הקפצה - שרשור הגו - ולא של היקארו

shukry

New member
נכון לזה היתקוונתי. אבל מזה משנה כי

משחקים רק על הצמתים. אז זה מה שנחשב. לאף אחד לא איכפת כמה מישבצות יש, איכפת כמה צמתים יש.

דבר ראשון אני בן

אני מכפר סבא ותן תן לי שם של מקום או של איש/ה שמלמד גו. ב
, חולה אנימה

imdark

New member
ביום שישי הזה יש פגישה

של מועדון הגו הישראלי בתל אביב חוץ מזה יש הרבה מורים בגו שאפשר להקיר באינטרנט פגשתי כבר כמה אחד עם יותר מ35 שנות ניסיון חוץ מזה תבוא לפגישה ונעזור לך ללמוד

אתה מתכוון

לפגישות בבית קפה הזה ליד איכילוב? כל יום שישי אחרון בחודש?

NuShiCieNta

New member
אומרים גו. נו גו זה הגו של _../images/Emo142.gif

ואמממ אין לי שמץ

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifכה...

ראיתי בחנות אחת בת"א...אבל נראה לי שזה די יקר.עדיף ללכת למועדוני גו :]

imdark

New member
זה גם ככה יקר

לוח פשוט עולה 140 שח חוקי עולה 400 ומשם זה רק עולה יש גם 4,000 ומעל זה

JeeChan

New member
מישהו יודע מידע על מועדון הגו במכון

וייצמן ברחובות ? מתי הם מתכנסים ואיך מצטרפים ?

גו בויצמן ביום שלישי - מחר (היום)

פרטים ב: http://www.go-mind.com/aguda.php תרשם באתר וישלחו לך עדכונים

אני גר ברמלה

מישהו מכיר מקום ברמלה או קרוב לרמלה שאפשר לקנות לוח גו????? (אבל לא בתל אביב כי אין שם) אז בבקשה אם מישהו מכיר - TELL ME PLEASE

imdark

New member
תאוריית זן בגו

מי שפה מכיר את תאוריית המשולש הריק? הרעיון הוא שמשולש ריק הוא אחד השימושים הגרועים ביותר באבנים שקיימים ואפילו כונה אף השטן בגלל שהוא דומה לאף של דמות שטנית במיתולוגיה הסינית נקודה מאניינת שעם מציבים שניאפי שטן זה מול זה בקודקוד הלוח יש לך את אחת הדרכים הטובות ביותר ליצירת שתי עיניים שיש במשחק נקודה מאניינת שקיימת גם במציאות מהו ה"רוע המוחלט"? המוות ומצד שני אנחנו לא מסוגלים להיתקיים בלי מוות אנו ניזונים ממוות ורק בעזרתו ממשיכים להיתקיים עד המוות שלנו אצמינו

שחקנים בתל אביב

שלום, שמי אלכס, בן 17 מתל אביב. אני מחפש שחקנים מהאיזור שלי, חבר'ה שלפי IGS הם ברמות סבירות.. נניח 7Kומעלה? (רמות של חובבנים כן?
). אני מודע לקיומם של המפגשים פעם בחודש, ובכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם יש כאן שחקנים שאולי יותר קרובים לטווח הגילאים שלי.

imdark

New member
אתה חלק מהמועדון?

כמה זמן אתה משחק? בגלל שעם אני באמת יביא לך שחקן שברמה של 10 KYU אני לא מעמין שיש לך סיכוי גדול אלא עם כן אתה לפחות משחק שנה אני אישית אדין לא רשום כשחקן אבל אני באיזור 18 KYU

אני משחק כשנה וחצי

אולי אפילו 2. לא באופן רציף, אבל לא הייתי קורה לעצמי מתחיל מוחלט

imdark

New member
אחלה

אז אני אדבר עם חבר שלי אולי אני אמצע לך מישהו חוץ מזה יש פגישה של המועדון ב25 אני מתקוון להגיע עם תבוא אולי נוכל להיפגש למרות שעם אתה משחק שנתיים אני לא חושב שיש לי סיכוי גדול אבל אשמח לשחק

למעלה