הצעות לטריידים?

ברור שהכל ספקולטיבי

אגב, יוטה יכולה לעשות טרייד רק עם קבוצה שתוכל לספג את המשכורת של בוזר ואין הרבה כאלו... כתבתי מהר ויצא משהו אחר ממה שהתכוונתי- יוטה רוצה להוריד את סך המשכורות עכשיו, שיקגו רוצה(לכאורה, כן) משכורות שמסתיימות בקיץ. אבל שיקגו מעל התקרה ולכן לא יכולה לבצע את הטרייד הזה עם יוטה ולכן היא צריכה צד שלישי. בנוסף אני לא רואה סיבה למה שיקגו תרצה את בוזר... ובהקשר לכותרת של ההודעה- האם לא יהיה לאמארה סיכוי לקבל חוזה יותר גדול ב-2011 מאשר ב-2010 כי תהיה פחות תחרות בשוק החופשי? סתם נקודה למחשבה. ונשא בכלל לא קשור, הוא כבר הסכים להארכת חוזה כמדומני. המקום הפנוי מתחת לתקרה(20M זה זעום?) זה עם נאש.

carmelo

New member
אתה צודק לגבי הצד השלישי

אבל שוב, זה לא סותר - יוטה מקבלת את טים תומאס, בחירת סיבוב ראשון של פורטלנד והקלה של 6 מיליון בפיי רול; הבולס מנסים את בוזר לשנה אחת בתמורה להיינריך ותומאס, כך גם שומרים אופציה לקאפ ספייס בקיץ הבא. לא יודע כמה תחרות תהיה שנה הבאה. הירידה של תקרת השכר עשויה לגרום להרבה שמות גדולים להאריך חוזה בסופו של דבר, במקום לבדוק את המים. תהיה בטוח שאם בוש לא פנוי, או ברגע שהוא לא פנוי - הנטס, הניקס, מיאמי ושיקאגו (אם יהיה להם קאפ ספייס) הן רק כמה מהקבוצות שיתחרו על שירותיו. אולי גם סקרמנטו והת'אנדר... נכון לעכשיו, צפויה יותר תחרות בין הקבוצות עם קאפ ספייס מאשר בין פרי אייג'נטס בכירים. חוץ מזה, החוזה האפשרי הכי גדול שאמארה יוכל לקבל יהיה מפניקס. רק הם יכולים להציע לו 6 שנים ולא 5. אני עוד לא קראתי שההארכת חוזה של נאש סופית, ובכל מקרה הסכומים לא מעודכנים בדפי הפיי רול שאני מכיר. אם בא לך לפרט את הפיי רול של פניקס לקיץ הבא, עם נאש ובלי אמארה כפי שאתה מציע, אתה מוזמן...

Orenseg

New member
ארבע קבוצות, 13 שחקנים ובוזר לבולס

קחו אוויר... הבלייזרס מזיזים את סטיב בלייק ומארטל וובסטר (8.3M$ ביחד העונה) בתמורה לקירק היינריך, רוני טוריאף, לינטון ג'ונסון ואנתוני רוברסון (15.5M$, כשהשניים האחרונים מועברים בעזרת trade exception). למה? הם רוצים להשיג את היינריך מאז המאה ה17. רוי הצהיר בעבר שהוא מעוניין בטוריאף. הצרפתי ארוך יותר ממילסאפ, מסוגל לשחק 5 ויושב על חוזה סביר יותר. הווריורס מעבירים את רוני טוריאף, קלינה אזובוקי ומרקו בלינלי (8.7M$) בתמורה לטיי תומאס וCJ מיילס (8.4M$). למה? עוד שני פורוורדים אתלטיים לכנופייה של נלי. הג'אז נפטרים מבוזר ומCJ מיילס המאכזב (16.3M$ לשניהם העונה), ואוספים את ג'ון סלמונס כ3 הפותח יחד עם מרקו בלינלי ודמארקו נלסון (8.7$). למה? חותכים 7.6M$ מהפיירול, משדרגים את עמדה 3 ומקבלים קצת מרחב נשימה בדרך להשוואת ההצעה על מילסאפ: דרון-ברואר-סלמונס-מילסאפ-אוקור. הבולס מבצעים את המהלך הגדול ביותר בטרייד: קירק היינריך, ג'ון סלמונס, טיי תומאס, דמארקוס נלסון, לינטון ג'ונסון ואנתוני רוברסון (23.1M$) על קרלוס בוזר, סטיב בלייק, מארטל וובסטר וקלינה אזובוקי (26M$). למה? תומאס מסיים חוזה והGM החדש לא מעוניין בו. בוזר יהיה שדרוג רציני. היינריך וסלמונס מחזיקים בחוזים ארוכים מדי שפוגעים בתוכנית 2010 (במיוחד עם הנפילה הצפויה בתקרת השכר בעוד שנה). בלייק רכז מחליף סולידי על חוזה נגמר. וובסטר יהיה הקלע בחמישיה של הבולס לצד דנג וגורדון. אזובוקי האנרג'ייזר, שאמור לשחק עם דנג בנבחרת בריטניה מתישהו בשנים הקרובות, יעלה מהספסל בכנפיים. אם אזובוקי לא יצא מהחוזה שלו בקיץ הבא, פיירול 10/11 של הבולס יהיה נמוך ב7.2M$ מאשר עם היינריך וסלמונס. אם אזובוקי כן יממש את האופציה ויצא מהחוזה, הפיירול יהיה נמוך ב10.5M$. כך או כך הטרייד יפתח להם את האפשרות להביא שחקן מקס (וייד?) גם אם בוזר עוזב.

