הצעה-מנהל פורום

bambipoop

New member
הצעה-מנהל פורום

אני מסכים אם האמרות שנזרקו פה ושם, הפורום הזה יוכל לרק להשתפר אם יהיה לנו מנהל פורום טוב. אני יודע שאני לא ברמה מספיק גבוהה ושיש יותר טובים ממני כאן, אני שואל האם מישהו חושב שהוא מספיק טוב ורוצה לנהל את הפורום? להגיב בבקשה

deathcaster

New member
הערה

מנהל פורום פיזיקה לא חייב להיות פרופסור לפיזיקה, בניגוד גמור לפרופסור בפיזיקה, מנהל פורום צריך להיות אדם עם מספיק זמן פנוי שיכול להקדיש אותו לפורום... כך שאני חושב שאתה בהחלט מתאים. לצורך ניהול הפורום ברמה הטכנית, צריך את המנהל לצורך ניהול הפורום ברמה מקצועית, מנהל הפורום בוחר לעצמו "מומחים" ומגדיר שהם יופיעו בצבע אדום...

bambipoop

New member
שלוש שאלות

1. האם אתה באמת חושב שאני מתאים לנהל את הפורום? אם כן אני אשקול זאת ברצינות... 2. איך נבחר מנהל פורום הצבעה? 50% רוב? כמה משתמשים יש? 3. נניח שנבחר מנהל, איך אפשר לקבל את האפשרויות בתפוז של ניהול מישהו יודע? בבקשה תגיבו אנחנו יכולים להשפיע על עתיד הפורום!

deathcaster

New member
3 תשובות

1. אני מוגדר כמומחה בפורום "לימודים ושיעורי בית" ובפורום "לימודי כימיה" (ובעוד 2 אחרים אבל הם לא רלוונטיים לדיון) , ב-2 הפורומים הללו מנהלים את הפורום תלמיד בן 17 ותלמידה בת 17, ועושים זאת מצוין, גם אתה בן 17, ואתה משקיע כאן ואוהב לענות... אני לא רואה כל סיבה שעלולה לגרום לי לחשוב שאינך מתאים. 2. מנהל פורום אינו נבחר, תפוז אינה דמוקרטיה, מנהל פורום ממונה ע"י מנהל (לרוב זו מנהלת) אשכול, במקרה זה מנהלת אשכול לימודים שיושבת ברמת גן אם אינני טועה, אתה צריך למלא טופס בקשה לניהול באתר המתאים, שם לציין 3 ממליצים, אתה יכול לרשום אותי כאחד, אין לי שום בעיה, מומלץ גם שאחד מהממליצים יהיה מנהל פורום אחר.. במידה ובתפוז רוצים שתנהל, ואין סיבה שלא, מזמנים אותך לראיון ותוך שבוע במידה ואתה לא עושה שטויות בראיון.. אתה מנהל.. והכינוי שלך הופך להיות כחול
3. התשובה כבר ב-2 למילוי טופס בקשה כל מה שעליך לעשות הוא ללחוץ כאן : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp בהצלחה !

bambipoop

New member
שאלה מגעילה

מכיוון שצריך לעשות ראיון אני מסיק שאולי מקבלים על זה כסף?

deathcaster

New member
מסקנה שגויה

הראיון הוא כדי לוודא פנים מול פנים שאתה לא נראה כמו פסיכופט .... זה אחד מהשגעונות של חבורת הבנות שמנהלות את תפוז... (אפילו התקנון הראשי של תפוז כתוב בלשון נקבה... יש קטע פמיניסטי לאתר הזה
... אני לא זוכר מתי הייתה כאן פרסומת אמיתי שפונה לגברים
) זו גם הסיבה שאינני מנהל פורום, אני לא אבזבז יום עבודה ו/או לימודים כדי לנסוע לר"ג, דרומה מחדרה זה כמו חו"ל בשבילי
ניהול פורום בתפוז על על טוהרת ההתנדבות.

bambipoop

New member
...

