הצעת עבודה

arieamir

New member
הצעת עבודה../images/Emo42.gif

שלום, אם אתם מעוניינים בעבודה עם רווחה כלכלית ואיכות חיים, אני מציע לכם הזדמנות עיסקית בין-לאומית. כנסו לאתר: www.immlm.com/aa אין לכם מה להפסיד, אבל, יש לכם המון מה להרוויח... תודה עמיר

Guy K

New member
אתם לא רציניים

ואני כל כך רציתי לפתוח עסק עצמאי ולזכות בעצמאות כלכלית. אז הלכתי לאתר והתחלתי לקרוא. צלחתי את הסיפורים האישיים המשעממים על מורות וקבלנים שהפכו מליונרים בשבוע ורכשו בית, מכונית, חירות כלכלית ואי טרופי בקובה. החכמתי מאוסף הציטטות המרשים, שלימד אותי שלל אימרות זן חינניות. התפעלתי בקול וכמוני גם כל בני ביתי מהטבלה המרשימה שהראתה לי שחור על גבי לבן, שגם אני ובני ביתי נוכל להשתכר כ 20,000 ש"ח לחודש ללא שום עבודה מצידנו. רשמתי לפניי את האימייל של אריה עמיר, הגואל שלי מחיי שעמום ועוני מתוך מטרה ליצור איתו קשר בהקדם האפשרי כדי להגשים את חלומי להיות עקרת בית מליונרית, ואז הלכתי לשאלון כדי לבחון את ההתאמה שלי לפרוייקט הגאוני. מילאתי אותו בכנות כמובן. כמה אני רוצה להרוויח? חמישים אלף בחודש. כמה שעות אני רוצה להשקיע? חמש עד עשר, את שאר הזמן הפנוי אני מעדיף להשקיע בבזבוז אלפי השקלים שיצנחו לחיקי. מה מידת יכולת השכנוע שלי? נמוכה מאוד. עד כמה אני חברותי? בכלל לא. עד כמה אני מעוניין להצליח? באופן בינוני. סיימתי למלא את השאלון וחיכיתי לתשובה, לסימן מאלוהים, אה, סליחה, מאריה עמיר, לגבי מידת ההתאמה שלי לשוק החדש והמתפתח הזה עם כל הפתעותיו, והוא ביקש ממני את פרטיי האישיים. כמובן שרשמתי לו מייד את שמי, שם משפחתי, מספר הטלפון שלי בבית, האימייל שלי, הכתובת, תאריך הלידה, שמם ומספרי הטלפון של חמישים מחבריי הקרובים ביותר, ואחרי שסיימתי את כל זה - וציפיתי כבר בציפורניים כסוסות לתוצאת המבחן שתאמר לי אם אכן אהיה מליונר או שאולי אריה עמיר יחרוץ שאני לא מתאים לפרוייקט שלו, אבל לא. המחשב החזיר אותי לעמוד הבית כדי ללמוד מההתחלה על העניין. בקיצור התבעסתי. אה, יש לי גם שאלה עקרונית. רשום שם שאם אני ושותפיי מבזבזים 4,000 ש"ח בחודש על מוצרי החברה, אנחנו מקבלים 20,000 ש"ח בחודש, פלוס בונוסים והפתעות. אז אני מתחייב להוציא אפילןו שמונת אלפים בחודש על המוצרים. רק תשלחו את הצ'ק הראשון קודם. ובכלל מאז יגאל אני לא מת על אנשים עם השם משפחה הזה.

ליילה

New member
אתה לא רציני...

האמת שכבר הייתי על סף למחוק את הפרסום המזעזע של הרמאות השבועית שלנו, שמציא לנו איך להרוויח כסף בלי לעשות כלום. אבל התגובה שלך כל כך בידרה אותי שאני משאירה כדי שגם אחרים יהנו. ולמי שלא הבין את ההומור - לא להתקרב לנוכלים האלו, הכל שקרים...

arieamir

New member
תגובה לכל המעוניין...

