הצעה-מנהל פורום

deathcaster

New member
תגובה מעניינת

"בשום מקום בתקנון הפורום לא כתוב מה מותר לאדם לחשוב ומה לא. יש פה כל מיני אנשים, לכל אחד מחשבות משלו, לכל אחד ספקטרום ייחודי של תכונות אופי, ועם אלו הוא מגיע לפורום לטוב ולרע. אין פה שאלה של מי יותר טוב ומי פחות. אנחנו פה בפורום של לימודי פיזיקה/מתמטיקה וכל אחד מביא אתו את מה שיש לו או את מה שנראה לו שהוא מוכן להביא. אין כאן ועדת קבלה שקובעת מי נחמד יותר ולכן ראוי יותר" - נכון, ולכן "נאה דורש נאה מקיים", אתה לא נאמן לדבריך לאור התגובות שלך בימים האחרונים בפורום... אבל ניחא... דף חדש.. אז דף חדש ושאתה רושם "דף חדש" אני מניח שאתה מתכוון ל"דף חדש" מול כל המשתמשים (אלה שלא הגיבו לך והבליגו) לא רק כלפיי. "אני לא מקבל את האבחנות שלך (שאני מתנשא) אני בכנות חושב שהן שגויות ואני בטוח שכל מי שמכיר אותי באופן אישי יסכים איתי. אני בא לכאן בזמני הפנוי (והוא באמת לא רב) ומידי פעם מביא איתי רצון כן לחלוק קצת מהידע ומהניסיון ולדון על מעט מזה בקלילות, ועם אנשים שחפצים בכך. אני לא כופה את עצמי על אף אחד, אני משתדל לא לחנך אף אחד, לפעמים אני תוקף "בלי רחמים" אבל תמיד כחלק מדיון ולא מתוך רצון לעורר פרובוקציות" - שים לב שבכל תגובה שלך כמעט, עוררת פרובוקציה, אף אחד לא כופה עליך לחשוב בצורה כלשהי, אבל כן נדרשת ממך תרבות דיון מינמאלית ומנומסת, כן ניסית לחנך, כן התנשאת וכן תקפת ללא רחם אחרים מלבדי (ששוב.... כנראה הבליגו)... אבל דף חדש... אז דף חדש. "יכולתי "לבדוק אותך" ולהראות לך שלא סילפתי גם אם לא ציטטתי אותך מילה במילה. הבאתי את "רוח הדברים" כפי שאני קלטתי אותם. אבל אני לא חושב שיש טעם שנבזבז את הזמן שלנו כאן בריבים ובחשבונאות אישית. אני מציע לך דף חדש ו"התנאי" היחיד שאני מציב הוא: דף חדש. אתה לא צריך 'לאהוב' אותי בשביל זה אלא לקבל אותי כעוד אחד שמשתתף בפורום, וזהו." - קצת דמגוגיה.. אבל שיהיה.. דף חדש.. אז דף חדש.. לאור הניסיון שלי במערכת הפורומים של תפוז.. אני אגדיר את הדף החדש כ"תקופת מבחן"... כמה מתאים שזו תקופה של חשבון נפש... עבור אלה שמאמינים בכך. סבבה... ניתן לזה ניסיון

bambipoop

New member
עובדה מעניינת...

גילית שיש לפורום מנהל, אמנם לא עושה יותר מידי, אבל יש מנהל...

deathcaster

New member
לא ברור

קוראים למנהל "זמני" ?
לפחות ע"פ הגדרות אתר תפוז - אין מנהל לפורום. אז איזה מין מנהל זה אם הוא לא מוגדר כמנהל ?

למעלה