carmelo

New member
לקחתי אוויר, עכשיו לשחרר...

קודם כל, אני רואה שהטרייד עובר גם בלי הרול פליירס חסרי המשמעות - לינטון השלישי, רוברסון ונלסון... מעולה עבורנו. יישאר לנו קצת קאפ ספייס אחרי הטרייד הזה בשביל להעביר את אאוטלו תמורת סמול יקר ומתאים יותר. טיירוס תומאס לווריורס? הם יעדיפו כבר לפתח את ראנדולף לעמדה שלו...ואין מצב שהם יפתחו עם שניהם לצד ביידרינס. לא חושב שהם הולכים על זה. הג'אז מרוויחים פה בגדול...סלמונס מעולה עבורם. שיקאגו מנתקת את הטלפון. הם לא מוכנים לתת את היינריך וטיירוס בלי לקבל את באיילס בנוסף לבוזר. למה אתה חושב שהם יוותרו גם על סלמונס? וובסטר חוזר משנה בחוץ, והחוזה שלו ארוך בהרבה משל סלמונס (שמחזיק באופציית יציאה בקיץ הבא). אם וובסטר בריא, אז הוא דנג ואזובוקי זו אחלה שלישיה. אבל זה הימור גדול מדי, לבנות עליו ועל דנג בחמישיה לאור העונה הקודמת.

IvgenyIAS

New member
טרייד לא משהו לבולס

בוזר הוא שדרוג על טיירוס אבל בלייק, וובסטר ואזובוקי נופלים בהרבה מהיינריך וסלמונס. אגב, לסלמונס יש אפשרות יציאה מהחוזה בשנה הבאה וסביר להניח שהוא אכן יממש אותה אם הוא ימשיך ביכולת הטובה שלו וגם אם לא, הוא נותן תמורה מצוינת יחסית למחיר. בנוסף לכך, יש עדיין את הבעיה שלא בטוח שבוזר יחתום על חוזה חדש בבולס. בכלל, זה טוב להיות מתחת לתקרת שכר אבל לא צריך להיסחף. בסוף השחקנים שבאמת שווים חוזה מקסימום ישארו בקבוצות שלהן ואנחנו ניאלץ לבצע כמעשה אוטיס סמית ולהחתים שחקן טוב שאינו סופרסטאר על חוזה מקסימלי רק מחוסר ברירה.

carmelo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מי כאוהד הבולס אמור לדעת את זה...לקראת קיץ 2000, שיקאגו פינתה קאפ ספייס - לא זוכר על איזה נכסים היא ויתרה בדיוק, אבל המטרות היו - דאנקן, גרנט היל, מקגריידי, אפילו טים תומאס שנחשב אז פוטנציאל אדיר...בסוף הם הסתפקו ברון מרסר. אורלנדו זכתה אז בגרנט היל, ומעבר לכך ולהחתמת שאק ע"י הלייקרס בקיץ 96' - לא מצליח להיזכר במקרים שבהם שמות ממש גדולים חתמו בקבוצה עם קאפ ספייס. אני בכוונה לא מזכיר את טימאק, כי הוא הגיע אחרי שלוש שנים ראשונות בטורונטו שם חסה בצלו של בן דודו קרטר. היה ברור שמדובר בפוטנציאל ענק, אבל רק החל מעונתו הראשונה במג'יק ראו שהוא סופרסטאר לכל דבר. חוץ מאותה אורלנדו שלפני שנתיים שפכה 122 מיליון לשש שנים על לואיס, גם הקאבס בקיץ 2005 חלמו על רד, אלן, ג'ו ג'ונסון ובסוף התפרשו על יוז...והבולס שנה אח"כ הלכו על הגבוה שהם היו הכי פחות זקוקים לו - בן וואלאס הדועך. בגלל זה נראה לי שיצא לנו טוב עם החתמת מיילס ע"י בוסטון וממפיס - אם המשכורת שלו לא היתה נחשבת כנגד תקרת השכר והיו לנו בערך 16-18 מיליון פנויים, כמה מזה היינו שופכים על הידו כדי לנצח את טורונטו בתחרות על שירותיו?

