הצעות לטריידים?

אבל וויד לא יאריך חוזה אם ריילי לא יזיז תתחת

הוא חייב לחזק את הקבוצה אם הוא רוצה שוויד ישאר

גם רנדולף וגם ביזלי יכולים לשחק בשתי עמדות

כך שהם יכולים לשחק ביחד. אני מסכים שגולדן סטייט מוותרת בטרייד הזה על יותר כישרון אבל היא גם חוסכת את החוזה הארוך של סטפן ג'קסון.

Or Amit

New member
עכשיו באמת התפרעתי

טרייד הפיכת קבוצות מהסוג שאני אוהב
על השולחן: דנבר, מילווקי ומיאמי. דנבר מחפשת להתחזק בהמשך לקיץ הטוב שעובר על קבוצות המערב. מיאמי מחפשת לגרום לדוויין וייד להשאר ומילווקי מחפשת להמשיך לבנות מסביב לגרעין צעיר מילווקי נותנת את מייקל רד ופרנסיסקו אלסון לדנבר ואת אנדרו בוגוט למיאמי. מילווקי מקבלת את ג'רמיין אוניל, מייקל ביזלי ודורל רייט. הרכב אחרי הטרייד: ג'נינגס, סשונס (הארכת חוזה), אלכסנדר, ביזלי, אוניל. מייקל רד לא הצליח לקחת את הבאקס לארץ המובטחת והטרייד הזה חוסך להם את החוזה שלו והחוזה המאד ארוך של בוגוט. כל שלושת השחקנים מסיימים חוזה בעונה הבאה ולבאקס תהיה אפשרות לשמור עליהם או לתת להם ללכת, כשסביר להניח שהם ישאירו את ביזלי, ישחררו את אוניל ויראו מה יהיה מצבו הרפואי של רייט. גרעין של ג'נינגס-סשנס-ביזלי-אלכסנדר הוא גרעין מעניין מאד ואתלטי מאד. כרגע הם כולם צעירים ויכולים לספק אינסטנט אופנס ולפחות להביא קצת עניין לאיזורים המתים במילווקי. מיאמי נותנת את מייקל ביזלי, ג'רמיין אוניל ודורל רייט למילווקי ואת יודוניס האסלם לדנבר. מיאמי מקבלת את אנדרו בוגוט, קניון מארטין וג'יי אר סמית'. הרכב אחרי הטרייד: צ'אלמרס, וייד, מון (הארכת חוזה), מארטין, בוגוט. מיאמי לא יחתימו את וייד על הארכת חוזה כבר בקיץ הנוכחי, ויכול מאד להיות שאם הם לא יביאו איזשהו חיזוק לקבוצה הם יראו אותו עוזב בקיץ הבא. (לשיקאגו כמו שניר רוצה?) אוניל לא עמד בציפיות, ואת דורל רייט - עד כמה שאוהבים שם - הם מוכנים להעביר, בטח כשבעמדה שלו יש את מון וג'ונס. ביזלי והאסלם הם ויתור כואב, אבל תמורת סנטר טוב כמו בוגוט ופאוור מוכח כמו מארטין הם יהיו מוכנים לשלם את המחיר. סמית' יתן להם אינסטנט אופנס טוב יותר מזו שקוק מספק להם, ויוכל גם לשחק כ-3 בהרכבים נמוכים או יחד עם וייד בבק קורט. דנבר נותנת את קניון מארטין וג'יי אר סמית' למיאמי דנבר מקבלת את מייקל רד ויודוניס האסלם הרכב אחרי הטרייד: בילאפס, רד, מלו, האסלם, ננה דנבר תנסה לשמור על הרמה הגבוהה ואחרי ההחתמה של הבירדמן והחזרה ליכולת המצוינת של ננה, הם יכולים לוותר על הכישרון של מארטין תמורת הסולידיות של האסלם. רד יתן להם קליעה נקיה מבחוץ, ואם הם ישכילו להחתים גם את קלייז'ה זה יסדר להם את המשבצת הזו מצוין. במקרה כזה, אגב, אפללו יהיה המחליף לעמדות 1-2. מרד גם ירד לחץ ההובלה (בילאפס ומלו יקחו אותה) והוא יוכל לחזור למלא את התפקיד שהקצו לו בדרים טים.

