הצעת עבודה

MicMik

New member
הבחור בלתי נלאה- כנראה הדברים

הטבעיים שהוא מוכר מביאים הרבה מרץ ה-
של אנרג'ייזר

az ma

New member
אמיר, אני משתמש ה-מ-ו-ן במוצרים

הבאים, אז מה המחירים בבקשה... מייצב שיער, פודרה, קונסילר, עפרון לעניים, שפתון, עפרון שפתיים, לק, נוזל ניקוי, קרם גרגרים, מסיכות, תחליב לילה... ולפעמים, כשהיקרה לא "זמינה",... סבון נוזלי...

arieamir

New member
שלום ליילה

שלום, אני מקווה שמההתכתבות שלי עם גיא תביני שאין כאן קטע של נוכלות או רמאות שבועית, אני לא מציע כאן להרוויח כסף בלי לעשות כלום, יש כאן המון השקעה והמון עבודה, שעות מרובות של למידת החומר ולאחר מכן שעות רבות בצירוף אנשים חדשים, ערבים קבוצתיים וכ'ו, זה ממש לא קל וגם הכסף לא קל, צריך לעבוד קשה בחודשים (שנה, שנתיים לפחות) לפני שרואים את התוצאות המיוחלות, אף אחד לא מבטיח לי שאהיה מליונר תוך חודשיים, זה בסך הכל דרך לעבור לאיכות חיים בזכות המוצרים ורווחה כלכלית עם עבודה קשה ושעות רבות. אני חייב לך תודה על כך שהשארת את ההודעה ונתת לי להגיב, אני יודע שבמקומות אחרים אין לאנשים תשובות ולכן הם לא מגיבים חזרה, בדקתי את הנושא לעומק לפני שנכנסתי אליו, והיום אני מקווה שעוד ועוד אנשים יצטרפו כי זה עסק נפלא... תודה עמיר

ליילה

New member
מר אמיר היקר... אותי לא תשכנע לעולם

ואני מקווה שכל חברי הפורום (למרות שנראה לי שכולם הבינו על מה מדובר) יקראו את ההודעה הזו. בתפקידי בארץ כעיתונאית חוקרת בנושאי צרכנות, הגיעו לידי יותר מתלונה אחת על החברה. נכון, אנחנו לא קהל יעד בעייתי, הבעיה היא בערבים שמארגנת החברה, ובהם היא מעבירה את הקהל שטיפות מח ולחץ שיווקי אגרסיבי חסר תקדים להצטרף לתוכנית, שממנה בסופו של דבר הם יוצאים בעיקר עם חור בכיס עם קניית המוצרים, ושום דבר אחר כך... אני את החברה מכירה היטב, נכון, היא לא עושה שום דבר לא חוקי, אבל יש דברים שנמצאים בתחום האפור והמאוד לא יפה של שיווק. פירמידה היא הגדרה מצויינת לדרך הפעולה, וגם הטעיה ולחץ שיווקי לא לגיטימי. אני רוצה להזכירך כי בית המשפט כבר קבע בפסיקה נגד שיטות השיווק של יחידות נופש, שגם אם מדובר בדבר שהוא לא בלתי חוקי בעליל, הרי הלחץ השיווקי הבעייתי שמופעל במקרים כאלו של ערבי מכירה, הוא סוג של הטעיה, ולכן יש לתת ללקוח להתחרט תוך שבועיים וכל כספו יוחזר לו (מה שהחברה שלך כמובן לא עושה). אני מאמינה שאתה אחד מהאנשים התמימים שנפלו בפח של החברה, ועושה עכשיו כל דבר שאפשר כדי להחזיר לעצמך את ההשקעה, כולל פרסום דרך האינטרנט... ליבי איתך , אבל להפיל אנשים אחרים באותה צורה, לא נראה לי הפתרון. אני אשמח אם הודעות כאלו לא יופיעו שוב בפורום, אבל אני שמחה שסוף סוף מצאנו דרך גם לדון בהן, ולהבהיר את העמדה שלנו לגבי פרסום כזה יום טוב

MicMik

New member
וגם אם מישהו מרב יאוש ישקול את

ההצעה, צריך לזכור שאם עובדים דרך הארץ- (המשכורת בשקלים נכון?) מרכז החיים מפסיק להיות חו"לי באופן בלעדי, ותהיו כפופים לתקנות המס החדשות בישראל. וחוץ מזה אתה מזכיר לי אותי בתור סטודנט אחרי הצבא, ניסיתי לעסוק בדיוק בסוג העבודות הזה, שכולל שטיפות מח קבוצתיות לפני כל יום עבודה כדי לשמור על המורל- וצריך הרבה מורל כדי להתמודד מול טריקות דלתות. אני חושב שאם כבר הצלחתי למכור משהו, זה היה רק כי אנשים רחמו עלי, מגיעים למצבים נפשיים פאתטיים.

