שיהיו שידורים חוזרים..) מה היית עושה בלעדיי?
לא היה לך מי שיזכיר לך כל הזמן מה צריך לעדכן

Digi Lista

New member
אני אשתדל../images/Emo13.gif

את דף הקהילה אני אנסה לעדכן(אגב העונה הרביעית אכן משודרת ככה שזאת לא טעות קריטית כול כך...) בתקווה שלא יתנתק לי לפני זה... ציטוטים מהפרקים האחרונים אני לא הכי זוכרת בגלל שעברו כמה ימים אבל אני אנסה בכול זאת(מה שכן עכשיו התחילו השידורים החוזרים וזה הזמן לכתוב שוב ציטוטים עם ההערות מההתחלה!במילא אני לא זוכרת מה כתבתי כול העונה
),בכלל לגביי העונה הרביעית עוד לא נאמרה המילה האחרונה,הסיכום הגדול יגיע וזה יהיה כמו שצריך
אני בהחלט מוחמאת מזה שאתה אוהב את הציטוטים
גביי האימייל...אני לא צריכה להמשיך נכון?
בכול אופן נראה לי שעניתי על הכול(לא כיף אבל העתקתי את ההודעות שלך לוורד כדי להמשיך לקרוא בלי שזה יתנתק וגם התשובה כשיו נכתבת ישירות בוורד,אני כול שנייה מתנתקת מהאינטרנט בלית ברירה,כותבת בוורד ומתחברת שוב עד שזה מתנתק כדי להעתיק את ההודעה,סיוט חיוני...),סבלנות לא מזיקה לפעמים

השיר *______*

הוא כזה יפה *____* אהבתי מאוד מאוד מאוד!!!!!!^_______^ והנה כמה שמות: אור ואפלה(אני חושבת שזה שם מושלם *-*) רגשות אסורים. וזהו P: רק תבחרי.. אני חושבת שאור ואפלה יהיה מושלם ^.^

lori4

New member
תודה חופית ראיתי את המסר

רק עכשיו אז השם המוסכם הוא: "אור ואפלה".

star_female

New member
*__* וואו

זה ממש ממש יפה ונשמע נורא "אמיתי" ומתאים לדמויות שלהם! אהבתי!! (ככה אני רוצה, להגיע הביתה ולקרוא שירים על קוג'י וקואיצ'י *-* זה נורא כיף)

CoolBoy14

New member
מקפיץ בשביל ליסטה

(כמה פעמים כבר הקפיצו את השירשור הזה
)

למעלה