הנה הצעה לטרייד דטרויט-פיניקס-מינסוטה

בסצנריו הזה פיניקס מתמקדת בלפנות מקום בתקרה לקראת הקיץ, דטרויט שואפת להתחזק ולהתאזן כבר עכשיו ומינסוטה מוותרת על הקיץ הפרי-אייג'נסי כדי להתחזק ותתמקד בהחתמה מחדש של שחקניה: דטרויט: מקבלת - אמארה סטודמייר. נותנת- קוואמי בראון, ריפ המילטון וכסף. למה- מקדיים ו-וואלאס עזבו ודטרויט חסרה שחקני פנים דומיננטיים. הייתי אומר שזו עסקה שווה- אם הם יגיעו רחוק העונה יש סיכוי שיצליחו להשאיר את אמארה אצלהם. ועם חמישיה של אמארה-וילאנובה-פרינס-גורדון-סטאקי אולי זה אפשרי. פיניקס: נותנת- אמארה סטודמייר, טרייד אקספשן בגובה 3M. מקבלת- כסף, קוואמי בראון(4M), איתן תומאס(7.9M), בריאן קרדינל(6.7M)- סה"כ כ-18.5M שיורדים מהתקרה בקיץ יחד עם ה-19M שיורדים מבן וואלאס וסשה פבלוביץ'. אה, וגם מקבלת קצת בשר לעמדת הפנים המדולדלת שלה העונה. למה- 20M מתחת לקאפ-ספייס(כפי שהוא היום) בקיץ...מספיק טוב כדי למשוך 2 שחקנים מעולים...אולי אפילו לברון יסכים לבוא. מינסוטה: מקבלת- ריפ המילטון, טרייד אקספשן בגובה 3M. נותנת- איתן תומאס ובריאן קרדינל. למה- לתת כלום בעד המילטון וטרייד אקספשן...למה לא?

Orenseg

New member
יורד מהשולחן עוד לפני שעולה לדיון

אמארה מחזיק באופציה לצאת מהחוזה שלו ולהפוך לשחקן חופשי בקיץ הבא. הוא כנראה יממש אותה אם לא יחתום על הארכת חוזה עם הסאנס עד אז. איזו סיבה יש להעביר חוזה נגמר של כוכב תמורת חוזים נגמרים של שחקני גארבג'?

Orenseg

New member
ואם אתה בטוח מוותר על כוכב

עדיף שלא תעשה את זה בתמורה לנגרים. בחירת דראפט לא מוגנת שצפויה להיות גבוהה במיוחד? אולי. שחקן צעיר עם פוטנציאל להיות אבן פינה של קבוצה צעירה? גם. כוכב אחר? לגיטימי. חוצמזה, הטרייד גורם לסאנס לשלם יותר. למה?!

חשבתי שרשמתי למה...

להבטיח 20M פנויים להחתמות בקיץ הבא. לומר את האמת אני לא יודע איך בחירות דראפט משתלבות בטריידים(יש להם ערך כלשהו?) אז בגלל זה לא שילבתי...

carmelo

New member
אין להן ערך כספי

ואפרופו בחירת דראפט לא מוגנת, כמובן גם שהטרייד הזה הופך את הסאנס לקבוצת לוטרי ודאית, מה שישמח מאוד את הת'אנדר... שמע, ההיגיון שלך פשוט מעוות. אין שום סנריו שאתה יכול לשרטט במקרה ואמארה נשאר עם הסאנס לעוד שנתיים עד תום החוזה שלו, שהוא גרוע ממה שהצעת להם פה... קאפ ספייס זה לא הכל...אפילו הנטס השיגו בתמורה לקרטר, רול פלייר צעיר וטוב כמו לי.

