תגובה
אתה תמיד טוען על תצפיות ועל ניסויים כהוכחות פיזיקאליות, האם תוכל להוכיח לי שמנהל פורום חייב להיות בקיא בתחום הפורום אותו הוא מנהל ? האם תוכל להצביע על דוגמא לניהול לא נכון של פורום רק בגלל שהמנהל שלו אינו בקיא בתחום ? האם אתה חושב שהשכלתו של מנהל פורום היא גושפנקא לרמת דיון גבוהה ? עובדה: אתה טוען להיות בעל תואר דוקטור, וכל דיון איתך מגיע למבוי סתום בו אתה מתנשא מול אחרים.... זו לא רמה גבוהה לדיון, FAR FROM IT ואם תרשום לי אייקון של מסטיק שוב, זה רק יוכיח זאת. השכלה אינה ערובה לרמת דיון גבוהה, אלא אף יכולה להוות מכשול לכך אם בפורום לימודי כימיה ובפורומים מקצועיים אחרים זה עובד נהדר, אין סיבה שזה לא יעבוד כאן... אין טעם להפגין את כישוריך באנגלית בכדי לתרגם את שמי, זה לא מרשים אף אחד, אתה רשאי לקרוא לי זוהר, כנראה שאינך יכול להימנע מלהתנשא ולו בתגובה תמימה, ושוב - אין דרישה ממנהל הפורום להיות תותח בתחום הפורום אותו הוא מנהל, בדיוק כמו בעולם העסקי, מנכ"ל של חברה לספנות צריך לדעת לנהל, הוא לא צריך לדעת להעמיס מכולה או להשיט ספינה, לצורך כך יש את המומחים, אם תדע לכבוש את יצרך להתנשא מעל אחרים אתה יכול להיות מומחה נפלא כאן בפורום עם הידע שאתה מפגין.