הצעה מעניינת!

mistey

New member
הצעה מעניינת!../images/Emo140.gif

היי לכולם... אני סרבנית מצפון ולמען האמת לא נראה לי שלא ישחררו אותי מהצבא. זה מאוד מעציב אותי כי אני לא מסוגלת ללכת לצבא, ורייאלית אני גם לא אהיה מסוגלת לשבת בכלא. לכן בזמן האחרון התחלתי לחשוב על נישואים פיקטיביים,אולי למישהו שמתגייס גם בלית ברירה ונישואים יוכלו לעזור לו להשתחרר. למישהו יש דעה? בעלים לעתיד יתקבלו בברכה...
פיקטיביים כמובן!

לT

New member
כשאין ברירה, אז אין ברירה,תפגשי קבן

אני יצאתי על 21, והאמת שאני די מתחרט על זה

mistey

New member
מה פתאום קב"ן????

אני לא רוצה לצאת על נפשי!!! לא מסוגלת לעשות את זה.

eliors

New member
למה ה"מצפון" כ"כ מציק לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לT

New member
אז לכי לכלא, או תסיימי שרות .......

אין מה לעשותתתתתתתתתתתת לא בושה להגיד שקשה בושה לסבול ...

Saatlan

New member
בושה לסבול, לא בושה להגיד שקשה, אבל

בושה לא מתוארת להשאיר את העבודה לאחרים. אני בטוח שלא חסרים מקצועות קלים וקלילים בצה"ל לבנות. תשמרי על הבית שלך, את ולא אחרים.

The Bugi

New member
המצפון שלך לא מציק לך על מאות

הרוגים מעמך? יש לך מצפון מאוד סלקטיבי מסתבר.

Omri Evron

New member
הנה כתובת שתעזור לך:

www.newprofile.org אני מקווה שזה יעזור בהתבלות שלך.

תשאלי את בר רפאלי, לה זה הלך...

אולי תגידי את האמת, כנות זה הכי טוב, באמת, פשוט תגידי שלא בראש שלך להקדיש למסגרת שבה את גרה פחות משנתיים, תגידי שלא בא לך, עדיף לך כמו לכולנו לעבוד, ללמוד, את יודעת להשקיע בעצמך, רק בעצמך, פשוט ביזיון, גם לא מוכנה לתת שירות קצר שכנראה לא קשור לנשק בכלל ולא קשה וגם לא מוכנה לשם על זה?, איזו חוצפה!, כמובן את גם מעוניינת ללכת בזמן הזה לבתי קפה, קיניונים ולחזור בשלום נכון?, ברור..., ללכת חופשי לכל מקום ועוד לקטר על ה"כיבוש", להשמיץ את צה"ל חופשי, חס וחלילה שלא יגיע מתאבד מהחמאס שתאמיני לי ממש לא אכפת לו הדיעות שלו, בזה שאת על אדמתו (מבחינתו) זו הכרזה מספיק פוליטית, מה לעשות את גם רוצה להשתמט, גם רוצה לא להעניש על זה ובטוח גם רוצה שאת ובני משפחתך יחיו כאן בביטחון...איזה חוצפה יש לאנשים, מעניין שהאנשים האלה מתיימרים להיות "שיוויוניים", "מוסריים", "מצפוניים" כאשר האמת היא שהם הדבר הכי רחוק שיכול להיות ומהמושגים האלה.

מסרב

New member
מספיק עם הבכיינות...

ועם כל הקריאות של האוכלי חינם, והטפילים... לא נכנסים לך בחיים, אל תיכנס בחיים של אחרים, ואל תגיד לאף אחד איך לנהל את חייו, זו זכותה המלאה לא לשרת בין אם זה מתאים לך או לא. אם היא תצא אז זה יהיה באישור של הצבא, היא הרי לא הולכת להימלט מהמשטרה הצבאית!!!

סבבה אז שתשלם על זה...

יותר מיסים, בלי הקלות, שלא תוכל להשפיע על החיים שלי, שלא תוכל לבחור, כל עוד הצבא מבחינת המדינה הוא צבא העם ואין החלטה של הקמת צבא מיקצועי, מי שמשתמט חייב לשלם על זה, אחרת המדינה לא שיוויונית וכולנו נשלם, על זה, נהיה מדינה של ממורמרים, זה ישפיע על הכל, לא חבל?...

תבין, אני היום כמילאומניק, לא רוצה

לדאוג לביטחונם של האנשים האלה, לדאוג לזה שהאנשים האלה ילכו לעבוד ולבלות ולחזור בשלום, זו כפייה מבחינתי, ממש כמו כפייה דתית, אני לא רוצה שהאנשים האלה ישפיעו לי על מי יהיה ראש הממשלה וגודל המפלגות, אני בעד שיוויון, הם לא, הם מצפים שאני אבין אותם, מצד שני הם לא מסוגלים להבין אותי, החיים שלהם תלויים ברמה כזאת או אחרת בי, אם בסדיר אני ועוד כמה לא היינו במחסום ומחבל נכנס לישראל והתפוצץ להם ליד הבית זה אומר שאין כזה דבר "חייהם", מה לגבי החיים שלי?, כולם תלויים בכולם, אם אחד הולך, אז הגשר נהיה רעוע, אנחנו עדיין בלי צבע מיקצועי, ככה גם לא יהיה, כהה רק תהיה חברה לא שיוויונית. שיוויון אזרחי זה לא בכיינות, זה הכרח, אפשר לדקלם על זכויות אדם, זכויות דמוקרטיות, אבל בתכלס זה לא אומר כלום. כמו כתבתי ישראל היא לא מערבית, לא מתוקנת ולא כלום סוג של ייצור כלאיים דיי מעוות, כאילו אמרקאיים, כאילו אירופיים, דיי דומים למדינות מתפתחות שלא לגמרי יצאו מהעולם השלישי, נכון יש טכנולוגיה ומדע, יש את המוח הישראלי, לא הרבה יותר מזה. ככה זה בכל התחומים, פשע, איכות סביבה, תאונות דרכים וכו'...

