הצעת עבודה

stardustit

New member
תראי

אריה אמיר כאן נתן את מילתו. אני לא מוצאת סיבה לפקפק בו וביושרו.

stardustit

New member
אני רושמת:

כמה מוצרי ניקוי וחיטוי (טבעיים) דרושים לגברת? אפשר לעניין אותך בתוספות מזון (טבעיים) ובמשקאות (תה)? הכל טבעי טבעי, מהחברה הטובה בעולם! סאנמשהו.

stardustit

New member
הלוואי שאני הייתי מסוגלת

לפתח כזו התלהבות מאבקת מדיח הכלים שלי... אבדוק מיד, אולי גם הוא טבעי וחיי ישתנו כהרף עין.

arieamir

New member
תגובה...

לא מה-1200 ש"ח, אלא מן המוצרים ומן הרעיון העסקי שנכנסתי אליו... יש כאן הזדמנות נהדרת להרוויח כסף (הרבה יותר מ-1200) ולעבוד בזמן שאני רוצה, בלי בוס על הראש ולחיות חיים טובים יותר...זה הכל...רווחה כלכלית עם איכות חיים... יום טוב עמיר

פירמידה סטנדרטית

קודם כל קבל ח"ח על זה שהגבת. רוב המפרסמים למיניהם אפילו לא טורחים לבדוק אם מישהו ענה להם. ולעניין עצמו... איך אומרים ? "אם זה הולך על ארבע, נראה כמו חתול
ואומר 'מיאו' - גם אם תקרא לזה כלב
זה עדיין יהיה חתול
" ובקיצור - פרמידה, MLM - Multi Level Marketing, או כל שם אחר זוהי פשוט רמאות כתבה שפורסמה במעריב לפני שלושה חודשים ממצה את העניין.

arieamir

New member
תגובה לתגובתך...

שלום, קראתי את הכתבה והיא בהחלט קוטלת את סאנריידר, אך בין מה שכתוב למציאות ישנו הבדל עצום... אני סך הכל חודש וחצי בעסק הזה, יש כאן אנשים נפלאים ואין שום מכבש לחצים, ההפך הגמור, האנשים תומכים ועוזרים לאורך כל הדרך. בקשר לחיוב קניית מוצרים מידי חודש, נכון, ישנה מחוייבות כזאת, הסכום של 500 ש"ח הוא מופרז, ישנו צורך ברכישת מוצרים בשווי של כ-250 ש"ח, וכל הרעיון בעסק הוא לרכוש מוצרים של החברה במקום המוצרים ואני חוזר במקום המוצרים שאתה משתמש בהם בכל מקרה בבית. היום אני לא מוותר על המוצרים הללו ואני לעולם לא אוותר, לאחר שעברתי להשתמש במוצרי החברה שהינם על בסיס טבעי ומהטובים בעולם אין לי סיבה לחזור למוצרים הישנים והמלאים כימיקלים, לפחות אני מקבל החזרים על מוצרים אלה שאני קונה, ולא כמו בסופר שכולם מרוויחים עלינו ואנו איננו מקבלים תמורה. זו אינה בעיה להגיע ל-250ש"ח בחודש כיוון שאתה קונה מוצרים כגון: משחת שיניים, חומרי ניקוי, תה, ממתיק, חטיפים, שוקו, תוספי מזון וכ'ו, דברים שאני קונה בכל מקרה!!! וחוץ מזה, מוצרים שאתה מוכר לאנשים שאינם מפיצים של סאנריידר אלא רק צרכנים של המוצרים (ויש הרבה הרבה כאלה) נחשבים לך בקניות החודשיות. במידה ותרצה עוד מידע, אשמח לענות, אתה גם מוזמן להיפגש עם האנשים פנים אל פנים, להשמיץ תמיד אפשר, אבל, עדיף לפני כן לברר את כל הפרטים... תודה עמיר

arieamir

New member
עוד תגובה...

