leonel knight
New member
../images/Emo175.gifתיאור../images/Emo9.gifמקווה שתאהבי.
אופנת רחוב יפאנית.בערך
. שיער|סגדש| שיער בלונדיני שהשורש שלו מאוד כהה. שביל בצד. האורך שלו עד הכתפיים. כמה שערות מקדימה שליד השביל משוכות אחורה. בצד השני של השביל גם כמה שיערות שליד הקדימה של השביל משוכות הצידה עם סיכה שיש עליה דובדבן.
טופ גופייה לבנה עם כתפיות קצת עבות[עובי שני פיקסלים], עם הרבה הדפסים של לבבות ורודים קטנים. מתחת חולצה קצרה שחורה[סירה]. מעל הכל יש מעיל גשם צהוב[עדיף שקוף אבל זה קצת יותר קשה] פתוח מאוד[שיראו את שתי החולצות שמתחת]. המעיל מגיע עד קצת מעל הברכיים. בוטום חצאית מיני[ג'ינס] שבצד ימין שלה[למעלה או למטה, את תחליטי] יש שלוש סיכות צבעוניות.. נעליים נעלי בובה שחורות. גרביים בצבע המעיל, שיהיו ממש מקווצ'צ'ות למטה[אם את מבינה למה אני מתכוונת
]. |הגדש|סטאף -שרשרת פנינים, שתסתובב שלוש פעמים מסביב לצאוור[סיבוב אחד צמוד מאוד לצאוור והשניים האחרים יותר קרובים לחזה]. -סוכרייה על מקל גדולה מאוד באיזה יד שאתה רוצה [רק שהסוכרייה תהיה כמו הסוכריות הסיפרלות האלו]. -גרביוני רשת שחורים. אם את לא מבינה משהו וצריכה שאני יסביר לך בציור אז תגידי נ.ב. אני יודעת שהתיאור הזה קשה.הוא יצא לי ככה
. נ.ב.ב. אם את לא רוצה אותו תגידי ואני אשתמש בו או משו. נ.ב.ב.ב.טוב אין לי יותר מה להגיד.ביי.
.
אופנת רחוב יפאנית.בערך