הצעת חוק מצויינת!!!

איך נקבע לאום?

לפי תרבות ושפה... ליהודי בתימן וליהודי בגרמניה לפני 1000 שנה לא ממש היו אותם תרבות ושפה... ואגב, אין בשבילי משמעות עם אתה בת או בן, זה ממש לא משנה... זה רק מגבלה של השפה העברית ואני משתמש בשניהם במקריות...

skywalker 8

New member
תגובה.

אותה תרבות ומנהגים. ישנו לאוו ועם יהודי. מגבלה או לא, תלמד לדבר אל אנשים כמו שצריך... סוף דיון. הוא לא מוביל לשום מקום.

מר קליגולה אני יספר לך סוד קטן

הערבים הרעים ניסו לחסל יהודים גם לפניי 1948 אז תפסיק לכתוב את השטויות שלך.

"הערבים הרעים" ../images/Emo6.gif

הציונים באו לפה במטרה מוצהרת להקים מדינה על חשבון הפלסטינים... למה שהם לא יתנגדו?

skywalker 8

New member
על חשבון הפלסטינים?

הארץ הזאת היית אי פעם בשליטה פלסטנית? מעולם אבל מעולם לא היית קיימת פה יישות מדינית ערבית(כמדינה ריבונית). וגם כשהציעו להם הם סרבו. לכן, כל עוד לא היה כוח ריבון על המקום(חו מהבריטים אבל אותם העפנו) הוא לא היה שייך לאף אחד בלעדית. ליהודים היית זכות לבוא לכאן וזה לא היה על חשבון אף אחד(הרי הם לא שלטו פה).

אבל הם היו תושבי הארץ

אין לך זכות לבוא ולשלוט עליהם בלי הסכמתם. זה שטח שלהם גם עם לא היה להם מדינה פה, הם היו האוכלובייה עד לפני 150 שנה..

skywalker 8

New member
4 דברים.

1) גם יהודים יישבו פה, אז לשיטתך זאת זכותם להקים פה מדינה. אתה סותר את עצמך, אתה טוען שלפלסטינים יש זכות כי הם יישבו פה, אבל ליהודים לא? גם הם יישבו פה. ז"א, שלפי דבריך ליהודים זכות להקים את ישראל ממש כאן. 2)זה לא שטח שלהם. אם לא היית להם מדינה, אז איפה בדיוק הריבונות שלהם? 3)"הם היו האוכלובייה עד לפני 150 שנה..". היהודים היו פה גם אוכלוסיה. אבל פה אתה צודק! הם לא היו "האולכוסיה" לפני 150 שנה, אלא הם היו האוכלוסיה במשך 2000 שנה. תמיד היו פה יהודים, עוד לפני הערבים. אתה סותר את עצמך שוב. אני חוזר שוב. לא צריכים את הסכמתם כי המקום לא היה שלהם! 4) גם אני בעד הפסקת השליטה על הפלסטינים בריכוזי האוכלוסין שלהם ביש"ע.

היו כאן 1000-1500 יהודים

שגרו ביחד עם הפלסטינים בשלום, סבבה, שיקימו מדינה עם הפלסטינים... אבל כל היהודים מאירופה לא קשורים לעניין בכלל... הורים של הסבא רבא שלך, מאיפה הם? מישראל? 99.999% מהיהודים שגרים פה אין להם שורשים בישראל.

skywalker 8

New member
אהההה, הגענו לנקודה.

ההורים של הסבא של הסבא של הסבא של הסא רבא שלי הם מכאן. ממש מכאן. מאיפה אבות הפלסטינים? סודן, מצרים, סוריה וכו'. כמה יהודים היו כאן לפני 2000 שנה? כמה מיליונים. עמה פלסטינים? אפס, כלום, נאדה. פלסטינים זה בכלל שם רומאי אז שהשם לא יטעה אותך מפני שהשם "פלסטין" הוא אלפי שנים לפני שהערבים הגיעו לכאן.

אני יודע את המקורות של השם...

ודיוקים לשוניים ממש לא משנים את המציאות... את לא מבינה שהעם היהודי נוצר לפני 150 שנה?! היה קיים עם יהודי אחר לפני 2000 שנה! את ןהם זה לא אותו עם!

skywalker 8

New member
../images/Emo6.gif

אין שום הבדל. זה בדיוק אותו עם. העם היהודי קיים 3000 שנה, לך תשאל הסטוריון. אני לא מסתמך על אדם קיצוני כמותך שבקושי יודע את ההסטוריה. ד"א, אני בן לא בת.

אני זה שלא יודע היסטוריה...

העם העברי התפרק, התפרק! יהודי מתימן לפני 1000 שנה ויהודי מגרמניה באותה תקופה זה אותו עם? העם היהודי של היום קם לפני 150 שנה.

skywalker 8

New member
כן.

הם מאותו הלאום. הם נקראים יהודים שניהם. משמע שניהם מאותו עם.

יהדות זו דת!

יש יהודי גרמני, יהודי רוסי ויהודי תימני... זה לא אותו עם. כמו שיש נוצרי רוסי, נוצרי גרמני ואפילו נוצרי פלסטינאי... זה לא אותו עם, זו אותה דת!

skywalker 8

New member
אתה קורא את ההודעות שלי?

לא מדובר בדת. כל היהודים בעולם הם בני אותו לאום.

ככה זה היה פעם

אבל זה התפרק במהלך הגלות, אין לך זכות להחזיר את זה למצב הזה על חשבון עם אחר

skywalker 8

New member
היה פעם.

וגם היום. שוב פעם אתה חוזר על עצמך. איך על חשובן עם אחר אם הוא לא שלט פה? המקום לא היה שלו. משמע, המקום לא של הפלסטינים. לעם היהודי, העברים, הציונים זכות לבוא לכאן. והנה היום, מדינה לעם היהודי.

הפלסטינאים גרו בארץ. למרות

שלא היה להם גוף כמו מדינה, זה עדיין על חשבונם, גם אם לא היה להם מדינה פה, זה על חשבון האנשים הפשוטים... מה, מישהו לא שווה כלום אם הוא לא אזרח של מדינה מסויימת?

skywalker 8

New member
תגובה.

עוד פעם? הם לא שלטו פה, לא היו ריבונים- אין להם זכות. סוף דיון.

למעלה