הקורבן (1)

efratushh

New member
איך אפשר?!

היומולדת שלך עברה.. ממש לא ממזמן.. זה היה ביום שלישי, לא זוכרת את התאריך...
אני אוהבת שוקו, נראה לי שזה פעם שלישית כבר.. אנחנו 5 חאחים, :יאיר, אפרת (אני) , איתמר, שרי ואהרון.. ואירוע מביך.. אני צריכה להיזכר.. אולי ספיר תספר לכם אחד...

temprf

New member
אפרת

עם כל השאלות שנשאלו, לא נשארו לי הרבה אפשרויות לכן אשאל מספר שאלות: 1. איזה מהאלבומים של הבקסטריט בויז את הכי אוהבת? 2. מהו השיר האהוב עלייך בכל אלבום? 3. מהו השיר האהוב עלייך מבין השירים הללו? הכוונה בשאלה זו לשירים שתרשמי כשתקראי זאת. 4. מהו הקליפ של הבקסטריט בויז האהוב עלייך ביותר? 5. מיהו חבר הלהקה שאת הכי אוהבת? 6. חוץ מבקסטריט בויז, האם את אוהבת אמנים נוספים? דולב. נ.ב. נכון לשעה זו של הבוקר (9:22) הספקתי באופן נדיר משהו לראות את אינקומפליט 3 פעמים, מתוכם פעמיים בMTV ופעם אחת בVH1.

efratushh

New member
דווקא שאלו חלק...../images/Emo3.gif

1. איזה מהאלבומים של הבקסטריט בויז את הכי אוהבת? כולם!! 2. מהו השיר האהוב עלייך בכל אלבום? אני שונאת שאלות כאלה, כ"כ שונאת, באמת אני לא יודעת! כל פעם שרק מתחיל שיר, אני אומרת: "יא!! השיר שאני הכי אוהבת!!" 3. מהו השיר האהוב עלייך מבין השירים הללו? הכוונה בשאלה זו לשירים שתרשמי כשתקראי זאת. 4. מהו הקליפ של הבקסטריט בויז האהוב עלייך ביותר? כרגע.. אינקומפליט.. מעניין למה... 5. מיהו חבר הלהקה שאת הכי אוהבת? שוב... כולם...[אני מתערבת איתכם שאתן לא מאמינות לי!!] 6. חוץ מבקסטריט בויז, האם את אוהבת אמנים נוספים? אמממ ארון..

efratushh

New member
היי.. איזה כיף!

חכו.. יהיה יותר.. בואו נראה לאיזה קורבן יהיה הכי הרבה הודעות...

efratushh

New member
../images/Emo6.gif

מי שיהיה לה הכי הרבה הודעות יוכתר למלך / מלכת הקורבן.. או משו בסיגנון... אני בטוח לא אזכה.. עם 40 הודעות...

Eti No Name

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

הדר היא חייבת לענות על כל השאלות נכון?

Shiri from the block

Active member
מזה??../images/Emo2.gif זה חוק חדש../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif למה הוא תקף רק עלי??../images/Emo7.gif אתי והדר יא פושעות קטנות../images/Emo3.gif

efratushh

New member
../images/Emo6.gif

אז מה? הוא יוצא בסוף האיש הרע בסיפור?? ככה את עושה לו??

למעלה