מבקשים?, אז זהו העיניין, שזה קורה
בכל מקרה, כבר נתתי דוגמא אם הייתי משתמט ועוד כמה חברים שהיו איתי במחסום היו משתמטים, מי היה עומד שם?, הצבא המיקצועי?, לא, אף אחד, מי היה עובר חופשי?, אחמד עם החגורת נפץ, איפה היו המשתמטים?, מבלים בבית קפה בלב תל אביב, איפה אחמד היה מתפוצץ?, באותו בית קפה, למי הם או הוריהם היו באים בטענות?, למדינה, לצבא, אתה יכול להמשיך לצטט כל מיני קצינים שרוצים להדמות לאירופה או ארצות הברית, נחש מה?, אנחנו לא אירופה ולא ארצות הברית, בניגוד להם, אנחנו עדיין בסכנה קיומית (אירן), זה מזכיר לי שפעם ששמעון פרס חשב שלא יצרכו אנשים כמעט במלחמות הבאות, הכל יהיה טילים, ממש בדיחה עצובה..., בניגוד להם, החיילים שלנו בכמויות הנוכחיות קורעים את התחת, שומרים נונסטופ, מעניין מה יקרה אם יהיו פחות..., אז יורידו עמדות, יורידו מחסומים, קו התפר יהיה עוד יותר פרוץ, גם ככה היום המשטרה הקטנה ודיי עלובה שיש לנו עושה הרבה יותר מידיי משימות בטחון במקום מה שהם צריכים באמת לעשות. בקשר לזכות לבחור ולהשפיע, לא מעניין אותי אם זה זכות דמוקרטית בסיסית או לא או שאין לזה תקדים בעולם, כל זה לא חשוב, אז אתה יודע מה?, אז גם אסירים מסויימים שגם לא יצביעו, המדינה החליטה על חובות, ככה זה בינתיים, מי שחושב שיודע יותר טוב זה או שיעשה אותם וינסה לשנות או שישלם על זה שלא עשה אותם, תבין אני רוצה שיוויון, האנשים שהכי מעצבנים אותי זה אלה שגם השתמטו, גם מטיפים לי מוסר, גם פותחים ת'פה שלהם בנושאי בטחון, מתבכיינים על המצב "כיבוש כיבוש כיבוש", מה הם יוגעים מהחיים שלהם?, כלום. מרי אזרחי כזה או אחר לא ישנה החלטות ממשלה, הוא רק יעשה אותה ואת החוק לבלתי רלוונטים, בשביל לשנות יש הפגנות, יש עצומות, יש פעילות פוליטית, אם אנשים פתאום יחליטו לשלם רק 80% מהמיסים זה יביא להורדת מיסים, זה רק יוריד את המדינה ב20%, איכות החיים תרד.