הקוספלי הבאים?

chicho6

New member
הקוספלי הבאים?

אז ככה... הכנס כבר קרוב מאוד (עשרה ימים D:), ואני מניחה שרובנו נמצאים פחות או יותר בשלב מתקדם בהכנת הקוספלי... אז חשבתי לי: "אם האנשים פה הם משוגעים כמוני וכמו חברות שלי הם בטח מתכננים כמה כנסים קדימה את הקוספלי שלהם..." אז אני יודעת שאני כן O: בקיצר, חשבתי שאם לאנשים פה לא אכפת לשתף את האנשים האחרים שנמצאים פה לגבי הקוספלי הבאים שלהם זה יכול להיות נחמד... אז ככה... הקוספלי הבא שלי הוא של מילא מסטרייס, המנגה המוכרת (לא) שמפורסמת באינטרנט על ידי המנגקה עצמן... *אני סוגדת לנשים האלו!*

גוליאן2

New member
הקוספלי שלי לכנס הבא

לכנס השני (הבא) אני מתכנן את הקוספלי הראשון שלי אני חושב שאני אהיה היחיד שמתכנן את הקוספלי הזהה אז קיצר הקוספלי שלי הוא גוהן מ-DBZ לא יודע אך יצא לי

XannieChan

New member
ההבא שלי יהיה מגאןXסורד, כבר יש פיאה אפילו

רק מקווה שזה לא יראה פייל מוחלט עליי :p

CibiHeart92

New member
אין לי מושג קלוש

אבל אני רוצה משהו עם שמלה או חצאית XD הדבר היחיד שעולה לי לראש לקיץ זה אונו מגנשיקן בגרסת הקוספליי מהכריכה של המנגה (כרך 3 נראה לי..) וגם לגבי זה אני לא בטוחה למישהו יש רעיון בשבילי לקוספליי קייצי שכולל שמלה או חצאית ושמתאים לי? ;;

Serf SaN

New member
ם_ם;

יש לי תכנונים מסודרים וקבועים עד חנוכה 2011. XD;

chicho6

New member
אז למה שלא תספרי לנו עליהם?

קוספלי לפורים הבא: סאקורה עם שמלה שדורשת מחוך וקרינולינה... שימו לב לתמונה המצורפת...

Apushu

New member
אני הפוכה סג

איך אמא אמרה לי "את ממש טיפשה, את עושה קוספליי קצר בחורף, וקוספליי ארוך בקיץ .תגידי את נורמלת?!" כן, אני הולכת לעשות קוספליי חם במיוחד לקיץ ;A; אבל אני לא יכולה לוותר עליו !$!$!$!@%!%^ ביינתיים אני אשמור אותו לעצמי D:

WayToDawn

New member
אם הייתי מגיעה עד הקיץ זה היה יותר פשוט! Oם

דברו איתי בקיץ הבא.... אולי.... טוב, נממ. לדבר הזה-----------------------> או במילים אחרות, Allelujah Haptism מGundam 00 נננ...כבר יש פאה~ X3 *לא יכלה להתאפק מלהזמין אותה*

Serf SaN

New member
איך יש פאה אם לא הזמנת אותה? XD

ויווווו~ את תהיי האללויה טוב. ^^

WayToDawn

New member
בטח שהזמנתי!

היא כבר יושבת פה בבית והיא כל כך יפההההה *_* ותודה X3~

Serf SaN

New member
אאהההה

לא יכלה! משום מה קראתי לא "יכולה". XD אפשר תמונה? 3:

WayToDawn

New member
ברור שאפשר~

אני בקושי רואה איתה, 50% מהשדה ראייה שלי מכוסה XD" אבל אני כל כך אוהבת אותה! זו סוף סוף פאה שאני יכולה באמת לומר שאני אוהבת איך שהיא יושבת עליי. כל כך חבל לי שצריך עוד לקצר ולעצב אותה.

Serf SaN

New member
O___________________________________O

נראה מהמם. באמת. את נראת ממש כמו האללויה ככה, אלוהים אדירים. ס_O תתחדשי. ^^ למתי את מתכוונת לעשות את הקוספליי שלו? (הבנתי שבהתחלה רצית לעשות עם עדי לפורים, אם היה יומיים..)

Serf SaN

New member
חמודה, בקיץ האחרון

היה לי הרבה יותר חם ממך. P: להזכירך מה לבשת לעומת שלי? XD ועוד הרבה הרבה לפני זה בפורים של שנה שעברה. אז אין לך מה להגיד לי. @_@

למעלה