הצעה מעניינת!

Saatlan

New member
כל טיעון שלך מראה על אפס ידע:

1. כבר אמרתי לך שגם כשלא היה כיבוש היו מתאבדים, מסתננים ומרצחים שונים וזאת משום שאנחנו יהודים (ככה המרצחים טענו) - תקרא על הפיגועים שהיו לפני הכיבוש, הם היו נוראיים כמו היום, מה קשה לך להבין? גם אם לא מדכאים אותם הם ירצחו אותך, עבודה קרה. 2. ב1948 האום אמר להם להקים מדינה, יחד איתנו. הם אמרו "לא" משום שהם לא רצו שאנחנו גם נקים לידם. ב1997 ברק הציע להם מדינה על 95% מהשטח שהם ביקשו. הם אמרו לא. כשלנו הציעו הצעה מגוכחת למדינהו- שישית ממה שאנו מחזיקים היום, עדיין יצאנו לרקוד ברחובות, והכרזנו על מדינה למרות כל הסיכונים הקיומיים. אם הם היו רוצים מדינה, כבר ממזמן הייתה להם. ב"טרור" אותו הפעלנו נגד הבריטים - מעולם לא פגענו במתכוון בילדים או אנשים חפים מפשע והוא היה מכוון כנגד מטרות עוינות בלבד (אך נכון, היו טעויות, כמו פיגוע המלון דיוויד). להזכירך, בריטניה האמיתית נמצאת יבשה שלמה רחוק מישראל, והאינטרס שלה להזחיק אותנו היה אימפריליזם טהור, אנו לעומת זאת גובלים בשטח הכבוש. 3. אני כן אשלול ממך את הזכות לבחור שלא להתגייס. אתה יכול להיות ג'ובניק ולחזור כל היום הביתה מצידי, אבל חובה עליך להחיזר חזרה לעם. שירות לאומי לא מתבקש כיום, ישראל לא רואה בזה הכרחי והיא מבקשת ממל להתגייס. אם היא הייתה צריכה אותך בשירות לאומי היא הייתה אומרת לך לך לשירות לאומי, היא צריכה אותך בתור חייל. תקרא את ההודעות שלי נגד הסרבנות. 4. המצפוניסטים לא צריכים הגנה? אז שיעופו מפה קיבינימט. כל עוד הם פה הפ מאלצים אותי לשמור עליהם, כי המדינה טיפה יותר "בוגרת" מהם והיא אחראית לחיי כל אזרחיה, גם אם הם משתמטים חסרי אחריות.

לא כבשנו עם...כבשנו שטח ירדני

שבמקרה יש שם קבוצה שקוראת לעצמה פלשתינים, הם לא היו העיניין בכלל! לא תהיה להם סיבה?, תמיד אפשר למצוא סיבה, לחלד משעל יש סיבה, מי יעצור אותו?, אבו מאזן?, אם רק ינסה ירצחו אותו ויתנו את בשרו לכלבים, איפה את חי.... פשוט מעורר רחמים.

למעלה