איזה שאלות יצירתיות!
- אם היית יכולה לחזור בזמן לאיזו תקופה היית חוזרת? לא הייתי חוזרת, אני לא מתחרטת על שום דבר שקרה, ולא הייתי רוצה לשנות שום דבר! - יש בנאדם(לא מפורסם) שאת מעריצה והיית רוצה להיות כמוהו בעתיד?לא, אבל אני מוצאת בכל אדם משהו שאני רוצה שיהיה בי. - מה את הכי אוהבת לקנות שאת יוצאת לקניות? - מה הדבר האחרון שקנית ומתי זה היה?מהכסף של אמא: חצאית, ונעליים. מהכסף שלי: NEVER GONE!!!!! (ודיסק של ארון, ודיוידי של בקסטריט, וערכה של בקסטריט) - האם יש איזה שיר שגורם לך לבכות? יש סיבה מיוחדת..?כמעט כל שיר שקט של בקסטריט, זה תלוי בזמן, במצב רוח, אני תמיד שופכת את הלב כשאני מקשיבה לשירים שלהם, אני טיפוס מאוד רגשני, ואני בוכה בקלות, אבל אף אמן אחר לא גרם לי לבכות. יש בהם משו מאוד מיוחד... - היית פעם מאוהבת?אני עד היום לא יודעת מה זה היה , אולי סתם הידלקות, אני לא כ"כ בטוחה. - תתגעגעי לבצפר? למה במיוחד?לא סיימתי בי"ס.. אבל כן, אני אתגעגע, לפגוש את החברות כל יום. - מה כתבו עלייך בספר מחזור?לצטט!אני אביא את של כיתה ו'.. חכו שניה.. המורה: הינך עדינה ורגישה עובדת על מידותייך ביראה רודפת אחר אמת ויושר המביא לך שמחה ואושר המשיכי בדרך העולה בית אל ותבורכי מפי קל החברות: תמיד אפרת היית הילדה השקולה האחראית חברה טובה ונאמנה לאמונתה תמיד מסורה לא תשכח לחייך בלי הפוגה כי חיוכה הוא ממש חגיגה תמשיכי להיות ילדה מקסימה ושירבו כמוך בכל האומה. כמה מוזר לקרוא את זה פיתאום!