שלום לכל האנשים שחושבים שאני וחברי לעסק נוכלים או שקרנים. הצטרפתי לעסק של סאנריידר בדיוק לפני 37 יום, לפני שמונה ימים קיבלתי צ'ק על סך 1200 ש"ח, ואם אתם שואלים אותי זה עובד ובגדול... ועכשיו להסבר קטן על למה ואיך ההזדמנות העסקית הזו עובדת: כל אחד מאתנו הולך כמעט מידי יום לסופר מרקט וקונה מוצרים רגילים כמו שמפו, משחת שיניים, תה, חומרי ניקוי וכו'. כמה אתם משלמים על למשל משחת שיניים? 15 ש"ח לערך? למי אתם משלמים את זה? אתם משלמים 6 ש"ח ליצרן ואת כל שאר הכסף אתם משלמים לפרסום, ליבואן, לתיווך שבדרך וכמובן לסופר מרקט שבו אתם קונים. ועכשיו אסביר לכם מה קורה בסאנריידר ולמה לא עובדים עליכם!!! אתם קונים את המשחת שיניים של סאנריידר פחות או יותר באותו המחיר מחברת סאנריידר שהיא היצרנית של המוצר, כל רווחי הפרסום, יבואן, התיווך והסופר מרקט חוזרים אליכם!!!!!!!!! מה יותר פשוט מזה??? זה פשוט גאוני! ואם תחקרו קצת לפני שאתם כותבים כזאת ביקורת, תמצאו ששיווק רב - שכבתי תופס תאוצה בעולם של ימינו ונלמד באונברסיטאות הטובות בעולם... ולכל מי שמעוניין אני מוכן להראות את הצ'ק מסאנריידר, זו לא עבודה בעניים זה אמיתי, וגם כל הסיפורים האישיים נכונים, אתם בהחלט מוזמנים לפגוש את האנשים, הם חיים וקיימים ובכל יום מצרפים עוד ועוד אנשים שמעוניינים לחיות עם איכות חיים... תודה עמיר

az ma

New member
חבל על עלות המשלוח...

דפש יכול להכין לך אחד תוך כמה דקות... מפלאי פוטושופ...

diday

Member
לא נכנסתי לכתובת שהיצעת

בדקתי על פי בקשה לפני מספר שנים את AMWAY שאני משער שהיא חברה דומה. נכון שהם לא רמאים, ונכון שאחת הבעיות של מותגים היא ההשקעה העצומה (עד 50% ממחיר המוצר) בפירסומת שאנחנו הצרכנים משלמים מכיסנו. אבל... המוצרים של AMWAY, למרות הפופולריות הרבה שלהם, היו רובם ככולם מוצרים ירודים באיכותם. אם מצאת כבר מוצר בעל איכות קצת יותר טובה הוא היה יקר יותר ממוצרים מקבילים שניתן לרכוש בחנויות דוגמת אלדי. אמווי היציעה גם מותגים, כאן היו המחירים עד 30% יותר גבוהים מהמחיר שיכולתי להשיג בשוק החופשי. אז אוקיי אתם אולי לא רמאים. אבל אתם בנויים על פריירים שיסכימו לקנות מוצרים ללא "אבא" במחירים שאולי נראים זולים אבל הם לא. זה נשמע מאוד מפתה להקים קהילה שתרכוש מוצרים לעצמה ללא פערי תיווך. השתעשתי ברעיון הזה לפני שנים. כמודל העסקי לצערי זה לא יכול לעבוד, אלא אם כן יש מישהו שמנהל את העסק בהתנדבות, כמו אצל החרדים בבני ברק. ברגע שצריך לשלם משכורות לאנשים העובדים בעסק, העסק חייב להרויח ולהיות יציב. כדי להיות יותר זולים צריכים לחסוך במשהו, וחוסכים באיכות.

arieamir

New member
תגובה לתגובתך...

