הצעות לטריידים?

Or Amit

New member
איך הג'אז יפטרו מבוזר

ככה: שלוש קבוצות: שיקאגו, אטלנטה, יוטה. שיקאגו: נותנים את בראד מילר לאטלנטה ואת בחירת הדראפט של 2010 שלהם ליוטה מקבלים את קרלוס בוזר יוטה: נותנים את קרלוס בוזר לשיקאגו ואת הבחירה של הניקס ב-2010 לאטלנטה מקבלים את ג'ו ג'ונסון והבחירה של הבולס ב-2010 אטלנטה: נותנים את ג'ו ג'ונסון ליוטה מקבלים את בראד מילר והבחירה של הניקס ב-2010. דעתכם?

88nothing

Active member
רע מאוד לאטלנטה ולשיקאגו

אטלנטה מקבלים את מילר שיתן להם את מה שכבר יש להם מהורפורד ויאבדו את הכוכב שלהם בתמורה. שיקאגו יאבדו את טיפת השכל האחרונה בקבוצה ויקבליו שחקן פנים שדואג למספרים בעונת חוזה.

Or Amit

New member
אם שיקאגו לא היו מעוניינים בבוזר

לא הייתי מריץ את הטרייד הזה. מילר שיחק עם ביבי בסאק-טו, והוא נותן להם עוד הרבה חוכמה בקו הקדמי. בנוסף זה נותן לATL אופציה לשחק עם מילר, הורפורד וסמית' בקו הקדמי ולהתמודד עם שחקני פנים רציניים. עצם זה שמילר יכול לקלוע מבחוץ גם נותן להם יתרון. שיקאגו גם ככה רוצים את נואה בחמישיה, שיתן להם את ההאסל, ומעוניינים בבוזר בשביל שחקן פוסט לגיטימי. זה גם נותן להם אפשרות להעביר את טיי תומאס בלי יותר מדי נקיפות מצפון, ואני מאמין שקבוצות שמשחקות מהיר (ניו יורק, פיניקס, גולדן סטייט) יכולות להביע בו עניין. ליוטה זה יאפשר להחתים את מילסאפ בלי יותר מדי בעיות, ויתן להם מוביל כדור חכם נוסף ליד די וויל

carmelo

New member
רעיון מעניין, אבל כמה בעיות

בשביל הבולס זה דיל טוב. הם לא מוותרים על היינריך וטיירוס לטובת שחקן שאולי יעזוב בעוד שנה. נשארים רזים בסנטר אחרי הטרייד הזה, אבל אולי מהלך נוסף שיכלול את היינריך/דנג וטיירוס תמורת סנטר יתקן את זה. אצל יוטה, הבעיה עם הטרייד הזה שהם לא חוסכים בכסף. מצד שני, הם משיגים סוף סוף את הגו-טו-גאי שלהם. הבחירה של הניקס היא נכס מאוד מעניין, כרגע הם רחוקים מלהיראות קבוצת פלייאוף. זה מה שמפחיד בלתת אותה תמורת ג'ונסון שעשוי לעזוב לאחר שנה אחת, אבל הירידה המסתמנת בתקרת השכר אמורה לשפר את סיכויי הג'אז לשמור אותו. לגבי אטלנטה, אני חושב שקפצתם מהר מדי למסקנה שקרופורד בא כדי להחליף את ג'ונסון. גם אם ההוקס מוכנים לשמוע הצעות עליו, זאת חבילה קצת בעייתית. מילר מזדקן והוא גם יהיה חופשי לחתום איפה שהוא רוצה בעוד שנה. הבחירה של הניקס עשויה להיות גבוהה, ועשויה גם לא. אטלנטה תוכל לצאת מאוד קירחת מהטרייד הזה בעוד שנה. הם היו בלוטרי כבר מספיק שנים, האם הם זקוקים לעוד פרוספקט צעיר? וכמו שאמרתי, הסיכויים שלהם להשאיר את ג'ונסון עלו בעקבות התחזית לתקרת שכר נמוכה בשנה הבאה. אסור לשכוח שהוא חתם באטלנטה כי לא רצה לשחק כינור רביעי לצד נאש-מריון-אמארה. לא כ"כ בטוח שהוא חולם לחבור אל לברון/בוש/מי שזה לא יהיה... בשורה התחתונה, אטלנטה מסרבת.

