הקפצה...

CoolBoy14

New member
נכון בגלל זה אני לא חושב שהיא עסוקה

בעיות במחשב באמת יש לה ובגלל זה היא התחילה לכתוב מהמחשב של אח שלה מה עכשיו שני המחשבים מקולקלים?! טוב כנראה שהיא פשוט עסוקה יותר מדי שהיא החליטה לנטוש את הפורום

Goggle Girl

New member
ליסטה לא תעשה כזה דבר!

לפחות לא בלי להודיע ולמנות מחליף\ה ראוי\ה!!!

CoolBoy14

New member
חח אני יודע....אין סיכוי שהיא תנטוש

את הפורום....אמרתי בצחוק אבל מה כן קרה לה?

OFIRB9

New member
הרעיון של אופיר???

יש עוד אופיר!? מגניב!~ מי זה????

Digi Lista

New member
אותי זה לא הצחיק בכלל!!!

אני כותבת את ההודעה הזאת בוורד כי יש לי בעיות עם האינטרנט ואחי לא בדיוק מאפשר לי להיכנס מהמחשב שלו,השבוע כשנכנסתי מהכינוי שלי אצלו שכחתי לצאת מהמערכת ואחר כך גיליתי שהוא קרא לי את המסרים,האמת דיי חששתי שמשהו כזה יקרה ולכן כשהוא כבר איפשר לי במחשב שלו השתמשתי בכינוי שלו כדי שלא יהיו בעיות,לצערי אחרי כמה דקות האינטרנט שלי מתנתק וניצלתי את הזמן כדי להכניס את השירים המ-ד-ה-י-מ-י-ם של לורי ועדי למאמרים(בלילה),זה לקח לי כמה כניסות עד שבסוף חטפתי קריזה והעתקתי הכול לוורד וככה ברגע שהאינטרנט שלי עבד טסתי למאמרים והכנסתי את הדברים,זה עדיין לא אומר שהספקתי להכניס כול מה שרציתי כי רציתי גם זואי המהממת שדנה שיפרי ציירה אבל להכניס לגלריות יותר מסובך ויותר לוקח זמן,העתקתי גם את כתובת האדמין ככה שאם אחי יהיה נחמד ובכול זאת יאפשר לי במחשב שלו(או שאני אשיג מחשב אחר להיכנס ממנו) אני אוכל לשרשר/למחוק וכו' ובכלל לתפקד נורמלי בפורום,אם אני מצליחה להיכנס אני קודם כול הולכת לבצע את החובות לפני שאני כותבת הודעות,לכן למי ששאל לא הספקתי לשים תמונות של העונה השלישית(אני לא אוהבת לעשות "הפצצה" של תמונה אחת...),למה קודם חובות?כי ככה אני מעדיפה,זה לא שאני לא רוצה לכתוב או משהו,לידיעתך אדון אורי לא הייתי כאן בדיוק יומיים זה אומר שנטשתי?מעולם לא נטשתי ואני לא נוטשת,כתבת גם שאני מעצבנת,יש עוד כמה דברים?זה שאני לא עונה לאימייל לא אומר כלום!איך אני יכולה לענות לאימייל כשאפילו את ההודעה הזאת אני מעתיקה מהוורד?מה הזלזול הזה?אותי אישית זה לגמרי לא מצחיק,אבל חפיף במילא תיכננתי להסביר את הדברים. עדכון שבועי יהיה מחר,אני כותבת אותו בוורד ואתם אחראים לעזור לי כי אני לא יכולה לעבור שרשור שרשור בחמש דקות שהאינטרנט לא מתנתק,אני מנסה,נכנסתי כמה פעמים כדי לרשום נקודות ציון,גם את תוצאות הסקר הקודם אני אסכם,כבר שבועיים לא היה עדכון שבועי ואני לא אוותר עליו הפעם,אין מתנדבים-אני אתנדב!ויש עוד שאלון שהכנתי לסיכום העונה הרביעית,אני אעתיק גם אותו מהוורד,כמה שזה לא נוח אני באמת משתדלת,נכון שלפעמים אני לא פה כי אני עסוקה(חיים...הפעם דווקא לא ערב פלאפל שאגב לא ממש נהניתי בו,פשוט חיים רגילים)ונכון שכשאני לא כאן כמה זמן נראה כאילו שאני נוטשת אבל אני לא!!!מעולם לא נטשתי!אפילו כשהייתי בחו"ל לשבוע מצאתי מחשב(בתשלום!) ונכנסתי לכמה דקות,אחר כך כבר לא נכנסתי כי בכול זאת כשטסים לחו"ל לא מתעסקים במיוחד במחשבים-לוקחים חופש...ובכול זאת מצאתי זמן להיכנס,גם ביום רביעי רשמתי את מספרי השרשורים של הפרק האחרון לעונה על נייר ופשוט לא בזבזתי זמן-פתחתי כמה חלונות כדי לשרשר במהירות שיא לפני שהאינטרנט שלי מתנתק,אז רציני ריגעון,תמשיכו להתנהג כרגיל,פורום לא נבנה רק על מנהל!!!יש פורומים שהמנהלים נכנסים פעם בשבוע-שבועיים וחצי פורום בכלל לא מכיר אותם,אני באמת משתדלת למרות כול התקלות,וזה לא במקום אפילו לא כבדיחה להגיד כאלה דברים. תגיבו על שרשורים ותקבעו תאריך למופע(נראה לי נדחה את זה לסוכות או משהו...סססתתאאאםםםםםם,כלומר לא בדיוק סתם זה תלוי אם נמשיך לסקר את הביקור ואירועים אחרים...)... והיי אורנית מה נשמע אחותי?וגם לטריימון(פניקסמון בעבר)ולינה שחזרו,אני שמחה לראות את כולכם
(איזה כיף שלמדתי לכתוב את הקווים הישרים ואני יכולה לכתוב בוורד את הסימנים של האטומיקונים ובתפוז הם יופיעו רגיל...) עד שאני אתחבר שוב ואראה את התגובות ומה חדש אני באמת מזכירה שסבלנות!!!וכן אני מעצבנת,פשוט חרא של בנאדם,תכניסו אותי לרשימת חיסול שלכם בקרוב(אני דיי ארסית למי שלא הבין,אני פשוט לא חושבת שאני מנהלת כזאת גרועה אבל מי אני שאשפוט?...למי שיש בעיה איתי מוזמן להתלונן להנהלת הפרדס) *פיו זה מתיש לכתוב בוורד בלי לדעת אולי יש עוד הודעות מאז שנכנסתי והתנתק לי בשעה 20:15 בערך*

