הקליפ החדש של אם!!!

Lil M

New member
אוקיי זה מה שאני חושבת על הקליפ

קודם כל: כ-ל הבובות הם מהסדרה בוואי טיוי "שיחות מלוכלכת" זה שיחות אמיתיות שבוצעו ומדגימים אותם עם בובות וזה מצחיק... זה שיושב עם אמינם באוטו..שיש לו כובע..זו גם בובה משם כאילו הוא ילד מפגר....... וזאתי שאיתו במיטה וחשפניות..בקיצור ה-כ-ל!! קליפ נחמד אבל רואים יותר בולשיט ופחות אמינם!!!! לא טוףףףףף!! והכלב זה היה פאק בקליפ...

Lil M

New member
אה וברור ש

ר-ק אמינם יעשה כזה קליפ...חחח בנאדם שרוט... and that's tha way i like it

Magi¢ Girl

New member
אוקיי ראיתי ../images/Emo6.gif

ו...: מצחיקקקקק בטירוףףףףףףף
בעיקר בסוף... שהוא רוקד עם כולן כזה... חח... ונכוןןןןן בקושי מראים אותו, אוף :\ רק את הכלב המעאפן הזה... נו מילא. תזכירו לי מי זה הכלב הזה? בתכנית של קונאן אובריין משהו?

Envenom

New member
מטריד משו.. ../images/Emo4.gif

משעשע, קונטרוברסלי, דיסינג של מלא אנשים, וכצפוי הרבה תחת.. מעבר לזה- ראיתי קליפים יותר טובים

angela12

New member
../images/Emo45.gif

[לא הייתי חייבת להגיב פשוט לא היה נראה לי שיש שירשור שלם בלי אף תגובה שלי]

אוף אני עדיין לא מצליחה לראותת

לפי התגובות שלכם לא משו אה.? הילוש תנסי לשלוח לי קישור במסרים בבקשה =[

את לא יכולה לשים בנושא של המסר?

כמו שעשיתי לך אז חח זה היה מעצבן כי שלחו לי קישור עכשיו אבל הוא גם לא פועל לי <את מכירה תמחשב שלי עושה סלקציות =/ ואותך הוא משום מה אוהב טוב נו מי לא יאהב אותך
>

bLAck hALo

New member
חחח נסיתי

אבל אני לא יכולה לפתוח בכלל מסרים זה נפתח ואז נתקע.

יאק קליפ דפוק

חבל שכבר כל הקליפים שלו הם כמו הסינגל הראשון שהוא מוציא <כל אלה שהם פופיים קופצניים ומלאים בכוסיות וירידות עליהן> בקיצור השנה רק אכזבות מאמ' חבל.
הילה דברי איתי!

Pink Angel1

New member
../images/Emo12.gif

מה עם מוקינברד? או לייק אה טוי סולג'רס (אין כוח להשנות לאנגלית) לא מספיק רציניים? נכון, הקליפ קצת מאכזב היה עדיף שיוציא שיר אחר כנסינגל אבל גם הוא נחמד לא? *דרך אגב רציתי לשאול זהו? הוא לא יוציא יותר מהאלבום הזה סינגל? כי בדרך כלל לאלבום מוציאים 5 סינגלים והוא הוציא 5 ויחסית עשה את זה מהר =\

bLAck hALo

New member
אולי הוא עשה את זה מהר

כי יש אלבום בדרך? הייתכן? *שקט הילה! לא לפתח ציפיות* ובגדול האלבום אנקור זה אלבום פשוט מאכזב!! חוץ מהפלואו שלו באלבום רואים שהוא די הדרדר..בין אם זה הליריקה וההפקות. אלבום שפשוט איכזב.

למעלה