הקטר

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifתיאור../images/Emo9.gifמקווה שתאהבי.

אופנת רחוב יפאנית.בערך
. שיער|סגדש| שיער בלונדיני שהשורש שלו מאוד כהה. שביל בצד. האורך שלו עד הכתפיים. כמה שערות מקדימה שליד השביל משוכות אחורה. בצד השני של השביל גם כמה שיערות שליד הקדימה של השביל משוכות הצידה עם סיכה שיש עליה דובדבן.
טופ גופייה לבנה עם כתפיות קצת עבות[עובי שני פיקסלים], עם הרבה הדפסים של לבבות ורודים קטנים. מתחת חולצה קצרה שחורה[סירה]. מעל הכל יש מעיל גשם צהוב[עדיף שקוף אבל זה קצת יותר קשה] פתוח מאוד[שיראו את שתי החולצות שמתחת]. המעיל מגיע עד קצת מעל הברכיים. בוטום חצאית מיני[ג'ינס] שבצד ימין שלה[למעלה או למטה, את תחליטי] יש שלוש סיכות צבעוניות.. נעליים נעלי בובה שחורות. גרביים בצבע המעיל, שיהיו ממש מקווצ'צ'ות למטה[אם את מבינה למה אני מתכוונת
]. |הגדש|סטאף
-שרשרת פנינים, שתסתובב שלוש פעמים מסביב לצאוור[סיבוב אחד צמוד מאוד לצאוור והשניים האחרים יותר קרובים לחזה]. -סוכרייה על מקל גדולה מאוד באיזה יד שאתה רוצה [רק שהסוכרייה תהיה כמו הסוכריות הסיפרלות האלו]. -גרביוני רשת שחורים. אם את לא מבינה משהו וצריכה שאני יסביר לך בציור אז תגידי נ.ב. אני יודעת שהתיאור הזה קשה.הוא יצא לי ככה
. נ.ב.ב. אם את לא רוצה אותו תגידי ואני אשתמש בו או משו. נ.ב.ב.ב.טוב אין לי יותר מה להגיד.ביי.
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהו יכוסיט../images/Emo99.gif

סגידה נצחית
*סוגד* אהבתי מאוד מאוד
רק משו אחד, גרביים מקוצ'ווצ'ות למטה זא תאומרת נמוכות עם הרבה כפלים? ציור

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo13.gif

כן.[זה גרביים נמוכות עם הרבה הרבה כפלים, ושיראו גם בקווי מתאר] וציור של מה?[שיער, בגדים?] שמחה שאהבת
גם לדעתי הוא יצא נחמד

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifטוב אני ישים לך ציור של השיער

אם תרצי עוד ציור של משהו אחר תגידי.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifתיאור../images/Emo9.gifמקווה שתאהבי.

אופנת רחוב יפאנית.בערך
. שיער|סגדש| שיער בלונדיני שהשורש שלו מאוד כהה. שביל בצד. האורך שלו עד הכתפיים. כמה שערות מקדימה שליד השביל משוכות אחורה. בצד השני של השביל גם כמה שיערות שליד הקדימה של השביל משוכות הצידה עם סיכה שיש עליה דובדבן.
טופ גופייה לבנה עם כתפיות קצת עבות[עובי שני פיקסלים], עם הרבה הדפסים של לבבות ורודים קטנים. מתחת חולצה קצרה שחורה[סירה]. מעל הכל יש מעיל גשם צהוב[עדיף שקוף אבל זה קצת יותר קשה] פתוח מאוד[שיראו את שתי החולצות שמתחת]. המעיל מגיע עד קצת מעל הברכיים. בוטום חצאית מיני[ג'ינס] שבצד ימין שלה[למעלה או למטה, את תחליטי] יש שלוש סיכות צבעוניות.. נעליים נעלי בובה שחורות. גרביים בצבע המעיל, שיהיו ממש מקווצ'צ'ות למטה[אם את מבינה למה אני מתכוונת
]. |הגדש|סטאף
-שרשרת פנינים, שתסתובב שלוש פעמים מסביב לצאוור[סיבוב אחד צמוד מאוד לצאוור והשניים האחרים יותר קרובים לחזה]. -סוכרייה על מקל גדולה מאוד באיזה יד שאתה רוצה [רק שהסוכרייה תהיה כמו הסוכריות הסיפרלות האלו]. -גרביוני רשת שחורים. אם את לא מבינה משהו וצריכה שאני יסביר לך בציור אז תגידי נ.ב. אני יודעת שהתיאור הזה קשה.הוא יצא לי ככה
. נ.ב.ב. אם את לא רוצה אותו תגידי ואני אשתמש בו או משו. נ.ב.ב.ב.טוב אין לי יותר מה להגיד.ביי.
.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifתיאור?../images/Emo3.gif

