הצעת חוק מצויינת!!!

white star

New member
../images/Emo54.gif זה מקרה פרטי

ודרך אגב אם אתה כל כך אוהב את המחבלים, למה לא דיווחת על זה? אתה טוב מאוד יודע שאם הם דיווחו על נפץ כיריות זאת עבירה

הייתי ילד קטן (יחסית) ולא הבנתי

בכלל מה קרה, ברור שלהתלונן לא עלה כלל על דעתי, אחרי הכל גם הייתי ימני קיצוני... למרות שהתנגדתי למעשי זוועה כגון אלה. אם אתה רוצה לקרוא על עוד מקרים נוראיים אתה יכול להכנס לאתר שוברים שתיקה, זה לא אותו סגנון אבל זה עדיין התעללות. אגב, עינוי עצירים נחשב בעיניך לא מוסרי? כי זה קורה כל הזמן... תקרא את הדו"ח של הוועד למניעת עינויים בישראל...

צודק, זה באמת לא בסדר מה שהצבא

עושה ..... באמת לא בסדר שהוא מונע מכל מיניי מטורפים לחסל אותי ממש לא בסדר!!!

למה הם רוצים לחסל אותך?

בגלל שהמדינה שלך היא מדינה שכבשה להם את הארץ. אתה בעד הכיבוש?

הפלסטינאים היו כאן לפניך אולי?

חשבת על זה פעם? כשהציונים באו לארץ היו כאן חצי מליון אנשים, ולאט לאטהם גזלו את אדמתם

skywalker 8

New member
אין בדיוק?

הפלסטינים היגרו לכאן לפני 100 שנה בערך. היהודים חיים כאן למעלה מ2000 שנה. נכון הגלו אותנו מכאן, אבל עדיין היו פה יהודים. אם אתה יודע חשבון בסיסי תוכל לעשות את החישוב מי היה לפני מי. מי שנמצא פה 2000 שנה או מי שנמצא פה 100 שנה. תגיד לי, קליגולה היכן היה העם הפלסטיני לפני 500 שנה? לפני 1000 שנה? 2000 שנה? 3000 שנה? אני יכול להגיד לך איפה היה חלק גדול מהעם היהודי- ממש כאן בירושלים!

skywalker 8

New member
בנוסף.

עפ"י עובדות ארכיאולוגיות היו כאן ממלכות בשם ישראל ויהודה. איפה אתה היית במשך ההסטוריה יישות מדינית ערבית/פלסטינאית כלשהי? ותעזוב את התקופה של היום, אני מתכוון עד קום מדינת ישראל. *ותיקון של הכותרת בהודעה הראשונה- אין= איך

העם הפלסטינאי נוצר לפני 150 שנה

לפני זה הם היו אנשיםבלי זהות לאומית, אבל עדיין אנשים, גם להם יש זכויות... העם היהודי נוצר גם לפני בערך 150 שנה... הדת היהודית היתה קיימת 2800 שנה... העם נוצר לפני 150 שנה

skywalker 8

New member
מה?

אזיו שטויות. אין קשר לדת היהודית. ישב כאן עם, וקראו לו העם העברי(היהודים זה אלו ממלכת יהודה ואז השם "יהודים" הפך לשם כולל. אבל זה משהו אחר כבר). העם היהודי/עברי קיים 3000 שנה הרבה לפני הפלסטינים על האדמה הזאתי ויש לו זכות להקים כאן מדינה יהודית משלו. אתה כותב מהרהורי ליבך. זה שאתה חושב ככה לא אומר זה נכון. אני לא מזמן ראיתי בטלוויזיה, סופר פלסטיני, כן תאמין או לא, והוא מודה בקשר שיש לעם היהודי לפלסטין(כדבריו) ועל כן יש לו זכות להיות כאן.

לא אכפת לי מאיזה סופר פלסטיני...

זה שהוא פלסטיני אומר שהוא צודק בהכל? אין קשר בין העם העברי לעם היהודי כיום, זה לא אותו עם.

skywalker 8

New member
בטח שיש.

העם היהודי הוא חלק מהעם העברי. הוא אותו עם. פשוט אלו שחיו ביהודה נקראו יהודים. אלו שחיו בממלכת ישראל נקראו ישראלים. שניהם ביחד ולחוד מהווים את העם העברי. אני סתם נתתי דוגמא לאדם פלסטיני אפילו שמכיר בזכותם של היהודים. מי אמר שאתה צודק בכל?

skywalker 8

New member
תרקא שוב

את כל ההודעות שלי. תלמד את מקורות העם היהודי ותראה שזה מגיע לאותו "מקום". העם של אז? גם היום.

skywalker 8

New member
תקרא טוב את ההודעות.

פשוט מאוד, אין לך מה להוסיף אז אתה חוזר על עצמך בכמה מילים שטוטיות. תקרא שוב.

אני כותב אותן מילים כי את כותבת

את אותן טענות טיפשיות, אז אני עונה את אותה תשובה לאותה טענה...

skywalker 8

New member
עזוב.

לא תוכל לשנות את העובדה שכל היהודים הם בני אותו עם ולאום. אין לך מה להגיד אז אתה חוזר ומשליך את זה עליי. חח הוכחת כאן שאתה מדבר שטויות. וכמה פעמים להגיד לך? אני בן לא בת.

למעלה