Orenseg

New member
מצד שני

הבולס משחקים בשוק השלישי בגודלו בצפון אמריקה (רק השווקים בניו יורק ובלוס אנג'לס גדולים יותר), בניגוד למג'יק ולקאבס מהשווקים הקטנים. אם מישהו לא יודע, דווין וייד נולד-גדל בדרום שיקאגו ואהד את הבולס בילדותו (בדיוק כמו דרק רוז). הוא כנראה לא יחתום על הארכת חוזה בהיט. מעבר לשוק הגדול ולגרעין הצעיר של הקבוצה, אני מאמין שהצעת מקס מהבולס תהיה מפתה מדי עבורו. הטרייד שהצעתי אמור לאפשר לבולס להציע לוייד חוזה מקס. טים תומאס היה שחקן חופשי ב2001, שנבחר בדראפט ב1997 וקיבל הארכת חוזה מהבאקס לאחר עונת החוזה הראשונה שלו...

carmelo

New member
אז יהיה להם את רוז-ווייד-דנג ו?...

הרי על בוזר הם יצטרכו לוותר בשביל הקאפ ספייס. והטריו שציינתי מוכשר ביותר, אבל לוקה בדבר אחד משותף...קליעה מחוץ לקשת. טים תומאס אכן נבחר בדראפט 97, לצד דאנקן וטימאק שהיו פרי אייג'נטס מוגבלים באותו קיץ מדובר (בהסכם הישן, חוזה רוקי נמשך 3 שנים). יכול להיות שהוא חתם על הQO ורק אז קיבל חוזה חדש, אבל הוא עדיין נחשב כאופציה עבור הבולס ממה שאני זוכר...

Orenseg

New member
זו בעיה שקיימת גם כיום עם רוז-סלמונס-דנג

אין בליינאפ קאץ'&שוטר איכותי מחוץ לקשת. אם וייד יחתום לאחר הטרייד שהצעתי, לפחות תהיה שם את האפשרות להעלות את וובסטר מהספסל (ואפילו לשדרג אותו לחמישיה בטרייד על דנג, אבל אני לא רוצה ללכת רחוק מדי).

carmelo

New member
וכיום יש את האופציה לשחק עם היינריך...

לצד דנג או סלמונס שמוסט לסמול.

rapgamer4ever

New member
לא נשמע ממש טוב לגולדן

ספקולטיבי לשיקאגו. אבל כל הכבוד על הרעיון, אף פעם לא פשוט לחשוב על טרייד של 4 קבוצות.

carmelo

New member
בוזר לווריורס (עם פורטלנד)

יוטה מעבירה את בוזר בתמורה לאזובוקי, ברנדן רייט ובלינלי: הג'אז חוסכים 5.5 מיליון בטרייד הזה, שזה מאסט עבורם כדי להשאיר את מילסאפ על החוזה שפורטלנד נתנה לו. הם משיגים 4 מחליף צעיר - רייט אולי לא מוכח כמו טיירוס, אבל אזובוקי ובלינלי מכסים את ההפרש. אזובוקי נותן להם סקורר בכנף, בלינלי מחזק את הקליעה מבחוץ. גולדן סטייט מעבירה את טוריאף, אזובוקי, רייט ובלינלי תמורת בוזר: רייט ובלינלי זניחים שם, עם הבחירות בראנדולף וקרי בדראפטים האחרונים. גם אזובוקי מספק אותה סחורה כמו מגטי. טוריאף זה ויתור קשה, אבל אולי פופס-מנסה-בונסו יוכל להיכנס לנעליו אם הווריורס ינסו לגנוב אותו מהרפטורס (לא סגור אם הוא עדיין פרי אייג'נט מוגבל, או שגם עליו ויתרו לטובת הידו). חמישיה: אליס-קרי-ג'קסון-בוזר-ביידרינס, מגטי שחקן שישי. פורטלנד מעבירה טרייד אקספשן בסך 4 מיליון בתמורה לרוני טוריאף: רוי ציין את טוריאף כסוג ה4 המחליף שהוא היה רוצה לראות אצלנו. הוא לא מילסאפ, אבל מסוגל לשחק גם סנטר, ובא בתג מחיר זול יותר. המהלך הבא יהיה להעביר את אאוטלו ובלייק תמורת אנדרה מילר, ואז לפתוח את העונה עם הסגל הבא: מילר/באיילס רוי/רודי באטום/וובסטר אלדריג'/טוריאף אודן/פריזבילה ועדיין עם קאפ ספייס של מעל 3 מיליון, מה שיהיה שימושי במיוחד בטריידים אופציונליים (וובסטר ופריזבילה כמועמדים הטבעיים)