Or Amit

New member
טרייד שלוש נמושות

אינדי נמצאת במצב לא נוח עם ג'ק (מנסה להפטר מטי.ג'יי פורד ולהשאיר את ג'ק) מונטה אליס לא רוצה לשחק רכז ומיני מחפשת עוד שחקנים שיכולים לחזק אותה: אינדי נותנים את טי.ג'יי פורד לגולדן סטייט ואת ג'ף פוסטר (שהופך להיות מיותר עם הנסברו, מרפי והיברט) למינסוטה מקבלים את מונטה אליס וריאן גומז גולדן סטייט נותנים את מונטה אליס לאינדי ואת קורי מאגטי למינסוטה מקבלים את טי.ג'יי פורד ואת החוזים הנגמרים של קארדינל וקרייג סמית'. מיני נותנים את גומז, קארדינל וסמית' מקבלים את ג'ף פוסטר וקורי מאגטי.

carmelo

New member
אתה לא ממש מעריך את אליס, אה?

עם כל המגרעות שהוא הפגין מאז החוזה שחתם לפני שנה, הילד כוכב. אני לפני הדראפט הצעתי טרייד עליו בתמורה לרוביו והקלה במשכורות, ולא מעט אוהדי ווריורס היו נגד מהלך כזה. אפילו אי אפשר לומר שהטרייד הזה מביא לווריורס רכז גדול שישלים את קרי...וגם מבחינת הנטייה לפציעות מפחידות, פורד יכול לתת למונטה תחרות קשה... הפייסרס לא יאהבו לוותר ככה על פוסטר שהפך לסמל במועדון, אבל בטרייד הזה הם יוצאים כ"כ מורווחים שאין להם אפילו שניה אחת להסס. מינסוטה לא תפגע בקאפ ספייס שלה לקיץ הבא בשביל פוסטר שמיותר שם ומגטי המועד לפציעות (ואנוכי). הם גם מחזיקים מגומס.

Or Amit

New member
האמת שאני פשוט יותר מעריך את טי.ג'יי פורד

אני חושב שפורד הוכיח יותר מפעם אחת את היכולות שלו לרכז, ודווקא במערכת הקצת משוגעת של נלי הוא יכול לפרוח. מונטה מקיים יותר מדי יחסי אהבה-שנאה עם גולדן סטייט מאשר להפוך באמת להיות הפנים שלהם. חוץ מזה כל עוד SJAX שם, הוא לא יהיה הגו-טו של הקבוצה.

rapgamer4ever

New member
לדעתי גולדן יכולה לקבל יותר על אליס

ואני גם בספק אם מינסוטה מתלהבת לספוג את החוזה המוגזם של מגטי בשלב הזה של הקריירה שלו. לאינדיאנה זה ממש טוב.

carmelo

New member
בוזר לשארלוט, קראש לפורטלנד

ברגע שהג'אז משווים את ההצעה על מילסאפ ומחפשים הקלה בפיי רול: יוטה מעבירה את בוזר תמורת נאזי מוחמד ובחירת סיבוב ראשון של פורטלנד ב2010: הג'אז חוסכים 6 מיליון בטרייד הזה (שהם יוכלו גם להשתמש בהם כחריגת טריידים), משיגים סנטר מחליף ובחירת סיבוב ראשון נוספת בדראפט הבא (הם מקבלים את זו של הניקס, אבל זו שלהם שייכת לסיקסרס). שארלוט מעבירה את וואלאס ומוחמד תמורת וובסטר ובוזר: הבובקאטס מפסידים הרבה כסף ויש דיבורים על למכור את המועדון. בטרייד הזה הם מעבירים שני חוזים ארוכי טווח, ובתמורה מנסים את בוזר לשנה אחת. וובסטר מגיע לחזק את עמדת הסווינגמן והקליעה מבחוץ, לארי בראון אולי יעשה ממנו סטופר הגנתי. פורטלנד מעבירה את וובסטר ובחירת סיבוב ראשון תמורת ג'ראלד וואלאס: הבלייזרס משתדרגים בעמדת הסמול הפותח. וואלאס שומר מצויין, סלאשר שמשחק פנימה וריבאונדר נהדר שיחפה על החולשה של אלדריג' בתחום.