חזרתי, שכחתי לכתוב לגבי הפרמידה... כל עסק שאנו עובדים ביום יום הינו פרמידה, לכל עסק יש מנכ"ל ומתחתיו שאר העובדים, הוא מרוויח הכי הרבה ואלה שמתחתיו פחות ופחות. משחק הפרמידה הינו בלתי חוקי, במשחק זה משחקים על כסף ואך ורק כסף בלי מוצרים כל שהם. סאנריידר אינה פרמידה, ולמה? אני לפני כחודש וחצי הצטרפתי, הבנאדם שצירף אותי מרוויח היום 2500$ לחודש, אני תוך כמה חודשים יכול להרוויח כפול ממנו !!! אם הוא צרף לדוגמא 7 אנשים כמפיצים אני תוך כמה חודשים יכול לצרף לעסק שלי 15 איש ולהרוויח כפול ממנו!!! זוהי אינה פרמידה!!! כל אחד יכול בעסק הזה להרוויח בסופו של דבר מה שהוא רוצה, תלוי כמה הוא ישקיע בכך. נכון שהוא מרוויח על כך שאני מצרף אנשים, אבל הרווח הגדול הינו מצרוף אנשים, כל אחד שמצטרף בונה לו עסק משל עצמו, מי שצרף אותי ירוויח ממש מעט מהאנשים שאני מצרף, אני הוא מי שירוויח מהם בגדול. זהו כל ההבדל בין פרמידה לעסק של סאנריידר. ובקשר למוצרים, אין סיכוי וזה פשוט שקר שהכתב הזה התקשר והפקידה בסאנריידר המליצה לו על מוצר כל שהוא לפתור בעייה מסויימת, אתה מוזמן להתקשר לחברה ולנסות בעצמך, אנחנו לא רופאים ואסור לנו להמליץ על מוצרים בצורה כזו, אני יכול לספר לך איך המוצר השפיע עלי, אבל לא יותר מכך... תודה עמיר

arieamir

New member
עוד משהו קטן...

הכתבה שהבאת הינה משנת 2000, מאז ועד היום עברו יותר מ-3 שנים, הרבה דברים השתנו בסאנריידר, היום לא כמו לפני שנתיים ישנה אפשרות לצרף אנשים ב-36 מדינות בעולם, שיטת השיווק השתנתה והעבודה היום הרבה יותר מועילה וקלה... במידה ותרצה פרטים נוספים אני כאן... יום טוב עמיר