אפשר להסיק מהשאלה שבגלל זה אני רוצה להיות מנהל פורום, אבל האמת אני שואל זאת משום שמוזר לי שהם מטריחים אדם שמתנדב לנהל פורום לטרוח ולהגיע למשרדם

deathcaster

New member
תגובה

מה לעשות, הן קובעות את הכללים.... לא ממש מוזר האמת... אולי לא עונה על המטרות שלמן נולד הרעיון של הראיון... אבל לא מוזר, אפשר להבין זאת.

deathcaster

New member
כפי שהבהרתי מקודם

ולא טרחת לקרוא, דעתם של האחרים (בדיוק כמו דעתי) אינה רלוונטית, מנהלי פורומים אינם נבחרים, זה לא "אתר העם", הם ממונים ע"י הנציגים של בעלי אתר תפוז.. פשוט מאוד. כל אחד יכול להגיש בקשה להיות מנהל פורום..... הוא צריך אישור של הנהלת תפוז לא של אף חבר פורום אחר... אם יש לחבר פורום אחר הסתייגויותכנגד מינוי מנהל כזה או אחר, הוא מוזמן להעלות זאת בדמות תלונה לפורום משוב. כמובן שלפורום יכול להיות יותר ממנהל אחד... בא לך ? תגיש מועמדות (אל תרשום אותי כממליץ)

נברא

New member
כל אחד יכול אבל לא כל אחד רצוי...

אני בהחלט לא רצוי (כפי שאתה טורח להבהיר) אבל מה דעתך שאתה תנהל את הפורום?

deathcaster

New member
תגובה

שוב לא טרחת לקרוא את ההודעות מלמעלה, אחרת לא היית מציק לי שוב... לא אין לי רצון לנהל את הפורום.

נברא

New member
לבמבי...

אני מעריך את זה שאתה רוצה לתרום לפורום. אבל, לעניות דעתי, אם מעוניינים לשמור על רמה גבהה של דיון כדאי שהמנהל או המנהלים יתמצאו ברמה אקדמית בחומר. לכן לדעתי כדאי שיעשה זאת סטודנט, עדיף אפילו מתואר שני. כפי שכתב deathcaster (בתרגום חפשי - גלגל המוות או יוצק המוות
) עקרונית כמעט כל אחד יכול לקבל את המינוי. בפורומים מסוג אוהדי מייקל ג'קסון זה אולי סביר, אבל כאן, למיטב הבנתי, יש מקום לידע מקצועי (להבדיל מידע כללי).

deathcaster

New member
תגובה

אתה תמיד טוען על תצפיות ועל ניסויים כהוכחות פיזיקאליות, האם תוכל להוכיח לי שמנהל פורום חייב להיות בקיא בתחום הפורום אותו הוא מנהל ? האם תוכל להצביע על דוגמא לניהול לא נכון של פורום רק בגלל שהמנהל שלו אינו בקיא בתחום ? האם אתה חושב שהשכלתו של מנהל פורום היא גושפנקא לרמת דיון גבוהה ? עובדה: אתה טוען להיות בעל תואר דוקטור, וכל דיון איתך מגיע למבוי סתום בו אתה מתנשא מול אחרים.... זו לא רמה גבוהה לדיון, FAR FROM IT ואם תרשום לי אייקון של מסטיק שוב, זה רק יוכיח זאת. השכלה אינה ערובה לרמת דיון גבוהה, אלא אף יכולה להוות מכשול לכך אם בפורום לימודי כימיה ובפורומים מקצועיים אחרים זה עובד נהדר, אין סיבה שזה לא יעבוד כאן... אין טעם להפגין את כישוריך באנגלית בכדי לתרגם את שמי, זה לא מרשים אף אחד, אתה רשאי לקרוא לי זוהר, כנראה שאינך יכול להימנע מלהתנשא ולו בתגובה תמימה, ושוב - אין דרישה ממנהל הפורום להיות תותח בתחום הפורום אותו הוא מנהל, בדיוק כמו בעולם העסקי, מנכ"ל של חברה לספנות צריך לדעת לנהל, הוא לא צריך לדעת להעמיס מכולה או להשיט ספינה, לצורך כך יש את המומחים, אם תדע לכבוש את יצרך להתנשא מעל אחרים אתה יכול להיות מומחה נפלא כאן בפורום עם הידע שאתה מפגין.

נברא

New member
תראה...

במה לא האשמת אותי מעל דפי הפורומים... טענת שאני מתחזה, שאני מקור ההרס העצמי של היהדות (...) שאני מתנשא, יהיר, שטחי, קנטרן, שולף מהמותן, ומה לא... אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל נדמה לי שאם היינו מחליפים תפקידים, גם אתה היית פוטר אותי במסטיק.

