הצעה ל-kreimer

פחן

New member
הצעה ל-kreimer

אולי נארגן חתימות של המחלקה כמו עצומה כזאת שבה נדרוש להזין את אחד המבחנים קדימה חוץ מזה רציתי לשאול האם משהו יכול להגדיר בדיוק מה החומר שצריך ללמוד להתנהגות ארונית + יסודות הלוגיסטיקה כי לא מובן מ-2 השיעורים הללו מהו החומר הלימוד ומצפיפות ולחץ הזמן נראה לי שצריך להתחיל ללמוד כבר עכשיו. תודה מראש חפן

איך לשנות תאריך מבחן ...

על פי נהלי האוניברסיטה אם יש פנייה של כלל הרשומים בקורס ניתן להזיז תאריך של בחינה. החתימו את כולם ופנו ללאה . עוד לא ראיתי קורס שהצליח בזה כי קשה להחתים את כולם אבל שווה לנסות. שאר השיטות לשינוי תאריכי בחינות ממש לא עוזרות כי מדור בחינות לא ישנה את התאריך קובי

kreimer

New member
אז ככה...

לגבי השאלה הראשונה פניתי ללאה והיא אמרה שתנסה לראות מה אפשר לעשות כמו כן כשהודעתי את הבשורה המרה בהתנהגות ארגונית , לא היה נראה שלמישהו אכפת - אם כך... לגבי השאלה השניה - עדיין לא פורסם החומר למבחן , לפחות ביסודות הלוגיסטיקה , חנן אמר שהחומר יכלול מה שנאמר בכתה + החומר לקריאה (החובה) למעט ה- study case שנמצאים בסוף כל פרק (מזל) בהצלחה לכולנו - אודי

חבר´ה לא להתיאש../images/Emo63.gif

לצערי תגלו מהר מאד שמרבית הסטודנטים אדישים וממש לא מענין אותם מה קורה מעבר לפופיק שלהם. אחת הסיבות שמעולם לא הצלחנו להזיז תאריך של בחינה היתה שתמיד היו כמה תורנים שלא היה אכפת להם , או שהתעלמו או שטובת הכלל לא ענינה אותם אלא רק טובתם האישית. אבל לא להתיאש ולהמשיך לנסות. לגבי חנן - הוא שואל בדרך כלל על כל מה שהוא מלמד - כולל הבדיחות והערות האגב שהוא אומר
קובי

kreimer

New member
תודה לגבי חנן

ובעיה שהזכרת - ידועה ומוכרת (כמה חבל)

YuvalCo

New member
אני לא בטוח שהרבה שמעו אותך

בהתנהגות ארגונית. אני יודע, שאני לא שמעתי כזו הודעה (ודווקא ישבתי בשורה ראשונה...) אם כבר, תבקש מהמרצה שתי דקות בסוף השיעור הבא שלו ותודיע את זה מול כולם. כך גם יהיה יותר קל לגלות מי מתנגד להזזת המבחן, לא ?

למעלה