Guy K

New member
עמיר יקר,

חשוב לי מאוד להגיד לך שנגדך באופן אישי אין לי שום דבר. גם אם אולי זה נראה ככה מההודעה הקודמת שהצבתי. מה שכן יש לי הרבה נגד שיטת המכירה שאתה מקדם. עכשיו תשמע למה. אתה טוען שלא מדובר בפירמידה. זו כן. גם אם זו פירמידה משוכללת. להקים קהיליית צרכנים הרוכשת במחירים מוזלים היישר מהמפעל זה לא רעיון חדש. למעשה עוד לפני שהמציאו את הכסף אנשים היו מחליפים ביניהם מוצרים בהתאם לרווח שלהם. אם היה לך עדר כבשים היית נותן אחת מהם למגדל העגבניות של השבט תמורת כך וכך עגבניות. אחר כך כשהתחילו את הכסף הגיעו הסוחרים למיניהם שהתחילו להתעשר מלמצוא את המוצרים שאנשים היו צריכים, הביאו אותם ממקומות רחוקים והרוויחו ימבה כסף על הדרך. וכסף, בעיני, זה לא דבר רע. אני יכול להבין את הצורך שלך לקנות מוצרים בהוזלה משמעותית. גם אני מעדיף תמיד לקנות נעליים בחנות המפעל ולחסוך יותר מחמישים אחוז מהמחיר שהייתי משלם בחנות קמעונית אחרת. בוודאי. הבעיה שלי היא ההתחייבויות. החוזים. ההבטחה העמומה לרווחים מדהימים בלי נקיפת אצבע. זו רמאות לשמה. עכשיו, ברור לי לגמרי שאת הקניות של משחות שיניים, סבונים וחטיפים אתה תעשה ממילא. מה שמפריע לי אבל, הא העובדה שעכשיו אתה מחויב לקנות את כל אלו מהחברה שחתמת איתם על חוזה. עד מתי תקנה מהם משחות שיניים? עד סוף החיים? ומה אם יימאס לך? אני מקווה שברור לך שכשיימאס לך הם יערימו עליך קשיים מכאן ועד השמיים. כי ככה הם עושים. הם באים בהבטחות נהדרות של עשרות אלפי שקלים בחודש. אם תביא להם עוד לקוחות. ואם אתה לא מביא להם לקוחות? עמיר יקר, אם אתה ממשיך לקנות מהם ב 250 ש"ח בחודש וזהו - כמה תרוויח מזה? האם זה בכלל שווה את הטרחה? אני מבין שהמצב בכלכלי בארץ מעפן. בגלל זה המגמה הזו של הפרמידות חוזרת ומתחזק. רק לפני שבוע הייתה לי שיחה עם חברה שלי מבי"ס, שנכנסה לפירמידה של חברת "INTRA". לא דיברתי איתה מאז ביה"ס התיכון, והיום אחרי שמונה שנים הדבר הראשון שהיא אומרת לי הוא "יש לי הצעה עסקית בשבילך" ומנסה לשווק לי ויטמינים. לדעתי זה עצוב. לא רק עצוב, לדעתי זו גם חוצפה. יכול להיות שאתה בנאדם נהדר. אני מקווה בשבילך שתצליח להתנתק מקונספט הכסף המהיר הזה במהירות. זה לא עובד. ויהיה לי חבל מאוד אם תחזור לכאן בעוד חצי שנה ותספר לנו על נסיונך המר עם החברה הזו. וזה תמיד קורה בסוף. אם אתה באמת מעוניין בהקמת קהילה הסוחרת בינה לבין עצמה ללא תיווך, זה לא בשמיים ואפשר לעשות את זה. אבל קהילה שכזו, למען ההגינות, לא יכולה להכריח את הסוחרים שבה להתחייב לסכום זה או אחר בחודש. לא 500, לא 250, ואפילו לא 10 שקלים בחודש. מקווה בשבילך שלא תיפול, ועוד יותר מקווה שלא תפיל איתך את החברים וקרובי המשפחה שלך. אבל לא ממש אופטימי. גיא

arieamir

New member
שלום גיא

תודה רבה על הרצון הטוב. בשיחה הראשונה שלי עם הבחור שצרף אותי לעסק, הוא הבהיר לי בצורה חד - משמעית שאם אני לא מתכוון להשקיע בזה זמן וללכת על זה בצורה רצינית, חבל לי על הכסף והזמן, יכולתי כמובן להיכנס כלקוח מועדף, לשלם 15$ כניסה ולהנות מן המוצרים בלא שום התחייבות מסויימת מצידי לקניית מוצרים כלשהם במשך החודש או להצטרף כלקוח רגיל, לא לשלם כלום ופשוט לקנות את המוצרים. אך אני בחרתי להיות מפיץ, ידעתי שזה הולך להיות קשה, הבחור שצרף אותי אמר לי שמתוך 15-20 אנשים אולי 2 מצטרפים כמפיצים ואולי עוד כמה כלקוחות אבל לא יותר מזה, אני ידעתי מראש שזה הולך להיות קשה ולקחתי את הצ'אנס הזה. גם לאנשים אחרים שאני פוגש אני אומר את אותם הדברים, אין לי מה להסתיר, אני לא רוצה שאנשים אחר כך יבואו אלי בטענות או ישמיצו את החברה שבה אני עובד, אני אספק להם כמה שיותר מידע... תודה על ההתכתבות, כמו שאתה רואה, בחנתיאת החברה הזו ממש לעומק לפני שניכנסתי, שמעתי על חברות אחרות כמו הרבלייף וניקן וכ'ו, אין לי שום דבר נגדן ולא בעדן, כל חברה ודרך הפעולה שלה, לאחר שחקרתי מעט הגעתי למסקנה שזוהי החברה הנכונה. ואני מקווה (תחזיק אצבעות...) שבעוד חצי שנה אני אכתוב כאן שאני מצליח והעסק פורח... תודה עמיר