זה נתון לויכוח

המטרה מקדשת את האמצעים. היו מספיק טריידים בשביל קאפ-ספייס שנתנו הכל בעד כלום(אהמ גאסול אהמ). מה גם שפיניקס קבוצת מקסימום סיבוב ראשון במצב שבוא היא עכשיו, אז למה לא לפרק ולהתחיל מחדש?

Orenseg

New member
ומה הטעם להבטיח 20M$ פנויים להחתמות?

אחרי טרייד כזה אף שחקן חופשי שפוי לא יחתום באריזונה, סטיב נאש יברח במהירות האפשרית מהארכת החוזה הצפויה והסאנס יהפכו לגריזליס. אפילו תקווה לא תהיה להם בסוף העונה כי הם לא מחזיקים בבחירת הדראפט שלהם. הטרייד הזה לא מחזק את הקבוצה בטווח הקצר, לא בטווח הארוך, לא נותן לה נכסים טובים להעביר בטרייד וגורם לה להוציא בעונה הבאה לפחות 5M$ יותר (ולהפסיד את כל ההכנסות ממכירות המרצ'נדייז של אמארה - כי אף אחד לא הולך לקנות גופיה של בריאן קרדינל). גם אם אמארה יוצא מהחוזה, הסאנס עדיין יחזיקו בזכויות הבירד עליו. הם יוכלו להציע לו כסף יותר מכל קבוצה אחרת ולכן יהיה לו אינטרס מובהק לחתום בקבוצה אחרת, אם בכלל, באמצעות S&T (סיין אנד טרייד).

carmelo

New member
אפילו ממפיס קיבלה על גאסול את אחיו...

וגם את קריטנטון ועוד שתי בחירות סיבוב ראשון. ולמרות הקמצנות של סארבר, הסאנס לא במקום של ממפיס וגם לא יהיו. זה מועדון תחרותי עם מסורת. עובדה שכן טרחו להשאיר שם את נאש והיל, ולצרף את פריי. חלאס, תרים ידיים...אמארה הוא לא שאק והסאנס לא ימכרו אותו תמורת חוזים נגמרים וזהו (ואף ישלמו יותר על כך בעונה הקרובה...)

אני הצעתי, לא אמרתי שזה יקרה

אני מגן על ההצעה שלי כי לדעתי יש בה הגיון מסוים. אבל כל אחד רואה את ההגיון בצורה אחרת(בוזר בווריורס, כבר אמרנו...) אז אין טעם להתווכח על זה.

carmelo

New member
זהו, שאין בה שום הגיון

אין מה להשוות להצעה שלי שהווריורס יביאו את בוזר - אתה יכול להתווכח מקצועית שבוזר לא מתאים לשם. אבל אני, קודם כל, התבססתי על שמועה שהם רוצים אותו; הבאתי טרייד שבו הויתור הכי משמעותי שלהם הוא על טוריאף. אתה עונה לי בתגובה שאין לווריורס סיבה להביא את בוזר, אני אומר - סבבה, אולי אתה צודק. אבל כבר ראינו שילובים שנראו בהתחלה הזויים יותר - שאק בפניקס למשל, או פרנסיס לצד מרבורי בניקס. ההגיון שלך לא מסתמך על שום טענה מקצועית, אלא הסתכלות לעתיד נטו מבחינת קאפ ספייס. אני ואורן כבר הבאנו מספיק טיעונים משכנעים למה אין בטרייד הזה שום הגיון מבחינת פניקס. הם ישלמו יותר בעונה הקרובה על שחקני זבל; הם יבטיחו את מיקומם בלוטרי, מה שרק יעצים את זעם האוהדים שלהם; הם ירחיקו את נאש מהקבוצה - הוא לא יאריך חוזה אחרי מהלך כזה, ואם הוא כבר יספיק להאריך אותו - ידרוש טרייד; בכלל לא בטוח שהם ישיגו שם עדיף על אמארה עם הקאפ ספייס שלהם. כל מה שהטרייד הזה יעשה עבור פניקס, זה להוריד אותם לרמה של ממפיס ומתחת. הגריזליס לפחות שומרים את בחירות הלוטרי שלהם לעצמם... מה אני אגיד לך, אם זה ההגיון שלך...אני מייעץ לך לא לחשוב בכיוון של עולם העסקים :)

