הקול הוא הכל?

ALON AA1

New member
הקול הוא הכל?

כן או לא? מניסיון שלי יש קשר בין איך שנשמעים בטלפון ולא רק מבחינת המאפיינים הפיזיקלים של הקול אלא גם חיתוך הדיבור, עושר השפה, סוגי המלים וכ' לבין התקדמות אחרת במערכת היחסים. אבל לפעמים יש סתירות ואפילו פערים קשים בין הקול לבין המציאות, אז ספרו על הפתעות לטובה ורעה ובכלל אני קורא לכולן לאפשר את ההזדמנות לשמוע את הקול! (שלי?) כי יש הפתעות נעימות בחיים....והמבינה בטוח נרמזה!!!!

ALON AA1

New member
אני?

נראה לי שאני צריך לכתוב ספר בעניין הזה? מחפש מזכירה להקלדה....יש מתנדבות?

magy

New member
אלון

השם מוכר לי משום מה..... ויש לי זיכרון לא רע.......... הרבה חודשים אחורה......... האם אני טועה?

ALON AA1

New member
NICE AND EASY

אני חושב שאת לא טועה
מה שלומך?

בלסימה

New member
שבת שלום אלון,אני מתנדבת, אתה יכול

להתחיל לספר על ניסיונך בנושא,נשמח לראות,

ALON AA1

New member
מרים את הכפפה

שנים רבות לפני עידן האינטרנט דיברתי עם מישהי שגרה 120 ק"מ ממני בערך, שיחה עמוקה לתוך הלילה שהפליגה אל מחוזות הדמיון ו...מצאתי עצמי על כביש החוף בשעה הזויה נוסע לקראת מישהי ששנינו חשבנו שהיא הכלה המיועדת! אבל במפגש התברר שמאוד לא דייקה בכל מיני פרטים ואחרי פיאסקו של כמה דקות מצאתי עצמי חוזר בכיוון ההפוך ומקבל את פני השמש העולה עם כמה דמעות לחות...מצד שני טעות טלפונית שהתגלגלה לשיחה (ודווקא הקול שלה לא היה מלטף) הובילה לאהבת אמת ארוכה....אז יש לכאן ולכאן וזה רק על קצה המזלג!

בלסימה

New member
תודה אלון על השיתוף שלך../images/Emo68.gif

מסכימה איתך שהקול או חתך הדיבור,וורבליות זה כלי נירכש חיצוני ויכול גם להיות שונה בטלפון ובמיפגש. ואינו יכול לתאר את הדמות, אז האהבה שמצאת עדיין מתקיימת ואתם יחד?

ALON AA1

New member
לא כבר מזמן לא ביחד

זה סיפור ענתיקה! כעת אולי ספרי חוויות קוליות שלך?

בלסימה

New member
דומות בהפוך

אני גרה בצפון הארץ, פעם שוחחתי טלפונית עם אדם שנשמע נחמד ורציני, הוא גר במרכז,בשיחה השניה או השלישית שהייו ברצף אינטנסיבי מצידו בגלל הקול שלי והדימיון שלו,הוא ביקש להיפגש איתי,אני רציתי את המיפגש בשעות היום,כי אם זה לא זה, שיחזור לפני החשכה הביתה,הוא הסכים,באותו יום בבוקר הודיע לי שזה לא מיסתדר לו בבוקר והוא יגיע בערב.או קי. הפגישה התקיימה ברחוב,הגיע גבר נאה ביותר עם מכונית יוקרתית,ברגע הראשון מצאנו חן הדדית.נסענו למיסעדה אינטמית ויפה,במכונית הוא הגיש לי מתנה שהוא קנה לכבודי,מין תמונה מיוחדת מאד עם תבליט כלי נגינה,עטוף יפה.זה הביך אותי,במיסעדה שתינו יין ואכלנו ארוחה יקרה,במהלך הפגישה הוא היה מרוכז רק במין,גם גלש לספר לי בפרטים על חוויות מיניות קודמות שלו,הרגשתי איתו מסוייגת ממנו ורק ציפיתי להפרד מימנו מה שיותר מהר,הבהרתי לו שאני לא נכנסת איתו הלילה למיטה,כי אני זקוקה ליותר זמן על מנת להכירו,כשיצאנו מהמיסעדה הוא ניסה לחבק ולנשק אותי דחיתי אותו מעלי, בזמן הנסיעה הביתה(השעה 2 בלילה)הוא שתק בצורה רועמת,לא ענה לי,חששתי שהוא מוריד אותי באמצע הדרך הכביש בין עירוני.כשהגעתי הביתה ירדתי כמובן בלי המתנה כי לא רציתי בה.יותר לא שמעתי מימנו.