Guy K

New member
אני באמת מקווה

מקווה שבאמת תחזור ותדווח שהעסק משגשג. ומקווה גם שחברייך וקרובי משפחתך יסכימו אותך, ולא ימצאו עצמם תקועים בחובות בזכות העסק המשגשג.

stardustit

New member
לא ברור לי משהו

מדוע לא למכור פשוט את המוצר במחיר הזול? ומקסימום לפתוח מועדון חברים בעלות שנתית מסויימת, ורק חברי המועדון יהנו מהמחיר הזול? מדוע *מכריחים* לקנות כל חודש ב- 250 ש"ח? כמה סבונים ושמפואים ותיונים צורכים בחודש? בהתחלה חשבתי שמדובר גם במוצרי מזון, אך אני מבינה כעת שלא. ומדוע אני צריכה לקנות סבונים ולמכור אותם אחרי זה לחברים על מנת לעמוד במכסת ה- 250 ש"ח? סך הכל רציתי לקנות מוצרים בזול, לא להפך לקמעונאית... על פי חישוב גס שלי - משחת שיניים אחת מספיקה בערך לחודשיים. סבונים - בערך 2 לחודש. שמפו - בערך 1 לחודש. תה - קופסה לחצי שנה (מה לעשות). חומר ניקוי כללי לבית - קופסה ל- 6 חודשים. חומר ניקוי האסלה - קופסה ל- 3 חודשים. נוזל שטיפת כילים - בקבוקון קטן לחודש. . בקיצור, אני ממש לא מבינה איך אבזבז 250 ש"ח לחודש על מוצרי ניקיון... ואם זה לא רק נקיון, אשמח לשמוע אלו עוד מוצרים החברה משווקת. אגב, אני מאוד אשמח אם תראה כפי שהצעת את הצ'ק מסאנריידר, כי אני סקפטית. אז אם תוכל לסרוק ולהעלות לכאן, תוך טשטוש פרטייך, זה יהיה לעזר רב.

arieamir

New member
תשובה...

שלום, לצערי אין לי סורק ולא אוכל לסרוק את הצ'ק ולהראות לך, אשמח להיפגש ולהראות לך אותו. בקשר למוצרים, ישנו מגוון גדול מאוד של מוצרים הכולל (אשתדל לכלול את הרוב...), תה (כמה סוגים), ממתיק על בסיס צמחי (במקום סוכרזית), רטבי תיבול, חטיף, שוקו, תוספי מזון, שמן לעיסוי, "אקטימל", קוסמטיקה כגון נוזל ניקוי, קרם גרגרים, מסיכות, תחליב לילה, קרם הגנה, קרם גילוח, אפטרשייב, סבון נוזלי, סבון מוצק, שמפו, מרכך, מייצב שיער, פודרה, קונסילר, עפרון לעניים, שפתון, עפרון שפתיים, לק, בשמים, משחת שיניים, מקלון לחות לשפתיים, תרחיץ שטיפת פירות וירקות, חומר ניקוי כללי, מלבין ועוד... כמו שאת רואה המגוון הוא גדול, קל מאוד להגיע ל-250 ש"ח בעיקר שאת יכולה למכור גם לאחרים, אני החודש קניתי ב-400 ש"ח לערך, המוצרים הינם מוצרי יום יום ולכן את קונה אותם מידי חודש... במידה ותרצי עוד מידע אשמח לתת... תודה עמיר

ליילה

New member
להפגש????? שמת לב שאתה בפורום

ישראלים בחו"ל, או שזה לא משהו שאתה בודק כשאתה מפרסם הודעה?? או שאולי עשית מספיק כסף כדי לטוס ליוסטון רק כדי להראות לסטרדסטית את הצ'ק שלך....

למעלה