הקורבן (1)

שאלות../images/Emo13.gif

איך עבר לך היום הולדת שלך?
אובססיות לדברים?
ממה את הכי נהנת?
את אוהבת ללמוד?
האוכל של אמא או האוכל של סבתא? טוב זהו, אני לא טובה בשאלות

cjpz

New member
שאלונת קטנטנה כזאת...

טוב מכיוון שאין לי הרבה מה לשאול אז יש לי שאלה אחת: אם היית יכולה להיות ציפור,האם היית עפה בקבוצות או בדד?

efratushh

New member
../images/Emo13.gif

איך עבר לך היום הולדת שלך?איזה מאמי!!!!!!!! היה לי כיף גדול!! הסתובבתי בפארק הדרום (בתל אביב) עם זר על הראש! אובססיות לדברים? דלתות סגורות!! ויש עוד, אבל אני לא זוכרת כרגע... ממה את הכי נהנת?להיות ערה בשעות מאוחרות ולשמוע את הדיסק החדש!! מנהג שסיגלתי לעצמי בזמן האחרון! את אוהבת ללמוד? אם אני מצליחה במקצוע
האוכל של אמא או האוכל של סבתא?המרק התימני של סבתא, וכל השאר של אמא

sivanick

New member
אפרתי../images/Emo26.gif

- אם היית יכולה לחזור בזמן לאיזו תקופה היית חוזרת? - יש בנאדם(לא מפורסם) שאת מעריצה והיית רוצה להיות כמוהו בעתיד? - מה את הכי אוהבת לקנות שאת יוצאת לקניות? - מה הדבר האחרון שקנית ומתי זה היה? - האם יש איזה שיר שגורם לך לבכות? יש סיבה מיוחדת..? - היית פעם מאוהבת? - תתגעגעי לבצפר? למה במיוחד? - מה כתבו עלייך בספר מחזור?
לצטט!

efratushh

New member
איזה שאלות יצירתיות!

- אם היית יכולה לחזור בזמן לאיזו תקופה היית חוזרת? לא הייתי חוזרת, אני לא מתחרטת על שום דבר שקרה, ולא הייתי רוצה לשנות שום דבר! - יש בנאדם(לא מפורסם) שאת מעריצה והיית רוצה להיות כמוהו בעתיד?לא, אבל אני מוצאת בכל אדם משהו שאני רוצה שיהיה בי. - מה את הכי אוהבת לקנות שאת יוצאת לקניות? - מה הדבר האחרון שקנית ומתי זה היה?מהכסף של אמא: חצאית, ונעליים. מהכסף שלי: NEVER GONE!!!!! (ודיסק של ארון, ודיוידי של בקסטריט, וערכה של בקסטריט) - האם יש איזה שיר שגורם לך לבכות? יש סיבה מיוחדת..?כמעט כל שיר שקט של בקסטריט, זה תלוי בזמן, במצב רוח, אני תמיד שופכת את הלב כשאני מקשיבה לשירים שלהם, אני טיפוס מאוד רגשני, ואני בוכה בקלות, אבל אף אמן אחר לא גרם לי לבכות. יש בהם משו מאוד מיוחד... - היית פעם מאוהבת?אני עד היום לא יודעת מה זה היה , אולי סתם הידלקות, אני לא כ"כ בטוחה. - תתגעגעי לבצפר? למה במיוחד?לא סיימתי בי"ס.. אבל כן, אני אתגעגע, לפגוש את החברות כל יום. - מה כתבו עלייך בספר מחזור?לצטט!אני אביא את של כיתה ו'.. חכו שניה.. המורה: הינך עדינה ורגישה עובדת על מידותייך ביראה רודפת אחר אמת ויושר המביא לך שמחה ואושר המשיכי בדרך העולה בית אל ותבורכי מפי קל החברות: תמיד אפרת היית הילדה השקולה האחראית חברה טובה ונאמנה לאמונתה תמיד מסורה לא תשכח לחייך בלי הפוגה כי חיוכה הוא ממש חגיגה תמשיכי להיות ילדה מקסימה ושירבו כמוך בכל האומה. כמה מוזר לקרוא את זה פיתאום!

efratushh

New member
למה דווקא אני?!?!?!?!?!?!../images/Emo2.gif

סתם, יקח לי קצת זמן לענות על הכל..

sappa3

New member
חחחחח....

היא עבדה עליכם... חחח... סתם... כפרה עליה!!! היא מלאך!!!!

efratushh

New member
../images/Emo12.gif

ספיר????????????? אני לא מאמינה!!!!!!! מי שמדבר על מאלאכים!!!!!!!!!! אני מציגה בפניכם את האדם שאני הכי אוהבת בעולם, ספיר, בת דודה שלי! אוהבת המווווווווווווווון!!!

יאא ספירוש!!!!!../images/Emo25.gif

כבר דיברתי איתך במסנג'ר וכו'!! היא באמת אדם מדהים!! (גם ספיר וגם אפרת, זה בגנים שלהן!!
)

olsen cool

New member
אפרת נשאל אותך כמה שאלות

את זוכרת מתי היומהולדת שלי? מהי הגלידה האהובה עלייך? כמה אחים יש לך? אירוע מביך שאת זוכרת במיוחד?

למעלה