magy

New member
נשמע כל כך מוכר הסיפור הזה

איך אומרת דינה אור מנהלת סדנאות להומור וצחוק? "היה לי בליינדייט, הלכנו למסעדה, הוא שאל מה ארצה לאכול..........(דווקא אותי לא שאלו אף פעם, אמרו למלצרית לסלק את התפריט כי שותים רק קפה-מגי) אמרתי לו שאני רוצה לאכול סלט, וסטייק, ותוספות וקינוחים, שאל אותי האיש......... תגידי גם בבית את אוכלת כל כך הרבה? עניתי לו שבבית אף אחד לא מנסה להשכיב אותי" זה אחד מספוריה של דינה אור......בצחוק וחיוך........אבל אמיתי אמיתי................

היי בלסימה. לדעתי לא קשור לקול או

מראה. לצערנו לא מעט גברים מתחילים להרגיש ולחשוב מלמטה ולא מלמעלה ומכאן מתחיל ההבדל בין נשים וגברים. אשה בדרך כלל צריכה להרגיש משהו כדי לחשוב מלמטה. גבר ממש הפוך.

magy

New member
אולי באמת זה השוני

אישה = ראש
לב
גוף גבר = גוף
גוף
גוף
לב
ראש

magy

New member
ויסלחו לי הגברים פה

אם יש
פה........ אבל זה בדוק........... הסדר שונה מאשר אצלנו......... מהבריאה.... מהטבע.......אנטומית. אין מה לעשות....ככה זה עובד....כי ככה זה בנוי....פיזית. אצלנו הנשים הראש מתמלא בדם, הלב מתמלא בדם.....ובסוף......... גם ה- איבר..... אם יתר הקריטריונים מולאו כראוי..... כלומר, יש משיכה אינטלקטואלית, ניצוץ רגשי מתחיל להאיר.... גם הגוף מגיב מעצמו...........(אבל זה לוקח קצת זמן.....) אצלכם, קודם "הוא" מתמלא בדם.... מה שנותן אינדיקציה אם יש משיכה אל הפרטנרית...... אחר כך עובד ההגיון והרגש........... יש גברים שקוראים לזה ....רגש............ לא זוכרים שקוראים לזה "אינסטינקט או תשוקה" וזה לא לוקח הרבה זמן......... בתנאי שהבריאות תקינה....והכל עובד פיקס...

תסלחי לי מגי

מסתבר שכנראה אין לכם מושג בנושא, אתן מקישות ממקרים כאלו או אחרים ויוצרים סטיגמה וזה לא כך בכלל מה שאומר שה"אנטנות" אינן מתפקדות כנראה. יש מקרים לכאן ולכאן, גם לגבי נשים ובמקרים כמו שהוזכרו מעלה ויש סיפורים מהחיים עד בלי סוף. הפכתם את הפורום לעליהום על גברים, מתחיל להיות כבר לא נעים להיות כאן.

magy

New member
במקום להגיד

שלא נעים ספר לנו משהו.......... שנלמד .

magy

New member
התיאורים שלי

לא היו מניסיון אישי אלא לקוחים מכתבות בריאות אני לא המצאתי את אנטומית גוף האדם.......... או את נפש האדם......... יכול להיות שלא קראת אף כתבה בנושא?

אני לא יכול ללמד

ואינני מתיימר להיות מדריך, אני פועל לפי האינסטינקט שלי (גם הוא לפעמים מזייף) ובכל מקרה זה לא נושא ללימוד. אינני בא להגן על גברים, אבל גישות מסוג אלו למעלה מבהירות את מיעוט הגברים כאן, אז אם זה פורום של "בואו נקטר"...שיהיה. והערה, כשקובעים פגישה ראשונה, צריך שהדגיש בשיחת הטלפון שזאת פגישת להיכרות בלבד, כך בפירוש, כך מונעים סיטואציות לא נעימות ומצמצמים את סף הציפיות, יתכן שהתגובה כבר תהיה התחמקות מפגישה.

למעלה