שלום, ברצוני להבהיר שלמוצרים יש אבא, חברת סאנריידר עצמה, המוצרים הם על בסיס טבעי בלבד ונחשבים היום למוצרים הטובים בעולם, חברת סאנריידר פועלת בכ-36 מדינות ברחבי העולם, יש לה הון עצמי והיא חברה בבעלות פרטית, אתה לא פראייר!!! אתה קונה את המוצרים הטובים בעולם ועדות לכך אתה יכול למצוא בעיתונות המקומית והעולמית, ההמלצות על המוצרים ואיכותם הינם ללא תקדים!!! מקימי החברה הקימו אותה בכדי להציע מגוון מוצרים עצום (יותר מ-300 מוצרים!) ובכך כל אחד יכול לבחור את המוצרים המתאימים לו ולקנותם במקום ולא בנוסף למוצרים היום יומיים... אני מוכן להתחייב בפנך שהמוצרים פשוט מעולים, אני סך הכל חודש וחצי בעסק הזה ואין מאושר ממני, החיים שלי השתנו מן הקצה אל הקצה... במידה ותרצה עוד פרטים אשמח... תודה עמיר

diday

Member
תרשה לי בבקשה להתיחס לטובים בעולם

אחד הסממנים של קרתנות וצרות אופק, היא להכתיר דברים (שלנו) כטובים בעולם. אני לא יודע האם אתה תמים כל כך ואינך מודע לשטיפת המוח שעברת (במקרה הטוב) או שאתה פשוט נוכל (במקרה הרע). אתה מתיחס בהתלהבות כזאת למגוון מוצרים עצום של 300 מוצרים. רק שתבין: בסופר מרקט כמו אלדי עם המגוון הנמוך ביותר האפשרי מוצעים כ6000 מוצרים. בסופר ברמה קצת יותר גבוהה יש מגוון של 30 עד 50 אלף מוצרים, ברשת גדולה מדובר על למעלה מ100,000. לעצם היותם של המוצרים הטובים בעולם... אולי עדיף שלא להתיחס. בפירסומות בישראל רואים לעיתים קרובות מוצרים המוכתרים כטובים בעולם. בדף האחד מוצר של חברה פלונית, ובדף השני המוצר המתחרה של חברה אחרת ושניהם הטובים בעולם. אומנם לא הייתי מגדיר את ישראל יותר כמדינה קרתנית. אבל מנטליות קרתנית שטבועה כל כך באנשים לא יכולה להעלם בן לילה. כך יש לישראל את הרפואה הטובה ביותר בעולם, (מסיבה כל שהיא נבחרי הציבור משתדלים להימנע מרפואה מעולה זו) את הצבא הטוב בעולם, את הנשק הטוב בעולם, את החפיף הכי הכי בעולם וכו'. בשבוע שעבר נפגשתי עם מנהל חברה איטלקית. האדם העלה זכרונות מהתקופה שהיה מנהל מכירות אזורי באחד הקונצרנים האיטלקיים היותר גדולים ושם היה אחראי על השוק הישראלי. פרט לזכרונות היפים של נופים ואנשים בארץ, הוא זכר את הגאווה הישראלית, של הטובים בעולם. חייכתי והודתי במחלה הישראלית הזאת. העדפתי לא להסביר לו על הקרתנות הישראלית שמביאה לגאווה זו, אבל ניראה לי שהוא הבין זאת מעצמו. מתגובות נוספות להודעתך הבנתי שצורת הפעילות זהה לזו של AMWAY. כל כך זהה שאני תוהה האם זוהי לא אותה החברה תחת שם אחר, או שהקימו אותה יוצאי AMWAY. בדבר אחד אני בטוח. כל עוד אפשר למצוא פראיירים (וישראל הרי מלאה בהם) חברות כאלה תמיד יצליחו. ולא, תודה. איני מעונין בעוד פרטים.

arieamir

New member
תיקון...

שלום לך, תיקון טעות, המוצרים הם מהטובים בעולם, לא הטובים בעולם וזה מנסיון אישי, אף אחד לא עשה לי שטיפת מוח, ניסיתי את המוצרים ואני אכן מוכן לומר שהם מעולים. זוהי אינה אותה חברה של amway, מעולם לא שמעתי עליה אבל נכנסתי לאתר וראיתי (תודה), ולא, אני אנני צר אופק, נכון שבסופר רגיל יש קרוב ל10000 מוצרים ויותר, אבל המגוון הוא מחברות שונות ומגוונות, כאן מדובר בחברה אחת המייצרת את המוצרים בעצמה, רוב החברות מייצרות מספר דומה של מוצרים פחות או יותר. לא אמרתי שהמוצרים שבשוק אינם טובים, המוצרים של סאנריידר מבוססים על מרכיבים טבעיים וזה היתרון שלהם. לגבי שיטת השיווק, שיטה זו תופסת תאוצה היום בעולם, כיוון שזו שיטת שיווק חכמה ומועילה, ישנן הרבה חברות כמו אדידס וריבוק שעוברות לשווק חלק ממוצריהם בשיטה זו. בכל מקרה, אני לא חושב שזה נכון לקטול ולגנות שיטת שיווק מסויימת או הצעה עיסקית מסויימת, מי שזה מתאים לו ברוך הבא...כמו בכל מקום יש כאלה שמצליחים וישנם כאלה שלא... תודה עמיר