היי ליסטה!!!!!!!!!!

אני כלכך שמחה לראותך אותך!אנשים שואלים עלייך רק כי הם דואגים לך.אורי אמר את זה רק בצחוק.אני בטוחה שהוא לא התכוון לזה.כולם כאן יודעים כמה את מתאמצת בשביל הפורום הזה ושבחיים לא תנטשי אותנו,פשוט את ממלאת חלק כלכך נכבד בפורום הזה,שאת נורא חסרה לכולנו שאת לא כאן. אז מקווה שמהמחשב לך יסתדר בקרוב!עכשיו אני רגועה כשאני רואה שאת בסדר.

CoolBoy14

New member
ליסטה!!!!!!!!!

אוף אל תכעסי את יודעת שלא התכוונתי באמת שנטשת את הפורום...הכל בצחוק אם זה העליב אז אני מצטער
וגם כמובן לא התכוונתי שאת מעצבנת! זה סתם נדחף לי להודעה כי המצב היה מעצבן אבל להפך את בכלל לא מעצבנת..אני מעצבן!!! אני מודה! ונכון לא היית יומיים אבל את פשוט נורא חסרה כאן רק דאגתי לך זה הכל

CoolBoy14

New member
את עוד כועסת עליי?...../images/Emo7.gif

סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה!

Digi Lista

New member
זה בסדר סלחתי כבר ממזמן../images/Emo13.gif

אני לא נוטה לכעוס ולריב עם חברי הפורום

CoolBoy14

New member
יופי!!!

פשוט לפי התגובה שלך נראית ממש כועסת ואני לא רוצה שתכעסי עליי...את כבר מכירה אותי את יודעת שאני אומר הרבה דברים בצחוק לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך רציני ולא מצחיק...אם זה עוזר אני יודע שבחיים לא תנטשי את הפורום ורק שתדעי שאת מנהלת מעולה! הכי טובה מהמנהלים שאני מכיר בתפוז ודרך אגב את יכולה להגיב בשירשור כתבתי לך כל מיני דברים..(בגלל זה הקפצתי אותו איזה מיליון פעמים כי רציתי שתקראי אותם....אני אפילו כבר לא זוכר מה כתבתי
)

Digi Lista

New member
קופצת על עדי בחזרה...

עכשיו נראה מי תנצח
רבה,שימח אותי גם מה שכתבת להגנתי
*קופצת על עדי שוב בעוצמה וגם מכניסה במקביל בעיטה לאינטרנט-יא מוגבל תפסיק להתנתק!*

Goggle Girl

New member
so that's how you wanna play it

*מתניעה* אני לא אוטובוס סתם
התכונני, טרקטור עלוב!

lori4

New member
יופי עכשיו היא גם טרקטור....

