הקפצה - שרשור הגו - ולא של היקארו

בקטנה~

אני אישית נורא השתעשעתי מההערה שלך

imdark

New member
יש פעם בחודש פגישה בתל אביב

של המועדון חוץ מזה אפשר ללמוד באינטרנט המון אני משהו כמו קיו20 וכל מה שלמדתי למדתי מהאיטרנט

imdark

New member
יש מועדון

אבל לוח גו יכול לעלות 400 שקל אני רמעתי שיש אחד ב150

Reutgold

New member
יוווווווו זאת הפעם השלישית

שאני רואה ומדברת על בפורום היום..טוב אז הנה תגובות של אחרים שאולי יעזרו קצת.. הנה: אחר על איפה אפשר לקנות לוח גו.. אין הרבה בארץ זה לא כ"כ מוכר אבל יש כמה מקומות שמלמדים ומשחקים גו...אבל לא חושבת שמוכרים בארץ לוחות גו..וזה גם נורא יקר.. אז אחד הביא כאילו סירטוט עליון של גו כאילו כם הטבלה אן הצירים ואמר שאפשר להדפיס בגודל ממוצא ולהדביק על איזה קופסא זה לא משנה משהו במשחק וזה חינם.... או שתטוסו ליפן ותקנו ב1,00 ין או יותר... הנה: "וד"א קהילת הגו בארץ לא ממש מפותחת אבל יש כמה מקומות מיוחדים לגו..ויש שם שולחנים אמיתים רק אני לא זוכר איפה" הידעתם המשחק גו הומצא בכלל בסין אבל ביפן הפך להיות אחת מ4(5 לא ממש זוכר)שלומדים בבית ספר ושכל בן מלוכה חייב לדעת -(את זה ידעתי) כדי שזה ידפיס בגודל נורמאלי תפעלו לפי הצעדים הבאים: 1)תשמרו את התמונה 2)אחרי ששמרתם תדפיסו במקרה והתמונה לא בגודל רצוי תגדילו את התמונה 3)אחרי שהדפסתם תקחו קרטון תגזרו ותדביקו את התמונה על הלוח 4)ולבסוף יש לכם לוח גו מקצועי (אין קישור אבל לא נורא...) אני יודע מה זה שולחן גו פשוט ולעיניין זו לא סחורה מצויה אני בטוח שיש מקום שאפשר להשיג במחיר ממש גבוה אתה אמרת 10,000 אני מציע משהו בחינם ברור שלוח גו מעץ שווה פי אלף אבל אי אפשר להשיג בארץ אנשים לא יסעו ליפן בשביל לוח גו . לזה שאמר ששולחן גו עולה 10,000 שקל אם כבר 10,000 יאן שזה 149 דולר בערך זהו בעיקרון.. נ.ב אפשר לשחק גו באינטרנט אבל לא יודעת מאיפה מורידים.. ביי עפתי.. דרך אגב ידעתי שיהיה פרק יפה עם יוותר...מתח בגלל קאגה בגלל זה עיצבן אותי ששידרו אתמול את הפרק של שילשום בייייי

toltolm

New member
מצאתי!! לא תאמינו אבל..

עשיתי חיפוש באינטרנט, והתברר לי שאני, תושבת ראש העין, כנראה גם תושבת בירת הגו בישראל! אמרו שבראש העין קיים מועדון למשחקי גו ( תחפשו בויקפדיה גו ותראו בסוף העמוד ) ועשיתי חיפוש גם באתר של העיר שלי וכ"ו.. בקיצור, יש מועדון במתנ"ס בעיר ומוכרים שם לוחות גו וסטים! גם יש חנות בהרצליה.. בקיצור, פתחתי מסמך וורד וכתבתי שם את כל הפרטים, מי שרוצה אני אתן לו. אני כנראה אלך לקנות עם אח שלי ביום ראשון. פתוח מארבע עד שבע. והמחיר.. טוב יש לי יום הולדת עוד 16 יום זו יכולה להיות מתנה נפלאה. (-; ביי ולילה טוב. תודה לכל מי שעזר לי! המחיר היה גם כן פרט חשוב.

imdark

New member
אף אחד לא מקשיב לי?

אמרתי את כל מה שאת אמרת כבר אלף פעם בראש העין יש פגישות של המועדון שבועי בתל אביב יש פעם בחודש ויהיה גם באנימה קון החודש טורניר

כתובת

תני לי בבקשה את הכתובת המדוייקת של החנות בראש העין והמחיר ואם את יודעת הת המיקום המדוייק של החנות בהרצליה תוכלי לתת לי בבקשה?? בתודה, חולה אנימה.

toltolm

New member
הפרטים

1. ניתן לקנות בהרצליה בחנות צעצועי אלון בלב העיר ברחוב בן גוריון. 2. כתובת מועדון הגו הוא במתנס לב אפק, רח' נוה אפיקים 1, ראש העין. מתנ"ס לב אפק מנהל השלוחה: רוני שמחי טלפון: 03-9025244 נייד: 054-4940305 קבלת קהל: בימים א’-ה’ בשעות 16:00 - 19:00 אני לא בטוחה שהכול נכון. אני יכולה ללכת לבדוק אצלי בעיר ולאשר לך, רק ביום ראשון, ובכלל נראה לי שאני אצטרך תזכורת. אבל מה שכן, אני בטח אבוא לפה לבקש עזרה לגבי המשחק. לגבי החנות בהרצליה תחפשי דרך האתר www.d.co.il את המקום ואת הטלפון שלהם. תתקשרי מתישהו כדי לבדוק אם באמת מוכרים ולא סתם לנסוע. טוב אני זזה לאינויאשה. ביי ובהצלחה.

סטים של גו

יש מגוון סוגים במועדון בראש העין. צרו קשר דרך האתר - חיברתי לינק דברי עם שביט 054-4500453

../images/Emo96.gif בקפה בראשית בגבעת טל ../images/Emo65.gif

בקפה "בראשית" בגבעת טל,ראש העין כמובן! יש סטים של גו ואפשר לשחק אצלם! תוך כדי קפה ועוגה
וכו'

nikgooshmaster

New member
סטים של גו ולימוד גו.

מישהו פה מלמד גו אבל מישהו עם ניסיון ממש רב וגם אני צריך לוח וסט גו. תודה מראש.

hinago koro

New member
האם אפשר להוריד את המשחק ברשת??

האם אפשר להוריד את המשחק ברשת?? אני יחסית מתחיל ואני רוצה לראות את המשחק אף פעם לא באמת שחקתי... אני מת לשחק בו אבל בינתיים לא רוצה לקנות לוח משחק וכלים וכל השאר... ואני לא מוצא לינק הורדה של המשחק אז אם מישו מכיר בבקשה שירשום לי...

למעלה