לא אני לא :| חח מה לעשות יש לי קטע כזה עם צה"ל
F FuCkInG C r A z Y New member 23/5/05 #63 כן את כן :| גם קרין אמרה פעם! ויש לי עדויות! וראיות חותכות!
B bLAck hALo New member 23/5/05 #64 כן..שאני מרעילה את עצמי! אבל אותכן?? חוץ מזה..אף פעם לא התנגדתן לזה כל כך
F FuCkInG C r A z Y New member 23/5/05 #70 איאיאיאי אל תהרסי את ההוה בציפייה לעתיד חח איזה משפט קיצ'י חחח אבל נכון..
B bLAck hALo New member 23/5/05 #71 ההווה שלי כרגע זה חולה ותקועה בבית :| אם לא לחשוב על דברים כשאתה חולה ולא עושה כלום עם כל הזמן שבעולם..אז מתי כן?!
ההווה שלי כרגע זה חולה ותקועה בבית :| אם לא לחשוב על דברים כשאתה חולה ולא עושה כלום עם כל הזמן שבעולם..אז מתי כן?!
F FuCkInG C r A z Y New member 23/5/05 #72 גם נקודה. אבל אבל אבל טוב ייבשת אותי את יותר מידי טובה בזה יאלה בייב אני עושה גו... עפתי לישון מחר אני לא יתעורר בסוף ILoveYou
גם נקודה. אבל אבל אבל טוב ייבשת אותי את יותר מידי טובה בזה יאלה בייב אני עושה גו... עפתי לישון מחר אני לא יתעורר בסוף ILoveYou
F FuCkInG C r A z Y New member 23/5/05 #66 חחח לא זוכרת כבר פאק צריך להמציא לי שיקוי או משו זה לא ילך ככה בכלל לא מתנגדת! *טוב זה לא הולך.. 3 2 1 גו?*
חחח לא זוכרת כבר פאק צריך להמציא לי שיקוי או משו זה לא ילך ככה בכלל לא מתנגדת! *טוב זה לא הולך.. 3 2 1 גו?*
L LadySnowBlack New member 21/5/05 #9 לא הייתי בטוחה אם יש לכם מקום במייל אז שלחתי לינקים להורדות. משם גם אני הורדתי את הוידאו. זה די מהיר ENJOY!!
לא הייתי בטוחה אם יש לכם מקום במייל אז שלחתי לינקים להורדות. משם גם אני הורדתי את הוידאו. זה די מהיר ENJOY!!
G galileho New member 22/5/05 #17 ../images/Emo51.gif ../images/Emo26.gif קליפ מאכזב בטירוף אולי זה בגלל כל הציפיות שהיה לי אליו... אווף אישית התאכזבתי
../images/Emo51.gif ../images/Emo26.gif קליפ מאכזב בטירוף אולי זה בגלל כל הציפיות שהיה לי אליו... אווף אישית התאכזבתי
R Rot In Piece New member 24/5/05 #100 ראיתי עכשיו... קליפ חמוד...קצת מצחיק.. אבל לא מי יודעה מה....היו יותר טובים... אהבתי מאוד את הלבוש שלו <שחור לבן!...זה כל כך יפה> הוא נראה שם טוב ורציני רואים אותו שם הכי פחות... הכלב מעצבן...<לא הבנתי את הקטע של הכלב בכלל> אבל סססדר...
ראיתי עכשיו... קליפ חמוד...קצת מצחיק.. אבל לא מי יודעה מה....היו יותר טובים... אהבתי מאוד את הלבוש שלו <שחור לבן!...זה כל כך יפה> הוא נראה שם טוב ורציני רואים אותו שם הכי פחות... הכלב מעצבן...<לא הבנתי את הקטע של הכלב בכלל> אבל סססדר...