לבייס קטן(
) תיאור חמוד...עם קצת יותר השקעה לשיער:]

the queen zohar

New member
סבבה../images/Emo168.gif

שיער- חלק.בלונד עם ברק.בקוקו עגבנייה.יש סיכת פרח בשיער. בגד- קימונו ורוד וכחול עם לבבות אדומים. נעליים- נעלי בלט שחורות. אביזרים- פיקסלארט של בית יפאני. מניפה עדינה בצבע ירוק.

broken winges

New member
תיאאווררייייםם

זקוקה לתיאור של: אופנת רחוב יפנית.... לוחמת או מישהי קשוחה כזו... ואם למישהי בא אבל ממש לא חובה כי נראה לי שזה יותר מדי לבקש תיאור למים הכוונה דולי מים כזו נו..בעעע מצטערת... אין לי השראה בגרוששששששששששששששששש תודה

2ofir

New member
יש לי תיאור למים:)

בשאר אני לא טובה.. שיער: שיער בצבע כחול(מים) ברקע תעשי ים, ותעשי שהשיער כאילו מגיע עד לרצפה ומתחבר לים... חוצה: 2 צדפות ים על צדפה אחת פרח קטן. חלק תחתון- חצאית שעשויה מעלים עלים..ופרחים עליה בהצלחה!! יצא לך מדהים!

נמנמ..

אמ..תיאורמושי לבייסמושי הזה .. =] משו קל אבל מאתגר..משו מעניין לא רגיל..

2ofir

New member
הנה לך תיאור:)

טופ, חולצה: חולצה בצבע צהוב, עם לב כתום סווטרט, עליון כזה בצבע ירוק, לא זוהר יותר הולך לכיוון של ירוק זית. חלק תחתון- חצאית גינס, עם חגורה בצבע ורוד וניטים, וכל מני טלעים עליה, חוטים יוצאים מלמטה. נעליים- נעלי בובה בצבע טורוד של החגורה. שיער: שיער שטני 2 קוקיות, וכמה צמות יוצאות. אני אהבתי תתיאור, מקווה שתוהבי גם, אם לא תגידי!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif[:

-שיער- שיער חום לא כהה ולא בהיר,אסוף לשתי צמות למטה. מהצמות יוצאים שוונצים והן מבולגנות[כמו מישהו שהשתולל והשתולל
] הגומיות בסוף הצמות הן בצבע ורוד פוקסיה. גם החלק העליון של השיער מבולגן וגם ממנו יוצאים שוונצים. ויש שתי סיכות אדומות משמאל לשביל. -אוברול- אוברול ג'ינס,לא עם מכנסיים אלא עם חצאית[מבינה?] עם כיס אחד גדול באצמע החזה. החצאית של האוברול נגמרת קצת מעל לברכיים[אבל ממש קרוב לברכיים] -חולצה- מתחת לאוברול יש חולצה ארוכה עם פסים-אדום,לבן,אדום,לבן וההמשך. -נעליים- נעלי בובה לבנות. -גרביונים- גרביונים שקופים בצבע לבן עם לבבות אדומים וורודים[גם הלבבות הם בצבע שקוף]. מקווה שאת אוהבת.

2ofir

New member
תיאורון חמוד?

לבן, ואם אפשר גם בייס של בן תודה מראש:) ושהתיאור יהיה מאתגר קשה...

2ofir

New member
לאא תיאור לבן(כאיול זכר) לא לבן(צבע

אני רוצה תיאור לבן(זכר) ואם אפשר גם בייס לבן(זכר)

למעלה