אני יודעת~ אבל אתה לא יכול לומר שלא התייסרת ושני, שקט יא חלשת נפש את בעצמך
L Lightning9 New member 1/3/09 #27 אני יודעת~ אבל אתה לא יכול לומר שלא התייסרת ושני, שקט יא חלשת נפש את בעצמך
ו ווילו רוזנברג New member 1/3/09 #16 טוב~ אני מתכננת לעשות קוספליי לטסונה מKHR. בעיקרון, זה קאסט וזה וזה 3>
C CibiHeart92 New member 1/3/09 #17 אולי תעשי אותו עם החליפה של ספאנר? XD תגרמי לכולן להזיל ריר.. XDDD
ו ווילו רוזנברג New member 1/3/09 #18 XDDD אויה. טסונה בחליפה של ספאנר נראה כזה חמוד3> *מועכת* ונראה 3: אני לא סגורה עדיין על איזה בגד לעשות לו. זה תלוי בשאר החבר'ה בקאסט על איזה תלבושת הם ילכו, כי אם הם ילכו על מדי בצפר אז גמני 3:
XDDD אויה. טסונה בחליפה של ספאנר נראה כזה חמוד3> *מועכת* ונראה 3: אני לא סגורה עדיין על איזה בגד לעשות לו. זה תלוי בשאר החבר'ה בקאסט על איזה תלבושת הם ילכו, כי אם הם ילכו על מדי בצפר אז גמני 3:
D D N ANGEL GRIL New member 2/3/09 #37 קיאהההה 3333333333>~ אני מתאפקת ממש לא לזרוק את התיכנונים שלי ולהצטרף לקאסט XDDD
ו ווילו רוזנברג New member 2/3/09 #38 חוחו.. D; אני מתאפקת לא לצעוק "תזרקיייייייי את התיכנונים!!!! >:ם"
I innocence New member 2/3/09 #31 אומג! החלטתי! אני הולכת לסחוב את אייל איתי להתחפש לוויץ' האנטר רובין
A akane New member 2/3/09 #32 ;O; אוף... זו אחת מהתחפושות שאני מתכננת מאז 2004 ;( (התחפשתי בזמנו לראבי אן רוז כי מלוינה אמרה שהיא מתחפשת לרובין ולא רצינו כפילויות).
;O; אוף... זו אחת מהתחפושות שאני מתכננת מאז 2004 ;( (התחפשתי בזמנו לראבי אן רוז כי מלוינה אמרה שהיא מתחפשת לרובין ולא רצינו כפילויות).
I innocence New member 2/3/09 #33 סליחה... אבל גם אני מתכננת עליה הרבה זמן, ולאייל יהיה שיער מושלם בקיץ *_*