Puskas

New member
לא מושלם מבחינת דטרויט

לטווח הארוך חמישייה של סטאקי,גורדון,פרינס,צ'רלי וי,אמארה זו חמישייה לא ממש טובה..נכון שיש בה הרבה כישרון אבל אין בה רכז אמיתי ואין בה סנטר..ככה אתה יוצר מטרייה נמוכה במיוחד מתחת לסל שלא תצליח להתמודד עם הגבוהים של החזקות בליגה ומצד שני גם אין פה רכז אז אין להם יתרון גם בגארדים..אם אתה מחזיק את הסגל הזה שנה אחת ואז נפטר מאמארה נגיד ומביא כוכב אמיתי ורעב אז אוקיי אבל כבנייה לכמה שנים? לא חכם ולא מאוזן..גם אין שכל בחמישייה כזו..צ'ונסי הלך,את ריפ את מעיף פה ושיד גם הלך..לא נשאר שכל בגרוש רק חבורה של אתלטים שיפציצו בלי רחמים..מקומות 6-7 במזרח זה יביא כל עונה אבל זה לא מספיק לבד בויז.. מבחינת פיניקס הם יהיו אסון שנה הבאה..עדיף להריץ עוד עונה עם אמארה ולאז להעיף אותו סוף עונה..ככה נפטרת מאותה 20 מ' דולר אבל נתת עונה יותר ראויה מאשר עונה שבה סטיב נאש זה השחקן הכי אתלטי.. מינסוטה בהחלט מרוויחה חח,יהיה לה את ג'פרסון וריפ..זה יכול לאיים על פלייאוף :)

עוד אחד: שיקגו-פורטלנד-יוסטון

שיקגו: מקבלת- טימאק. נותנת- 2M טרייד אקספשן, קירק היינריך, בראד מילר. למה- אמנם נותנת את בראד מילר והחוזה הנגמר, אבל מקבלת חוזה נגמר גדול פי 2 עם טימאק. וכמובן תמיד יש את הסיכוי שטימאק לא יהיה פצוע...בכל מקרה, בקיץ ירדו 36M מסך המשכורות יחד עם אלו של ג'רום ג'יימס וטים תומאס מה שייתן להם 26M מתחת לתקרה(כפי שהיא היום) להתפרע בקיץ. חמישיה אחרי הטרייד: נואה-טי תומאס-דנג-סלמונס(טימאק)-רוז. פורטלנד: מקבלת- קירק היינריך ו-2M טרייד אקספשן. נותנת- מרטל וובסטר וג'ואל פרזיבילה. למה- טוב, יש כאן איזו הנחה נסתרת שמילסאפ ינחת בפורטלנד ואז היא לא צריכה את פריזבי...בכל מקרה, היא משיגה את הרכז שהיא צריכה. חמישיה אחרי הטרייד: אודן-אלדריג'-אאוטלו-רוי-היינריך. יוסטון: נותנת- טימאק. מקבלת- וובסטר, בראד מילר וג'ואל פרזיבלה. למה- מטימאק צריך להפטר ואם באים בתמורה שני שחקנים שיכסו את עמדת ה-C כשיאו פצוע ועוד אחד שיכול לתפוס חלק מהריק שטימאק משאיר ב-SG אז למה לא? בתקווה שוובסטר בריא כמובן... חמישיה לאחר הטרייד: מילר(יאו)-סקולה-אריזה-וובסטר-ברוקס. גם הספסל די רחב עם באטיה, פריזבי, לורי, לאנדרי והייז.

carmelo

New member
"כנראה" זה לא מספיק טוב?