מסרב

New member
מה שאתה לא מבין...

זה שהמשתמטים לא מבקשים ממך לשמור עליהם, לא רוצה לדאוג לבטחונם? אל תדאג, אף אחד לא מבקש ממך. בקשר להשפעה על החיים הפוליטיים? אפילו אסירים משפיעים, ככה שזה די קיצוני לדרוש את זה. אני חושב שצריך להיות פה צבא מקצועי, והדרך אליה עוברת דרך השתמטות.

מבקשים?, אז זהו העיניין, שזה קורה

בכל מקרה, כבר נתתי דוגמא אם הייתי משתמט ועוד כמה חברים שהיו איתי במחסום היו משתמטים, מי היה עומד שם?, הצבא המיקצועי?, לא, אף אחד, מי היה עובר חופשי?, אחמד עם החגורת נפץ, איפה היו המשתמטים?, מבלים בבית קפה בלב תל אביב, איפה אחמד היה מתפוצץ?, באותו בית קפה, למי הם או הוריהם היו באים בטענות?, למדינה, לצבא, אתה יכול להמשיך לצטט כל מיני קצינים שרוצים להדמות לאירופה או ארצות הברית, נחש מה?, אנחנו לא אירופה ולא ארצות הברית, בניגוד להם, אנחנו עדיין בסכנה קיומית (אירן), זה מזכיר לי שפעם ששמעון פרס חשב שלא יצרכו אנשים כמעט במלחמות הבאות, הכל יהיה טילים, ממש בדיחה עצובה..., בניגוד להם, החיילים שלנו בכמויות הנוכחיות קורעים את התחת, שומרים נונסטופ, מעניין מה יקרה אם יהיו פחות..., אז יורידו עמדות, יורידו מחסומים, קו התפר יהיה עוד יותר פרוץ, גם ככה היום המשטרה הקטנה ודיי עלובה שיש לנו עושה הרבה יותר מידיי משימות בטחון במקום מה שהם צריכים באמת לעשות. בקשר לזכות לבחור ולהשפיע, לא מעניין אותי אם זה זכות דמוקרטית בסיסית או לא או שאין לזה תקדים בעולם, כל זה לא חשוב, אז אתה יודע מה?, אז גם אסירים מסויימים שגם לא יצביעו, המדינה החליטה על חובות, ככה זה בינתיים, מי שחושב שיודע יותר טוב זה או שיעשה אותם וינסה לשנות או שישלם על זה שלא עשה אותם, תבין אני רוצה שיוויון, האנשים שהכי מעצבנים אותי זה אלה שגם השתמטו, גם מטיפים לי מוסר, גם פותחים ת'פה שלהם בנושאי בטחון, מתבכיינים על המצב "כיבוש כיבוש כיבוש", מה הם יוגעים מהחיים שלהם?, כלום. מרי אזרחי כזה או אחר לא ישנה החלטות ממשלה, הוא רק יעשה אותה ואת החוק לבלתי רלוונטים, בשביל לשנות יש הפגנות, יש עצומות, יש פעילות פוליטית, אם אנשים פתאום יחליטו לשלם רק 80% מהמיסים זה יביא להורדת מיסים, זה רק יוריד את המדינה ב20%, איכות החיים תרד.

מסרב

New member
בעיה שלך.

כל הטענות האלה שלך, כבר נמאסו עליי. אל תשחקו אותה כאילו אתם מחזיקים את המדינה, אל תעשה טובות לאף אחד, והמדינה תסתדר גם אם אתה תשתמט ו/או חברייך, מה שבאמת עומד מאחוריי שירותכם, הוא אינטרס אישי, אתה פוחד ממה שיקרה לך אם תשתמט, ואז עוטף את הכל, בעטיפה אידיאולוגית. וההשוואות שאתה נותן כ"כ שחוקות שכבר אין לי כח לענות עליהם. אתה יודע מה? תמשיך לשרת ולהאשים את כל העולם.

Saatlan

New member
מסרב, בבקשה תתייחס לטענות שלו-

אני בספק שבן אדם שמשרת את כל ה3 שנים בקרבי התנדבותי עושה זאת כי הוא פוחד להשתמט ושיענישו אותו, והאמת ששמעתי את הטענה הזו שהרגע הבאת כמעט התפוצצתי מצחוק. העובדה שאתה מאשים אותו בהאשמה כל כך מופרכת מראה עליך משהו לא קטן. מאד בספק אם הוא טוחן את חייו כדי שיוכל להאשים את כל העולם ולא כדי להציל חיים לשמור על הבית שלו כשנדרש ממנו. אתה מנהל דיון בצורה ילדותית ותוקף את הדיין ולא את הטענות, מה שמראה שאין לך שום תחמושת מוצדקת. אנא התייחס לטענותיו, אני מעוניין לשמוע את דעתך עליהם. ודרך אגב, אם הוא אל יתגייס, חבריו לא, וחבריהם לא וחבריהם לא, תאבד במחזור אחד גדוד, משמע גזרה פחות מאובטחת, משמע ששאמא שלך פעם הבאה שתצא לבית קפה תהרג ממחבל שיצא מאותה גזרה, אז אל תעודד אנשים לא להתגייס.

למעלה