הקטר

Painted Fairy

New member
יאי^^../images/Emo126.gif

תיאור לזונה Oo [כמו תמיד, לא מתחייבת לעשות את התיאור. ואל רוצה לפגוע. אבל לפעמים באמת לא הולך לי עם התיאור
]

אני טובה בתיאורי זונות ../images/Emo98.gif

חולצה (
): חזייה שחורה, כתפייה אחת בלבד בצד ימין. ה"צלחות" (אין לי מושג איך קוראים לזה
) של החזייה מתחילות מאיפה שמתחילה בדיוק הפיטמה, ככה שהחלק העליון של הציץ לא מכוסה בכלום. מהחזייה יוצאים 2 שלשלאות (אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל), כלפי מטה, שמחברים בין התחתונים לחזייה. תחתונים: שחורים, במרכז מצויירות שפתיים אדומות
. רצוי חושניות
. תעשי שיראו חוטיני כמה שיותר. גרביונים: גרביוני רשת, עם קריעות בכל מיני מקומות. מה שמחבר בין התחתונים לגרביונים הם שלשלאות (כע, עוד פעם
). ללא נעליים. אבל אם ממש בא לך- מגפי פלטפורמה שחורות/נעליים על עקב דק וגבוה מאוד, בצבע שחור
שיער: בלונדינית. שיער ארוך וגלי. שוונצים של שיער מכסים את הפנים שלה. איפור פנים: איפור כבד, איך שבא לך. שפתיים בצבע אדום בוהק. אביזרים (תוסיפי אם בא לך): שוט, כמובן. איך אפשר בלי?! על הבטן יש לה קעקוע כלשהו
. שהציצים יהיו גדולים
אודם מרוח קצת. (אם את רוצה את יכולה להוסיף ויברטור. *לא אמרתי את זה :X*)

the queen zohar

New member
לא נראה לי../images/Emo168.gif

מישהי מוכנה בבקשה להכנס לצאט
וטעלי,אין לי זמן לדולי חדשה,אני עושה אחת מושקעת לאללה

CoW MiLk

New member
דרוש תיאור ../images/Emo2.gif

הממ.. שיהיה מקורי. די מאתגר, אבל לא קשה מדי. תודה
.

tamaguchi girl

New member
מנסה :)

שער
שחור, חלק, עד הכתפיים, עם שביל בצד, שיהיה פוני.
חלק עליון
גופיית סבא ארוכה אבל שלא תעלה על הג'ינס, בצבע כתום ממש בהיר, צירפתי לך פלטה..
חלק תחתון
ג'ינס צמוד, עד הברך, בברך יש קיפול.
נעליים
כפכפי אצבע בצבע של החולצה
אביזרים
-2 סיכות בשער, על הפוני, בצבע של החולצה. -חגורה שחורה בג'ינס. -מתחת לחגורה, שיהיה קשור חוט כתום על הג'ינס....משהו כמו שציירתי בקובץ המצורף -על אחת היידים תעשי גרב-רשת כזו...מהמרפק עד תחילת כף היד, בצבע שחור -ביד שבלי הגרב רשת, תעשי 3 צמידים-1 בצבע של החולצה, אחד כחול כהה ואחד שחור. -ביד שעם הצמידים, אם רואים את האצבעות תעשי טבעת אחת כתומה וגדולה יחסית, עם פונפון כזה. -ביד עם הצמידים, תעשי מתחת לכתף קעקוע שחור של ורד/מגן דוד.
זהו אם את עושה תגידי ואם את לא עושה גם תגידי לי :) את יכולה להוריד/לשנות/להוסיף דברים כמה שבא לך ובהצלחה ^^

CoW MiLk

New member
תיאור מקסים.../images/Emo23.gif

תודה רבה
. רק הממ.. מזה גופיית סבא?
.

לDOLLא

New member
רוצה תיאור!

לא צריך הרבה השקעה למתחילה לא יותר מדי זונה לא קשה ובלא הרבה זמן! זה הכל תודה מראש למי שתעזור לי! (אין לי כבר רעיונות חוץ מג'ינס וחולצה חח..)

tamaguchi girl

New member
גופיה כזו עם כתפיות דיי עבות, ומאחו

+רה יש "הצלבה" בכפתפיות [לא ממש, בערך..], ובדר"כ הבד שלה הוא מפסים דקים כאלה. הנה תמונה, משהו כזה רק בצבע אחיד :) ובעיקרון ה"אופנה" הזאת באה מגופיית הסבא- גופיה לבנה פשוטה שבדר"כ סבים לובשים מתחת לחולצות שלהם..או משהו כזה >.<

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifאת לא ממש צודקת.

בגופיית סבא אין הצלבה בכלל. והבד שלה מפוספס. הגופיות האל בד"כ באות בצבע אחד[בלי הדפסים ציורים וכו']. והתמונה שהבאת לא גופיית סבא, בגלל שאין לה את המרקם של הבד המפוספס. מצורף בקובץ פיקסלארט של גופיית סבא[קצת מעוותת] בצבע לבן. [ד.א. אני מקווה שלא נעלבת
]

tamaguchi girl

New member
לזה התכוונתי, אבל לא מצאתי תמונה

אחרת >< ואמרתי שזה בצבע אחיד מה שהבאתי זה גופיית סבא "משודרגת" שאת רואה על כל פאקצה שניה ברחוב בצבע ורוד זועק
ולא נעלבתי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifדרושון תיאורון../images/Emo2.gif

ממ בבקשה תיאור מאתגר ומיוחד. לא אנימה. לא אופל ולא קימונו
. טנקס

למעלה