Or Amit

New member
לא ממש ברור לי

מה יהיה לשארלוט לעשות עם בוזר, אוקפור ודיאו באותו הרכב. (אני לא רואה מצב שמישהו מהם ירד לספסל), אולי אם תערב עוד קבוצה ושארלוט יקבלו SF במקום בוזר (בוזר לשיקאגו, דנג לשארלוט? בוזר למיאמי, ביזלי וקוק לשארלוט?) זה יעשה קצת יותר הגיון בשבילי. אני גם חושב שיוטה תחפש לקחת איזשהו כשרון תמורת בוזר, אני לא רואה אותם זורקים את בוזר תמורת הקלה כלכלית. כבר עדיף להם פשוט לא להחתים את מילסאפ. אני ממש לא בטוח שבוזר יהיה בסיטואציה טובה ב-2010, בטח לא כשאמארה, נוביצקי, בוש וכנראה גם לי יהיו בשוק בעמדה שלו.

carmelo

New member
גם לי זה נראה קו קדמי בעייתי

מצד שני, לא שונה בהרבה מדנג-בוזר-נואה שהבולס חושבים לבנות. לשלב את מיאמי/שארלוט בטרייד מסבך את העניינים... הג'אז חיפשו כישרון תמורת בוזר - טיירוס תומאס. אבל שיקאגו לא הסכימה לתת אותו וגם את היינריך בתמורה לבוזר (וכנראה בלייק או וובסטר). הם דרשו מפורטלנד את באיילס. אז בינתיים הג'אז בבעיה. שימו לב שהם לא הישוו את ההצעה על מילסאפ יום אחרי, כמו שאטלנטה עשתה עם ג'וש סמית אשתקד אחרי מו"מ הרבה יותר ארוך ומתיש שגרם לסמית לחתום עם הגריזליס. גם החוזה ההוא היה לא זול - 10 מיליון שנה ראשונה, מעל 13 מיליון בשנה חמישית וסעיף טרייד קיקר על סך של 6 מיליון (מה שמקשה מאוד על העברתו כעת) - ובכל זאת, אטלנטה הישוותה מיד. יכול להיות שיוטה תצליח להשאיר את בוזר, אם כי הרקורד שלו מפחיד כפי שהם אמורים לדעת טוב מאוד...וגם אם הוא ישאר לצד אוקור, לא השתנה שם כלום. אולי בעתיד קאופוס יתפוס את מקומו של אוקור בחמישיה ובניגוד אליו הוא גם חוסם. אבל לדעתי הג'אז חמים על מילסאפ וסה"כ החוזה שלו סביר מאוד עבור שחקן חמישיה.

rapgamer4ever

New member
נשמע לי קצת מוזר

לא יודע, אין הרבה קבוצות שיש להן יכולת להחתים את בוזר כרגע. מסתמן שיהיה סיין אנד טרייד. לדעתי יוטה יכולה להשיג יותר מטרייד אקספשן בעבור בוזר. אולי שחקן טוב, אולי כשרון צעיר. לשארלוט אני לא יודע איך להתייחס לזה. תחושת הבטן שלי היא שלא כדאי לה, אבל אני עוד יכול לשנות את דעתי. בכל אופן אני לא רואה את מוובסטר יוצא איזה סטופר, לדעתי הוא יתן את מה שנתן עד היום. לפורטלנד זה טוב.