שאני אבין, הבסט קייס סנריו מבחינת פניקס לדעתך, זה שאמארה ישתחרר מהחוזה שלו בקיץ הבא? אתה אומר שאם הוא בוחר להישאר גם לעונת 2011 אז הסאנס יתחרטו על כך שלא העבירו אותו תמורת חוזים נגמרים? מה שהכי מצחיק, זה שאתה מציע שהם יספגו 3 מיליון יותר בסך המשכורות שהם מקבלים עבור אמארה...איפה סארבר חותם? P: גם בטרייד המשולש השני שלך, נראה כאילו חיפשת דרך לחזק את יוסטון בגדול, על חשבון האחרות. הבולס נותנים שני שחקנים טובים שאשכרה משחקים, בשביל טימאק הגמור והאופציה לקאפ ספייס? אז כבר עדיף להם להביא את בוזר תמורת חבילה שתתבסס על היינריך... ההנחה הנסתרת שלך לגבי פורטלנד פשוט לא נכונה. נכון שאם מילסאפ מגיע, השאיפה תהיה לחלק 96 דקות בעמדות הפנים לאודן, אלדריג' ומילסאפ בשלושה שילובים שונים. אבל כל עוד אודן לא מראה שהוא מסוגל להתקרב ל30 דקות במשחק מבלי להיפצע או להסתבך בעבירות, אנחנו שומרים את פריזבילה לעצמנו. גם הויתור על וובסטר בעייתי, אני מעדיף אותו בסמול על פני אאוטלו. אם היינריך מגיע, בלייק הוא אקספנדבל מס' 1 לפני כולם.

מממ...כן

כי במצב הזה פיניקס לא יוכלו להחתים אותו מחדש ב-2011, ורוב הסיכויים שהוא גם לא ירצה, ואז פיניקס יפספסו את הרכבת הגדולה של 2010. אני אוהד יוסטון כבר אמרתי? שיקגו לא יכולים לעשות את הטרייד עם בוזר כי גם יוטה מחפשת מקום מתחת לתקרה ושתי קבוצות שמחפשות אותו הדבר יתקשו לעשות טרייד ביניהן. פורטלנד היא אכן הבעייתית בכל העניין, אבל היא מרוויחה מכל העסק. וזה שאתה מדבר כאוהד פורטלנד לא הופך את זה למעט סובייקטיבי? כי כמובן גם תה רוצה את הטוב ביותר עבור קבוצתך...

carmelo

New member
אתה מדבר על סובייקטיביות...

הרגע הודית שהטרייד הזה מוטה לטובת יוסטון כי אתה אוהד שלהם... לא בדיוק קטלתי את הטרייד הזה כאוהד בלייזרס. רק הצבעתי על כך שגם אם מילסאפ יגיע, זה לא מסמל את סופו של פריזבילה במועדון, לפחות לא לשנה הקרובה. יוטה לא מחפשת מקום מתחת לתקרת שכר, היא מחפשת הקלה בפיי רול, זה שני דברים שונים. אם הם יסתפקו בטים תומאס ובבחירת סיבוב ראשון של פורטלנד, אז שיקאגו תסכים (יקבלו את בוזר ובלייק תמורת היינריך וטים תומאס). הרכבת הגדולה של 2010 כבר לא מבטיחה להיות כזו גדולה...תקרת השכר עשויה לרדת עד ל50 מיליון כמעט. בלי אמארה אבל עם נאש שאמור להאריך את החוזה בשנתיים, יהיה לפניקס קאפ ספייס די זעום והמון תחרות בשוק. לוותר על אמארה במהלך של SALARY DUMP כי אחרת אתה "תקוע" איתו עד 2011? ולמה שאז הם לא יוכלו להחתים אותו מחדש? אבל זה היפותטי לגמרי. אמארה או שיאריך חוזה עכשיו, או יברח בקיץ הבא. הוא לא יסתכן עם כל הפציעות שלו לעוד שנתיים עם החוזה הנוכחי, ויוותר על האופציה לעשות קופה מחודשת.

למעלה