carmelo

New member
זה הדיבור...

הם צריכים ביגמן נוסף על ביידרינס שיחזק אותם בריבאונד ויספק נקודות בפנים. זה גם לא שהם נותנים יותר מדי בטרייד הזה...

פתרון לבעיית בוזר? מיאמי-ממפיס-יוטה

מיאמי: מקבלת: קרלוס בוזר נותנת: מרק בלונט, דורל רייט. למה- מיאמי אולי אחת הקבוצות היחידות בהן בוזר יסכים לחתום מחדש, וייד יקבל את החיזוק שהוא רוצה ויוכל לחתום בשקט על הארכת חוזה. חמישיה: ג'וניל-בוזר-ביזלי/קוק-וייד-צ'למרס. ממפיס: מקבלת: מרק בלונט, דורל רייט נותנת: מרקו יאריץ'. למה- להפטר מהחוזה של יאריץ' זה כבר סיבה טובה, וגם אם יצטרכו לשלם 3M יותר העונה, יהיה להם 25M בקיץ הבא לקניות. יוטה: מקבלת: מרקו יאריץ'. נותנת: קרלוס בוזר. למה- ככה? מן הסתם יוטה לא תסכים לטרייד הזה, אבל זה ייתן לה את האופציה להשוות ההצעה על מילסאפ בלי לשלם מס מותרות.

carmelo

New member
לפחות כאן אתה כנה...

הבנתי איך הראש שלך פועל - "איך להביא לקבוצה א' שחקן תותח בלי שתוותר על כלום? קבוצה ב' עוזרת, קבוצה ג' נאנסת"... אם יוטה מתפשרת בתמורה שהיא מקבלת על בוזר, הם יכולים לקבל משכורות נמוכות בהרבה, וגם חוזה קצר יותר.

STEVE NASH

New member
וויזארדס ובלייזרס

שוב המטרה היא להביא לבלייזרס שחקן מעולה אמיתי, לצד כל השחקנים הטובים שיש שם. שחקן שיצור לעצמו כשההתקפה תקועה ויהיה עוד מניה בטוחה בהתקפה בנוסף לרוי. הוויזארדס שולחים את קארון באטלר לבלייזרס, מקבלים את טראוויס אאוטלאו ומרטל וובסטר. סגל של הבלייזרס אחרי הטרייד: בלייק/בייליס רוי/רודי באטלר/באטום אלדריג'/מילסאפ אודן/פריזבילה זה סגל של גמר מערב לדעתי כבר בעונה הבאה, במיוחד אם מילסאפ באמת מגיע ומשלים באמת סגל מוכשר ואנרגטי שאמנם מפסיד אקס פאקטור חשוב כמו אאוטלאו, אבל מרוויח גו טו גאי אמיתי במות קארון באטלר, סקורר מוכח כבר כמה שנים טובות. הוויזארדס אמנם מוותרים על באטלר, אבל מקבלים עבורו הרבה עומק, וסה"כ אני לא חושב שהסגל שלהם נחלש אחרי טרייד כזה. הם מקבלים חיזוק רציני לספסל, ושחקן אנרגטי כמו אאוטלאו שמומחה בלעלות מהספסל ולתת את השינוי. סגל אחרי הטרייד: ארינאס/פוי/קריטנטון מילר/יאנג/סטיבנסון וובסטר/אאוטלאו ג'יימסון/בלאטץ'/מקגוויר היווד/מקגי מה אומרים?

rapgamer4ever

New member
לפורטלנד זה טוב

לוושינגטון אני לא ממש יודע. האמת שעמדות 1-3 די עמוסות אצלם, וגם אאוטלו וגם ג'יימסון לא בדיוק 4 קלאסיים. מה גם שבאטלר אנדרפייד ואאוטלו מסיים חוזה שנה הבאה וירצה די הרבה כסף... כך שאני לא יודע. לא נראה לי הייתי הולך על זה מצד הוויזארדס.

למעלה