הקליפ החדש של אם!!!

יא שירים טובים, כן הם טובים אבל הם

לא... אמינם. הם טובים נחמדים שומעים חודש חודשיםם וזהו זה כבר לא שירים כמו מהישנים שאני עד היום שומעת אותם יום יום כמעט ולא נמאס כמו "דה וואי אי אמ" למשל תשווי את זה לאיזה "ביג וויני" או "ראינ מאן"... או בכלל לכל שיר אחר באנקור אין בכלל מה להשוות ולא יודעת אם היה עדיף שיוציא קליפ אחר אבל כמעט כל שיר שהוא היה מוציא מהדיסק הזה היה די מאכזב השירים פשוט לא... פשוט לא. נמנמ אני הבנתי שיוצא עוד דיסק ב2005 אבל אי אפשר לדעת... עדיף שיעבוד עליו הרבה זמן ושיתן לדרה להפיק שלא יעז להפיק אפילו לא שיר קטנטן. *פחי פתחתי עליו כבר נשמע שאני בכלל לא אחת שאוהבת תשירים שלו אלא איזה אחת ששונאת תשירים שלו חעחע*

Pink Angel1

New member
מסכימה עם ההפקה

הוא חייב להפסיק להפיק! את בפורום חברים נכון? או שזאת מישהי אחרת

bLAck hALo

New member
את פשוט מוציאה לי את המילים מהפה

בכלל ברגע שזה היה ברור 100% שזה המשך לאמינם שואו-חלק שני הציפיות שלי כבר ירדו כדי שאני גם ככה לא אתכזב..ובכל זאת התאכזבתי.

../images/Emo9.gif סיאמית קטנה

נמנמ דה אמינם שואו היה טוב. לא טוב כמו הקודמים אבל היה טוב. אפילו אני יכולה להגיד מעולה לעומת אנקור. אנקור נורא... אני בקושי שומעת אותו.

bLAck hALo

New member
אמינם שואו באמת אלבום מעולה

אבל עדין..המשך שלו? נמנ. לא היה נשמע טוב מההתחלה..חח דיברנו על זה כבר, לא? אנקור חוץ מכמה יציאות טובות שם-

bLAck hALo

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בובה חייבת לדבר איתך
קרין לא עונה :| נו מסריםםםםםם תעבדווווווו כבררר!!! אהההההההההההההההההההההההההההההה...

פאק את לא פה

טוב אני אל בטוחה שאני יהיה פה אחרכך אז רק רציתי להגיד לך בהצלחה מחר נסיכה שלי במבחן הגורלי
אוהבת אותך המון המון המוןןן מרזיקה לך אצבעות גם ברגליים =}

bLAck hALo

New member
אניכאןאניכאן אם את פה אז כנסי לצ'אט

נמנ אני בנתיים מחכה לך שם למקרה שאת אולי פה.

אוי יצא לא טוב. התכוונתי נסתפק בזה

שהם באים מרחמנות אלינו. כן? חחח עזבו אני מביהנ את עצמי לא יודעת להביע את זה במילים. או בשום דרך אחרת בעצם =P אוף מה אני עושה פה לילה טוב

למעלה