ועדי בלי לדרוס אנשים תמימים שרק רוצים לשבת רגל על רגל ולהרגע כן?

ליסטהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

את בכלל לא מנהלת גרועה! את המנהלת הכי טובה שיש! ברור שלא תנטשי! ואף-אחד לא יתלונן עליך! את אחלה!!!
טוב שחזרת!
ואת יכולה גם לא להיכנס כמה ימים, כי מגיע לך חופש! את המנהלת הכי משקיענית שאני מכיר
|זורו|

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מסמיקה פה לאללה,אני בהחלט משתדלת לתת את המיטב תמיד בעיקר בגלל שכשאתם מרוצים אני מרוצה,אחרי הכול הפורום הוא שלכם בדיוק(אם לא יותר)כמו שהוא "שלי" וכיף להשקיע כשאוהבים את האנשים ונהנים
פרח|
ו|ראש משקפת| נראה לך שאני לא אסלח לך?קודם כול בגלל שברגע שסיימתי להקליד את ההודעה בוורד הבנתי שאני לא כועסת,היה חשוב לי להסביר את הדברים וזה הגיוני כי אכן הרגשתי צורך להסביר אותם עוד קודם ההודעות שלך רק גרמו לי להגיב מהר יותר(וברגישות יותר...),דבר שני כמו שאמרתי לריב עם חברי פורום זה לא הסגנון שלי ופורום שיש בו מריבות לא מזמין שיכנסו אליו ואני לא רוצה שזה יקרה(גם יותר מידיי חסימות לא גורמות לפורום להיראות טוב במיוחד,אני לא נוהגת לחסום ועד עכשיו חסמתי רק מישהו אחד שהציק וקילל את כול חברי הפורום,לא התייחס לאזהרות ולנסיונות שלי להיות נחמדה וסבלנית ולשלב אותו בפורום,תקופה ארוכה מאוד היו לי יסורי מצפון על החסימה כי זה לא הסגנון שלי וכתבתי לו בהודעת חסימה שאם הוא ישנה את ההתנהגות אני אשחרר אותו בשניות),אבל הסיבה השלישית היא שאתה |ראש משקפת| ואין מה לעשות נגד זה,מכיוון שגם לי לעיתים יש נטייה להיות ככה(לא בקטע של חוסר סבלנות,סבלנות דווקא יש לי רוב הזמן אבל טאקט למשל המון פעמים אין לי,אם כי אני מצליחה לשלוט בעצמי דיי הרבה ולשפר את המצב)ולכן אני לא יכולה לריב,ברגע שקלטתי בנאדם(והאמת שקליטת אנשים היא דווקא משהו שאני טובה בו,בין היתר כי אני מזל עקרב...)הידע הזה עוזר לי להבין איך להגיב ולהתמודד איתו בצורה טובה(אם כי כמו כול אחד יש טעויות ולא תמיד יש הצלחה)
אוף,אני שונאת לכתוב דרך הוורד הודעות(מילא סיפורים נניח)ולהעתיק זה מדכא!...

CoolBoy14

New member
טוב אני סך הכל שמח שאת לא כועסת.../images/Emo8.gif

אבל היי לא אמרת גם לי תודה על מה שכתבתי לך!! טוב לא משנה אני יודע שאת מודה גם לי... ושמת לב שעוד לא היתה הודעה שכתבת לי שלא היה כתוב בה "ראש משקפת"...ואם את אוהבת נערי משקפת ואת כל הזמן קוראת לי ככה מה זה אומר?... ותעדכני את דף הקהילה כי כתוב בו שהעונה הרביעית עוד משודרת (מה היית עושה בלעדי שאני אומר לך כל רגע מה צריך כבר לעדכן..)

CoolBoy14

New member
כן עכשיו תקראי לי שוב ראש משקפת ../images/Emo3.gif

חח לא הסתכלתי כבר הגבת לי על זה.....סורי טעות שלי!!

לפחות הוורד שלך עובד

אני כבר יותר מחודשיים לא יכול לכתוב פיקים כמו שצריך. אני כותב בפנקס רשימות ומעתיק את זה לוורד, שגם אז הוא נתקע ויש פעמים שאני צריך להעתיק את הסיפור שוב. ואז צריך לשנות את הגודל של הכותרת, להטות את הכתב איפה שצריך, לשים קו מתחת לכותרת וכל מיני כאלה.

למעלה