forglemmigej

New member
שמעתי הרבה על מוצרים

טבעיים ,אבל אפפעם לא הבנתי מה זה בדיוק "מוצר טבעי"!? תמיד שאני שומעת על מוצר טבעי אני תופסת מרחק.

stardustit

New member
מעניין..

איך חברה המייצרת בעצמה מגוון מוצרים כל כך גדול (משחת שיניים, אוכל, ומה לא) ואין לה התמחות במשפחת מוצרים מסויימת יכולה לייצר כאלו מוצרים מהטובים בעולם? היא מעסיקה כל כך הרבה טכנולוגים, מהנדסים, מדענים, המצליחים לפתח מגוון מוצרים כל כך רחב, וכולם מהטובים בעולם? ובכלל, מה ההבדל בין משחת שיניים סתם, ומשחת שיניים מהטובה בעולם? כיצד אתה מבין באיכות המיוחד של משחת השיניים? או האם פשוט אמרו לך בחברה שמשחת השיניים היא מהטובה בעולם? ואם כן, מדוע? מדוע היא מהטובות בעולם? אשמח לשמוע על מרכיבי משחת השיניים, כולל הסברים מדעיים מדוע ההרכב הייחודי שלה הופך אותה לטובה בעולם.

stardustit

New member
אם כך, הרי שאין ספק שמדובר

במוצרים מהטובים בעולם!!! נקווה שישנה בקרת איכות מינימלית, כך שחומרים טבעיים לא הרי רצויים לא ימצאו את דרכם למוצרים המעולים הללו.

arieamir

New member
הסבר...

שלום, אם תסתכלי על הכתוב מאחורי משחת השיניים שאת משתמשת בה, תראי שכתוב בערך כך : (מן הכתוב מאחורי משחת שיניים crest) : משחת שיניים למבוגרים, לילדים מתחת לגיל 7, השתמשו בכמות משחה שאינה עולה על גודל אפונה ובהשגחת מבוגר למניעת בליעת המשחה. אין להשתמש בילדים מתחת לגיל 3. אני לא אומר לך שהמשחת שיניים הזאת לא טובה, היא טובה אך מזיקה לבריאותך, היא מכילה כל מיני תרכובות כימיקליות, הפלואוריד המצוי במשחה אכן מסוגל למנוע עששת, אך צריכת יתר עלולה לגרום לדהייה או הופעת כתמים על ציפוי השן במהלך צמיחתה. משחת שיניים המכילה פלואור גורמת להחמרה באקנה סביב הפה והשפתיים. אני אנני רופא ולא מתיימר להיות, אלו עובדות מחקריות, עוד פעם, אני לא אומר שהמשחת שיניים הרגילה לא טובה, אני אישית מעדיף להשתמש במשחה אשר איננה מכילה את החומרים הנ"ל אלא מכילה סודה לשתייה לצחצוח ונקיון השיניים, חומר המצוי בקלח האננס המסייע בהסרת הפסולת על השיניים, וחומרים טבעיים אחרים המגנים על החניכיים ועל השן. בקשר לילדים, גם אם ילד יבלע את כל המשחת שיניים לא יקרה לו כלום, הוא בסך הכל אוכל צמחים ואין מניעה לצחצח שיניים לילד מתחת לגיל 3. נכון שקשה להאמין לכל הדברים הטבעיים למיניהם, ובאמת, מי אמר שהם מיוצרים בדרך זו? בעלי החברה מזמינים כל אחד ואחת מאיתנו לבוא ולראות את תהליך היצור, מקטיפת הצמחים ועד הפיכתם למוצר מוגמר... אשמח לענות על עוד שאלות... תודה עמיר

למעלה