בוזר לקח את האופציה

הוא כרגע חתום לעוד שנה אחת על סך 12.3 מיל'... הוא חוזה נגמר די גדול ולמרות הפציעות הוא מהPF הטובים בליגה ויכול לתרום המון, למרות שכמעט בטוח שוהא עוזב אחרי שנה, הוא עדיין נכס לא רע עבור קבוצות שרוצות לחסוך כסף ולהישאר טובות...

carmelo

New member
מה שוובסטר נתן עד היום

היו 3 עונות, כשבזמן השלישית - הראשונה בה החל לפתוח בחמישיה ולקבל דקות קבועות - הוא היה אמור להיות בשנת הג'וניור שלו במכללות (הגיע מהתיכונים, שם שיחק לא מעט 4 בגלל מבנה הגוף שלו). הוא רחוק מלהיות תוצר מוגמר. הוא 8'6, אתלטי וחזק. מקמילן ציפה ממנו להיות הסטופר ההגנתי שלנו בעונה האחרונה, ובגלל הפציעה שלו, השתמש בבאטום.

rapgamer4ever

New member
לא תוצר מוגמר אחד לאחד, אבל תורם באותו תחום

פשוט עושה את זה ברמה גבוהה יותר.

טרייד שלי: מיאמי - גולדן סטייט

מיאמי נותנים: מייקל ביזלי ג'יימס ג'ונס דחואן קוק גולדן סטייט נותנים: סטפן ג'קסון ברנדון רייט סטפן קארי אנתוני מורו מיאמי מקבלים את סטפן קארי שליד וויד הוא יוכל להיות רכז בלי בעיה ומשלים את וויד מצויין בזכות הקליעה האדירה שלו. מיאמי מקבלים את סטפן ג'קסון שישדרג את מיאמי מאוד בסמול פורוורד, יתן להם קליעה, הגנה, מוסר טוב וניסיון. כבונוס מיאמי מקבלים את ברנדון רייט שעדיין יש לו פוטנציאל ויכול לתת דקות מאחורי האסלם. בסך הכל מיאמי מראים לוויד שהם עושים הכל כדי לשפר את הקבוצה ולתת לו יותר עזרה. מיאמי לאחר הטרייד: קארי/צ'למרס/קווין וויד/מורו//דיאוורה ג'קסון/דורל רייט האסלם/ברנדון רייט אוניל/בלאונט גולדן סטייט חוסרים הרבה כסף לקראת הקיץ הבא ובנוסף מקבלים את ביזלי שהוא כישרון התקפי אדיר ונלסון יאהב להשתמש בו כ 4 שלו ולעשות ממנו סקורר גדול. הווריורס מקבלים גם שני קלעים מצויינים שיתאימו לשיטה של דון. גולדן סטייט לאחר הטרייד: אליס/קלאקסון/לאו מגטי/קוק/בלינלי ג'ונס/אזבוקי ביזלי/רנדולף/דווידסון בידרינס/טוריאף

Or Amit

New member
גם ג'קסון וגם קרי בשביל ביזלי?

ג'קסון שחקן מוכח, וגם התבגר בשנתיים האחרונות. אי אפשר לזלזל ביכולת שלו. קרי אמור להיות הדבר הבא של דון נלסון. ביזלי גם מגיע בדיוק לעמדה של ראנדולף - בערך הדבר הצעיר היחיד שצמח מגולדן סטייט - ככה שזה לא ימשוך אותם במיוחד.

carmelo

New member
ביזלי וראנדולף יוכלו לשחק יחד

הווריורס בכל זאת משיגים פה את הכשרון הבכיר, ומפנים משכורות. מיאמי לא תלך על זה, כי ריילי לא מעוניין לספוג חוזים ארוכי טווח כל עוד ווייד לא מאריך חוזה. לוותר על ביזלי, שיהיה העתיד של מיאמי אם ווייד יעזוב, עבור חיזוק לא הכי משמעותי? לא נראה לי. אם כי קרי ישלים את ווייד מצויין, וגם ג'קסון יתן להם סטופר הגנתי טוב.

למעלה