הקלטה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
הקלטה

קמתי הבוקר וחשבתי להקליט משהו, לנסות את האיכות של הכרטיס קול שלי. התלבטתי בין Temple Of the King ל- Something כי שניהם סולואים שלדעתי מדגישים את הטאץ' [והם גם הסולואים הראשונים שלמדתי
]. בסוף החלטתי להקליט את סומט'ינג. את הסולו עשיתי בטייק אחד ולא הקלטתי שוב אז יש קצת רעשים ובסוף בטעות פגעתי באיזה מיתר. השתמשתי בריוורב מדיום של קיובייס לליד ובקורוס שאני הגדרתי לרית'ם. גם הליד וגם הרית'ם התבצעו עם הסטראט שלי לכניסת מיקרופון של הכרטיס קול [המעאפן אגב, בגלל זה יש קצת איחור בין הסולו לליווי] בעזרת כבל של קלוץ ומתאם זהב מ- PL ל- PL קטן. אני לא רוצ הלקבל ביקורת על הביצוע של הסולו כי היו לי הרבה יותר טובים ויש סולואים הרבה יותר מורכבים שאני מבצע, מעניין אותי לשמוע תגובות דווקא על הטאץ' שלי שאותו אני מנסה לשפר. הקטע: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=7832BF315FBAF824

Y036

New member
לא יודע איך ממש להגיב על זה

אני לא יודע אם זה בגלל הקורוס או הפלנג'ר המוגזם ששמת, אבל אתה לא ממש נשמע מכוון.

RoieL

New member
הקורוס כנראה

אני אקליט יותר מאוחר בלי האפקטים.

RoieL

New member
אגב

גם אני התלבטתי אם להוסיף קורוס או לא, אבל זו הקלטה ראשונה שלי והחלטתי לנסות לשחק עם אפקטים.

RoieL

New member
שוב,

האפקט זה היה ניסיון שלי כי זו הקלטה ראשונה. מחר אני אקליט את In The Flesh כשאני אשתמש רק במדהאני [ובפייזר ו- Pitch Shifter אם יתחשק לי להקליט גם את פירוקי האקורדים].

The Walrus

New member
ותר על שניהם

אם אתה רוצה את in the flesh, זה דיסטורשן נטו. לפירוקי אקורדים הוא משתמש בElectric Misteress, שטכנית הוא פלנגר אבל יש לו את הסאונד הכי מיוחד שאני מכיר, רחוק מאוד מלהיות פלנגר קלאסי. בקיצור, אם אין לך אלקטריק מיסטרס פשוט תנגן קלין. ולא ברור לי איך הגעת לPitch Shifter.

RoieL

New member
הריף והבתים לא מנוגנים באותו סולם

ז"א, הם כן, אבל יש רבע טון הפרש ביניהם.

grassus

New member
תגדיר טאצ'

והקורוס לא מתאים ממש או שאני פשוט לא אוהב..לא יודע

Pletzet

New member
לצערי טענה נכונה.

אתה פלצן טיפוסי. מעיר פה הערות על גבי הערות, אבל מנגן ברמה ביננונית

בבא1

New member
מה זה קשור?

זה שהוא לא מנגן הכי טוב בעולם אומר שהוא לא מבין?!...

Pletzet

New member
לא.הוא פשוט פלצן מצוי.

משום מה נשמע לי גם צפונבון מהזן היותר מעצבן..

למעלה