הקול הוא הכל?

מכלום יקירתי

לא נפגעתי, לא נפגעים כשמשוחחים, אבל פשוט צורם העליהום על גברים, לא שאנחנו טלית שכולה תכלת, כלל לא, אבל מנגד לא חסר סיפורים על נשים באותו סיגנון ואפילו גרוע מזה, זה עדיין לא פוסל את כולן ואסור לעשות הכללות.

בלסימה

New member
2X או X4 או אקס בריבוע או הו יקירי

זה לא עליהום על הגברים זה אנחנו הנשים ככה גם כשאנחנו אוהבות, אם הייתי ניכנסת לפורום שכולו גברים? הייתי בטח שומעת המון על סקס. העיקר פתיחות המחשבה, אם נחמד לך, אז שב איתנו יחד בכיף.

גשמית

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gifויסלחו לי הגברים../images/Emo189.gif

MAGY , שלום , אני חדשה בפורום, המילים שלך כבשו אותי מרגע הראשון שנתקלתי בהם.את כלכך צודקת,את זה הרגשתי בעצמי כאשר חיפשתי זוגיות דרך אתר קופידון.גברים חושבים שנשים טרף קל.הם אוהבים התרגשות רגעית,ואחרכך הכל יכול להיסרף.גבר אמיתי מסתכל עמוק לקנקן ומצא בו אוצר לא רק לרגע אלא לרגעים ארוכים ונהנה הרבה מתוכנו של הקנקן. גשמית

בלסימה

New member
צפורת הנפש,נכון../images/Emo24.gif

השוני הזה בינינו, זכר ונקבה ברא אותנו,כדי להשלים זו את זה.בנפש קיים השוני והתאום,כך גם בגוף השוני והתאום,הבעיה שרב הגברים מדחיקים את עיניני הנפש,כאילו זה עינין של נשים בלבד והופכים למצואיסטים במיוחד הדור שלנו,הצעירים הפיקו לקחים מהורהם ומנסים להיות שונים,בשביל בנותינו מקווה שגם יצליחו בכך לאורך זמן.

magy

New member
שמעתי שהגברים בדור הנוכחי

שונים מהגברים בדור הקודם..... "גבר חדש" כך קוראים לזה.... מטרוסקסואל...... מה שמזכיר לי... שאני משחקת ברשת ברידג'. ושם אין בעיה מצ'ואיסטית..... כי משחקים שניים נגד שניים.. והכל תלוי בזיכרון וריכוז.... לעומת זאת, התחלתי לאחרונה לשחק ברשת גם ששבש.... וזה אחד מול אחד...... רוב המשחקים הם גברים.......מהארץ והעולם..... אין בעיה במשחק מול גברים מחו"ל.... מותר לי לזכות במשחק.......לא כועסים..... וממשיכים לשחק. לעומת זאת גברים מהארץ, אם אני מפסידה במשחק....... הכל טוב ויפה...... אבל אם אני מעיזה לנצח אותם???????????? הם סוגרים את המשחק אפילו באמצעיתו ....(לא מחכים לסוף המשחק) מנהג קבוע......... כבר התרגלתי......

בלסימה

New member
אוי אוי אוי,הגברים האלה../images/Emo105.gif

מקווה שיש גם נסיכים בארץ הקודש

אין כללים בענין הזה

ובסופו של דבר זה הופך להיות הדבר החשוב לשני הצדדים.

ALON AA1

New member
החלום ושברו

הסוף מלמד על ההתחלה! כתבת שיותר לא שמעת ממנו וזה בעצם אומר שהשיפוט שלך היה נכון....נכון שהקול הפנימי שלנו כמעט אף פעם לא משקר?

בלסימה .....בקשר לפגישה ראשונה

לא הסכמתי לארוחה במסעדה.תמיד זאת היתה פגישה קצרה בבית קפה.שיחת הכרות נעימה ומכובדת ומעולם לא העלו את הנושא המיני. היו לי שיחות טלפוניות עם מישהו שפנה אלי.השיחות היו נעימות ומבדחות ולא הסתדר לנו להיפגש מכל מיני סיבות.עד שמצאנו עיתוי שיתאים לנו.ברגע האחרון דחיה לשעה מאוחרת שלא נראתה לי הגיונית לפגישה ראשונה.למרות שהייתי מוכנה ליציאה הודעתי מיד שמבטלת את הפגישה.

קביעה מנסיון?../images/Emo8.gif

ווקאליות היא ברת משקל אם תישמע נוראית...
נאמר,קול צווחני, קול בס צורם...
מה השטות הזו פה? אבל...
כשאתה נותן משקל יתר ל: עושר שפה, סוגי מילים וכו' פה טמון...
לא פעם פח, כיון שלא לאורך זמן ניתן ל"מציג" אם מציג לך הצגה.
אני אומרת, " חוש חש "...אינטואיציה...שפה נעימה ,מילים לא בוטות.. ללא השתלחות, ללא רמזים "גסים "...וכו'..