arieamir

New member
תגובה

שלום, את בהחלט מוזמנת לערב כזה, ואחרי שתהיי בו את מוזמנת לכתוב שוב על הנושא, אני לא מכריח אנשים לקנות מוצרים או להצטרף, אני מציע הזדמנות עסקית, מי שרוצה לשמוע, ברוך הבא, מי שלא אז לא... בקשר לחתימה על ההסכם, אנני יודע מאין לקחת את האינפורמציה, אבל את המוצרים את יכולה להחזיר לחברה עד חודשיים מקנייתם עם החזר כספי מלא!!! אם את מנסה מוצר והוא אינו מוצא חן בעינייך את יכולה להחזירו ולקבל מוצר חלופי במקומו או את כספך תוך 14 יום (וזה כתוב במדריך העסקי של סאנריידר...). דבר נוסף, לפי החוק בישראל אם חתמת היום על חוזה עם סאנריידר את רשאית לבטלו תוך 3 ימי עסקים ממועד ביצוע העסקה, וכל תשלום ששולם יוחזר לך תוך 10 ימי עבודה. בערבים של החברה אף אחד לא מוכר מוצרים!!!!!!!!! מסבירים על המוצרים ומדגימים אותם, אבל בטח ובטח שאין עמדת מכירה שלהם... אין לי ספק שאת עושה עבודה מצויינת כעיתונאית חוקרת, אך צריך לבדוק את הדברים מקרוב ולא לשמוע סיפורים מאנשים שנפלו בעסק הזה, וישנם כאלה, אני לא אשקר ואומר לך שאין. כלקח מתוצאות אלו בשנים עברו, היום מסבירים בפירוט מלא את דרך העבודה ונותנים את כל המידע האפשרי. חקרתי לעומק את הנושא ואני יודע מה היה בסאנריידר בשנים קודמות, אבל, עם הזמן לומדים דברים, משפרים דברים ומנסים כל הזמן להגיע לתוצאות יותר ויותר טובות...מטעיות רק לומדים ומפיקים לקחים... תנסי לחקור קצת על ניהול החברה היום ותראי שפני הדברים שונים לגמרי... עמיר

ליילה

New member
דבר ראשון, כחלק מעבודתי הייתי בערב

של החברה, וראיתי מה קורה שם... דבר שני, זה שדברים כתובים בחוזה, זה מפני שרוכלות מחייבת את הפסקאות האלו בחוזה, אבל בחיים עצמם, אם אתה מנסה להחזיר מוצרים משגעים אותך, ובדרך כלל, אתה נשבר בדרך, ומוותר על הכסף ועוזב - וזה בעצם מה שהם רוצים שיקרה, כדי לא להחזיר את הכסף. לפי החוק בישראל יקירי, רוכלות (שזה בעצם מה שהחברה עושה לפי הגדרה משפטית) חייבת שבועיים!!! של התחרטות מצד הקונה, ולכן 3 ימי עסקים זה בהחלט בניגוד לחוק, וגם לא תופס בבית משפט, כי אם מקרה כזה יגיע למשפט, הרי אם מדובר בפחות משבועיים, הקונה יקבל בפסיקה את כל כספו חזרה. חדרך אגב, לגבי סיפורים של אנשים - לא נעים לי להגיד לך אבל רוב האייטמים הצרכניים הטובים והחשובים באו מאנשים שנפלו עם כל מיני נוכלים, וכן צריך להקשיב לאנשים האלו, כי הם אלו שמגלים לנו את הבעיות שיש בחברות כמו החברה שלכם. ותאמין לי, בתור עיתונאית, שמעתי הקשבתי ברצינות,וגם בדקתי בעצמי, וחקרתי לעומק אני עומדת בדעתי (שרוב הפורום מסכים איתה) שמדובר בנוכלות, ובדרך להוציא כסף מאנשים.

arieamir

New member
תודה לך...

שלום ליילה, תודה רבה לך על ההתכתבות, אני אמשיך בדרכי ואנסה את מזלי בסאנריידר, אבל דבר אחד אני מבטיח, כל חודש אכתוב לך את מצבי ועד כמה אני שבע רצון מבחירתי...יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות שלא... תחזיקי לי אצבעות... אשמח אם בעתיד אוכל לגרום לך לשנות את דעתך, אבל גם אם דברייך נכונים, הרי שאלמד מעוד טעות בחיים... תודה רבה, ולהתראות בסוף החודש... עמיר

stardustit

New member
בקיצור, בדקתי באתר שלך

וגיליתי שאכן כל מה שהחברה הטבעונית שלך מייצרת זה חומרי ניקוי, חיטוי, תוספי מזון (מה זה?? סובין?? צבעי מאכל טבעיים?) ומשקאות (רק תה? או גם קולה ליגה ז'?). מצטערת, אני לא מוציאה 250 ש"ח בחודש על חומרי חיטוי וניקוי (ככה זה שגרים בבית מטונף), כך שבצער רב עלי לדחות את הצעתך הנדיבה. רק מסקרן אותי - מי מסכים להוציא בשנה 3,000 ש"ח על חומרי ניקוי, חיטוי ותוספי מזון????

stardustit

New member
בכלל טעיתי!!

מסתבר שכדאי להרוויח 1,200 ש"ח, צריך לקנות מוצרי ניקוי וחיטוי בשווי 8,000 ש"ח!!! לא חאראם?? אני הייתי מרוויחה 8,000 ש"ח, פשוט בלי לקנות אף מוצר ניקוי וחיטוי!! בקיצור, חברה, תשכרו מחסן, תמלאו אותו בסחורה טבעית של חומרי ניקוי וחיטוי, ותתחילו למכור לכל המשפחה והחברים (שספק אם ישארו הרבה, לאחר שכל שבוע ידרשו לקנות עוד מוצר ניקוי/חיטוי. כל שבוע? סליחה, כל שעה!). אתם למעשה מתנדבים להיות המשווקים הישירים של מוצרי החברה, בצורה שכל הסיכון מוטל עליכם. היא לא משלמת לכם משכורת, להפך, אתם קונים ממנה במכירים מופקעים, אתם מאחסנים את המוצרים אצלכם, ואם לא הצלחתם למכור - בעיה שלכם.

למעלה