הקלטה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
OK מצאתי באתר של כלי זמר נתניה

ראיתי שהמחיר בחו"ל הוא בערך 420 ש"ח.. שווה להביא מחו"ל?

eran377

New member
קונדנסר לא יעשה לך ניסים ונפלאות

אם יש לך כרטיס קול מעאפן... הלקסיקון אלפה עולה 1,000 ש"ח +/-, אפשר לקנות אותו בכלי זמר. אני את שלי קניתי יד שניה, זו היתה חתיכת מציאה... 700 ש"ח לכרטיס בן 3 חודשים שלא היה כלל וכלל בשימוש. אני עובד עם פריאמפ MG250DFX של מארשל, או במילים אחרות - אני משתמש בפריאמפ של המגבר שלי בהקלטה והוא מתפקד לא רע בכלל יחסית לפריאמפ טרנזיסטורי. אני בכל זאת חושב שאתה צריך בשלב הראשון לרדת מהקיובייס ולעבוד עם קול אדיט פרו או תוכנה אחרת ברמה הזו. ככה תחסוך הרבה כסף ותשיג תוצאות הרבה יותר טובות וכמובן תצבור ניסיון. צריך ללכת שלב שלב. גם אני התחלתי מתוכנות כאלו,

yoni162

New member
עוד תוכנה מומלצת

Acid Pro, ממש נוחה בכל העניין של הלופים.

RoieL

New member
יש לי

אני לא מסתדר איתה, חיפשתי תוכנה שפשוט תתן לי להקליט, להוסיף אפקטים להציב את ההקלטות לפי חלוקה של תיבות והקיובייס עושה את העבודה מצויין. אבל תודה בכל מקרה

Y036

New member
מלכתחילה*

עוד פעם העניין הזה איתך, פשוט אל תשתמש במילים שאתה לא בטוח איך כותבים :\

Y036

New member
יש הבדל בין שגיאת כתיב

ובין לנסות להשתמש במילים גבוהות.

RoieL

New member
רגע, המילה לא הייתה במקום?

נראה לי שאני כמו גלגל"צ, נהיה טרנדי להכנס בי..

Welsh

New member
'מלכתחילה' זו מילה גבוהה?

אבוי, הנוער של היום...

Y036

New member
אני לא אומר שזאת מילה גבוהה

אני אומר, שהוא מנסה להיות רשמי וכו' והוא לא כ"כ מצליח :\

RoieL

New member
סליחה?

איפה אני מנסה להיות רשמי? ממתי מלכתחילה זו מילה רשמית? נו באמת..

Kane8

New member
תפסיקו כבר להציק לו!

יש לפורום הזה בעיה חמורה! הסתכלתי בהיסטוריית הודעות של רועי וכמעט כל התגובות אליו היו תגובות שמטרתן הייתה לקטול אותו ולהשפיל אותו, אני רואה מוזיקאי מתחיל שרוצה לדעת כמה שיותר, וכמעט כל המשתמשים בפורום נטפלים אליו ומחפשים אותו. תפסיקו עם זה, זה לא מכובד, זה לא יפה וזה גורם לפורום הזה להראות מאוד מלוכלך.

The Walrus

New member
אני יסביר לך בעדינות

כי אני לא מאלה שיורדים עליך, אבל יש לך איזשהי נטייה לחפור על כל נושא ולהיטפל לכל פרט קטן, שזה מעצבן הרבה אנשים. אני חושב שזה טוב דווקא, סך הכל סקרנות, אבל זה לא צירוף מקרים שדווקא אתה "זכית" ליחס כזה...

RoieL

New member
זה מה שחיפשתי

שיסבירו לי מה הבעיה שלי. תודה, אני אנסה לתקן.

Katarzis

New member
או זה,

או שישנו את השם של הפורום ל: "הפורום של RoieL".

למעלה