ALON AA1

New member
בקיצור

הקול הפנימי שלנו קובע את יחסינו לקול הנשמע מעבר לקו...מסכים!

גשמית

New member
הקול הוא הכל ?../images/Emo180.gif

אלון שלום, אתה טועה כלכך בקשר לקול.הקול משקר וחזק מאוד.ישנם גורמים רבים המשפיעים על קול. למשל, אני 37 שנה בארץ ורק מתחילה לדבר אומרים לי את רוסיה,שואלים כמה זמן אני בארץ,אם זה צעירים אני מספרת להם שהם עדיין לא היו בתכניות הוריהם. כאשר אני מדברת בטלפון אנשים חושבים שאני ילדה ומבקשים לשוחח עם הורים. ברצינות עכשיו,לפי דעתי פגישה פנים אל פנים תורמת המון לקשר גשמית .

ALON AA1

New member
נקודה למחשבה...

נכון, בישראל שהיא מדינת מהגרים יש משקל גם למבטא, את צודקת! מצד שני יותר כייף לשתות את הקפה עם מישהו / מישהי שהיה נעים קודם לכן בטלפון נכון?

צלפלפית

New member
סיפור אחד, שאין בו להעיד על הכלל...

...והקול לא מוכר...חדש לך... קיבל את המספר מההוא או מההיא כבר לא זוכר... בעצם גם את לא...כי נתת רשות (כן, למה לא...תני לו את המספר שלי) אתם מדברים שיחה קולחת, נעימה הולכת למקומות טובים (רגע...הוא באמת מתעניין מה עושים ילדיי?)...הוא נותן מעצמו...מילדותו (אהבתי את הילדות בחיפה), ממחשבותיו(הוא אוהב חופשה בסיני בדיוק כמוני...) חולק עימך ממרחק כבל טלפון חששות ופחדים...כן רוצה זוגיות...רוצה ביחד...(עזוב זוגיות...בוא נהיה קודם חברים). והדקות חולפות והופכות לשעות והזמן מאבד משמעות...והמשותף הולך ורב...נגיעות דומות במוסיקה (גם את וה"דלתות"?),נגיעות דומות בטעם...אהבה משותפת לקולנוע...כמעט פותחים אלבומי תמונות (רגע...הוא רציני? מה איכפת לו איפה הורי עברו את המלחמה????...) השעות חולפות והשחר המפציע אומר שצריך להתחיל יום עבודה...נרצה או לא נרצה. נפרדים עם טעם לעוד ועם הסכמה שעוד כמה שעות נשוחח שוב כי כל כך הרבה נשאר...ואולי...אולי...אולי...גם נתראה (קפה? ים? טיול? מסעדה? הצילו!!!) הולכת לישון והלב מתרוצץ מרגיש טוב, הטוב הופך להאמנם? אולי too good to be true מגרשת את הספקות...(שוב פסימיות...שוב סימני השאלה שלך) מנסה לשלב את יומו ביומך...מתעוררת בקושי, (בטח גם הוא לא מסוגל לפקוח עיניים). יום העבודה עובר בריחוף וחיוך קטנטן (בטח הכל נופל לו מהידיים), מחכה לסוף היום לנוח מעט להיות שם ערה ומזומנה, כשהטלפון שוב יצלצל (הוא יחזור הביתה...ינוח ויתקשר) ו... נאדה... כלום... שקט... מה עושים עכשיו??? כן? לא? כן! (לא צריכה לחכות תהיי יוזמת אקטיבית...כן, ורדה רזיאלז'קונטויזלטיר). מתקשרת...איזה יופי...טוב שהתקשרת ואני בדיוק התכונתי. ונידברים לשוחח מאוחר יותר כשהחום יחלוף...והלילה יבוא ואיתו הקרירות הרוגע... ו... נאדה... כלום... שקט... בבוקר אני לא מחכה יותר מצלצלת כבר חשבתי על משפט פתיחה מתאים..."בוקר טוב...אתה אתה יודע...מספר הטלפון שלך רשום בזכרונות הטלפון שלי ו..." אני לא מספיקה לסיים את המשפט ... "תמחקי אותו"... כן...אני יודעת...מחר יום חדש.... צלפלפית

ALON AA1

New member
עצוב אבל גם זה קורה

גידולי פרא עדיף לעקור שהם קטנים

צלפלפית

New member
מחיר מחירון היה במבצע...

חבל?? מה אתה מציע? שלא נחווה? שלא נרגיש? אצלי לא התחיל עוד עידן הטפלון

ALON AA1

New member
להיפך!

מציע לחוות כמה שיותר! ובעיקר חוויות נעימות...(פתוח להצעות)

למעלה