deathcaster

New member
אתה משקר

"טענת שאני מתחזה" לא טענתי שאתה מתחזה, אתה ציינת שיש לך דוקטורט, לא פקפקתי בזה וגם רשמתי שאתה מפגין ידע בפיזיקה בהתאם לבעל דוקטורט, אבל לא ברור לי מדוע אדם עם השכלה כמו שלך מתנהג בצורה כזו לאחרים. "שאני מקור ההרס העצמי של היהדות"- לא , לא כתבתי את זה במילים הללו, ואתה מסלף את דבריי, אתה גם בהחלט לא מקור לשום דבר. "מתנשא"- אכן, אתה התנשאת גם מולי, וגם מול אחרים כאן, בפרק זמן קצר מאוד יחסית, לא ברור לי מדוע. אינני היחיד שקרא לך כך. יהיר זו מילה נרדפת למתנשא.. כן אני ואחרים חושבים שאתה כזה. שטחי - לא, לא האשמתי אותך בשטחיות, זה שקר. אני לא חושב שאי פעם רשמתי את המילה "שטחי" במערכת תפוז... קנטרן ?! - לא לא האשמתי אותך בקנטרנות... אבל שאתה ממשיך עם התגובות הללו... אני חייב להודות שאתה קנטרן
שולף מהמותן ?! - שקר וכזב, ייאמר לזכותך שאתה לא שולף מהמותן, התגובות שלך מעידות על מחשבה של זה שכתב אותן, לא בהכרח מחשבה חיובית עם כוונות באמת לתרום כאן בפורום, אבל בהחלט מחשבה. אתה זה שמגיב כרגע לכל תגובה שלי... אני מעולם לא נרתעתי משרשורי פלצת..
... מסטיק לא הייתי שולח לך.

נברא

New member
אז עכשיו אני גם שקרן...

תרשה לי להציע לך הסכם שלום על הבסיס הבא: אני אמחק מהזיכרון את כל מה שהחשבתי עד כה כהשמצות פרועות ופוגעניות. אתה תעשה מאמץ להימנע מאמירות שעשויות להתפרש בעיני כהשמצות פרועות ופוגעניות. אני לא מבקש ממך הצלחה מלאה אלא מאמץ. מה דעתך?

deathcaster

New member
אם אתה מציב תנאים, לי יש רק תנאי אחד

אל תחשוב שאתה טוב יותר מאף אחד אחר כאן, לא בתור אדם, לא בתור יהודי ובטח שלא כפיזיקאי.. כי ההתנשאות הזו יכולה לחזור אליך כמו בומרנג. אם לא תתנשא, אני לא אכנה אותך בדברים שהוכחו אותם אתה מכנה כהשמצות. אגב, אתה מוכן לבדוק אותי, אתה אכן סילפת דברים שנכתבו.. במילה אחת זה "לשקר".. אני לא מכנה אנשים בסופרלטיבים סתם ככה. אתה רוצה לפתוח דף חדש ? בכיף

נברא

New member
אתה צריך להבין

בשום מקום בתקנון הפורום לא כתוב מה מותר לאדם לחשוב ומה לא. יש פה כל מיני אנשים, לכל אחד מחשבות משלו, לכל אחד ספקטרום ייחודי של תכונות אופי, ועם אלו הוא מגיע לפורום לטוב ולרע. אין פה שאלה של מי יותר טוב ומי פחות. אנחנו פה בפורום של לימודי פיזיקה/מתמטיקה וכל אחד מביא אתו את מה שיש לו או את מה שנראה לו שהוא מוכן להביא. אין כאן ועדת קבלה שקובעת מי נחמד יותר ולכן ראוי יותר. אני לא מקבל את האבחנות שלך (שאני מתנשא) אני בכנות חושב שהן שגויות ואני בטוח שכל מי שמכיר אותי באופן אישי יסכים איתי. אני בא לכאן בזמני הפנוי (והוא באמת לא רב) ומידי פעם מביא איתי רצון כן לחלוק קצת מהידע ומהניסיון ולדון על מעט מזה בקלילות, ועם אנשים שחפצים בכך. אני לא כופה את עצמי על אף אחד, אני משתדל לא לחנך אף אחד, לפעמים אני תוקף "בלי רחמים" אבל תמיד כחלק מדיון ולא מתוך רצון לעורר פרובוקציות. יכולתי "לבדוק אותך" ולהראות לך שלא סילפתי גם אם לא ציטטתי אותך מילה במילה. הבאתי את "רוח הדברים" כפי שאני קלטתי אותם. אבל אני לא חושב שיש טעם שנבזבז את הזמן שלנו כאן בריבים ובחשבונאות אישית. אני מציע לך דף חדש ו"התנאי" היחיד שאני מציב הוא: דף חדש. אתה לא צריך 'לאהוב' אותי בשביל זה אלא לקבל אותי כעוד אחד שמשתתף בפורום, וזהו.

למעלה