הצעת חוק מצויינת!!!

Fleddermaus

New member
אני חושב, ../images/Emo119.gif

שגם בארצות הברית השבועה לדגל ולמדינה היא מנהג פאשיסטי. לעומת זאת, בארה"ב גם מי שמסרב להישבע והוא אזרח יכול להשתתף בבחירות. זה לא דבר בסיסי. אני לא מוכן להישבע אמונים לכלום, גם לא למדינה. המדינה מבחינתי היא אולי חשובה, אבל היא רק מדינה---היא לא קדושה. אני לא אשבע אמונים למדינה. בדמוקרטיה כולם מצביעים בבחירות. גם הלא-פטריוטיים מצביעים. גם בישראל, מי שלא מוכן להישבע אמונים למדינה בגלל הכיבוש-מצביע. גם מי שלא מוכן להישבע אמונים למדינה בגלל שהיא מוסרת חלקים מארץ ישראל השלמה-מצביע. גם מי שלא מוכן להישבע אמונים כי שרון לא מספיק סקסי-מצביע. כולם במדינה דמוקרטית מצביעים בבחירות, ככה זה.

תראה Fleddermaus בשבילך

אתה הריי שמולני מובהק ואולי חלק יגידו שמולני "קיצוני" אתה כמעט כל דבר אתה תקרא לו פשיסטי גם הדבר הזה שנקרא תעודת זהות בשבילך כנראה זה סמל לפשיסטיות.

Fleddermaus

New member
תגובה לעניין יש לך? ../images/Emo119.gif

או שאתה יודע רק לגדף, ועוד בשגיאות כתיב נוראיות.

Fleddermaus

New member
לא רציתי שתכתוב את זה ../images/Emo119.gif

אני רוצה שתתיחס למה שכתבתי, ואולי תיעזר במילון.

אני תמיד אבל לרוב!!! מתייחס גם

להודעות ואני מכבד גם את אלו הכותבים את ההודעות ולכן אני מכבד בהיתייחסות גם אלהם.

skywalker 8

New member
אתה מתגאה בזה?

במקומך הייתי מתרץ את השגיאה בעייפות או כל דבר אחר.
תעבוד קצת על שגיאות הכתיב שלך... אה, כותבים המצאתי.

תמיר1991

New member
אני משכתב את ההודעה וכותב אותה

כמו שהיא הייתה יוצאת תחת ידי אילו הייתי עם דעותיך: פלדרמאוס היקר, ראה - אתה הרי שמאלני מובהק וחלק אף אומרים שמאלני קיצוני. כמעט כל דבר ייקרא בעיניך פשיסטי, ואולי אף תעודת הזהות היא סמל לפשיזם בעיניך. למד לכתוב, ידידי. ואני חוזר, אין שום קשר ביני לבין דעות אלה. ומומלץ שגם תגיב יותר לעניין להבא. תמיר.

python2

New member
מעֻלה!! זה יהא חק טוב.

הצהרת אמונים למדינה, לדמוקרטיה ולערכיה זה חובה! חברים, למה אתם מתנגדים? הרי יש אנשים שבכלל לא מסכימים עם ערכי הדמוקרטיה, ולא היינו רוצים לתת לאנשים כאלו להשפיע במסגרתה (ראו נאציזם). יש אנשים שלא מצהירים אמונים למדינה ולא מתחיבים לפעול בהגינות, ובאנושיות. מאנשים כאלו יש לשלול את זכות הבחירה כי העקרונות שלהם (או העדר העקרונות שלהם) לא עומדים בקנה עם עקרונות של חברה אנושית. לא חסרים אנשים כאלו... הלואי וחק כזה יעבור 0אם כי הסכוי קלוש מאד!!)

white star

New member
../images/Emo54.gif אני בעד משהו הרבה יותר רחב

אני בעד התנייה של זכויות האזרח בשרות צבאי בצה"ל.(ששם בינכה אתה נשבע אמונים למדינה) עם כל הכבוד, אני לא רואה סיבה למה אני תרמתי שלוש שנים למען המדינה, עושה שרות מילואים והכל בעוד אחד שלא עשה מסיבות דתיות\אידיאולוגיות\צפון בוניות וכל שאר הסיבות, יקבל את אותן זכויות

תרמת שלוש שנים למען רצח

אני לא צריך את הטובות של המדינה, אפשר להיאבק נגדה בלי "זכויות אזרח" אל תתנו לי זכויות! אני לא נשבע למדינה כובשת/רוצחת/פשיסטית/כובשת/הורגת/מושחתת רק כדי שאוכל להצביע... מה גם שאין מה להצבייע בכל מקרה... עדיין לא איבדתם את אמונכם במערכת הפוליטית? אתם עדיין חושבים שיש שם מישהו לא מושחת? נאיבים...

white star

New member
../images/Emo54.gif יש לי שאלה

אתה בעד החיות שעושות פיגועים באזרחים תמימים, נשים וילדים? אם כן אז מי בדיוק נאיבי פה? אני לא אומר שהמדינה מושלמת, היא רחוקה מזה אבל רבאק אנשים פה מאבדים את כל הערכים שלהם וכבוד לחיי אדם. הגיע הזמן לעשות חושבין איך עוצרים את התהליך הזה. אני לא בעד שלטון צבאי, אבל בהחלט הגיע הזמן להפסיק לרחם, להפסיק עם הכפפות משי. וגם הצבא הוא מחנך.

הפעולות שהצבא עושה הן הרבה

יותר גרועות מהפיגוע הגרוע ביותר... אז מי פה החיות? ואל תגיד לי שהם התחילו כי מדינת ישראל התחילה את הכיבוש, הפיגועים זה תגובה לגיטימית לכיבוש ודיכוי ע"י הצבא.

white star

New member
../images/Emo54.gif פיגועים זה לגיטימי?!

עזוב אני אפילו לא אטרח להגיב לך. הרגע הוכחת לי שאין עם מי לדבר.

white star

New member
../images/Emo54.gif אין בכלל מה להשוות

ההודעה שלך מלאה דמגוגיה, כאילו מה אתה בכלל יודע על הצבא? נכון הצבא לפעמים עושה טעויות אבל הוא לא רוצח ביודעין. וזה שאתה תומך בזה מראה שמשהו לא בסדר בצורה רצינית אצלך. יש דרכים הרבה יותר לגיטימיות להביע מחאה, ומה שהולך עד היום ממש לא לגיטימי. רוצה לשמוע את דעתי לגבי הצבא והפלסטינאים? קח את סין וטיבט. תקרא קצת. ואז תבין כמה שצה"ל סופר מתחשב

למעלה