הצעה לפורום

ניירובי אני מאלה החדשים מאוד

ולא הגענו עדיין לאופטימיות אבל ככזו אני חושבת שאם היתי באה ומוצאת פורום שמדשדש כל הזמן בגודל ה"אסון" היתי בורחת מהר ככל יכולתי. לדעתי פורום תמיכה שלא משדר אופטימיות מסויימת לא יכול לתמוך ולכל אחד הדרך האופטימית שלו.. אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך כי גם אני מרגישה רק רע עם כל מה שקשור לטוראט אבל מספיק רע לי גם כך כדי לבאו לכאן ולקראו על כך. עצם העובדה שאנשים ממשיכים הלאה ומתמודדים נותנת איזה שהיא אמונה שזה עינין של זמן,הסתגלות , והחשוב מכל אם אני אשקע בבפחדים העצב והבהלה כך גם תרגיש ילדתי אז אולי מחובתנו להתאמץ ולמצאו את הדרך להמשיך לחייך. זו דעתי האישית בדיוק מהמקום שאת נמצאת בו -מאחלת לשתינו שנמצא את הכוח להתחזק..

הלנה

New member
ריניהיחידי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

לא סתם אנחנו משפחה...

חגית35

New member
משה עם כל הכבוד - זה לא פורום עמותה

זה פורום על פורטל תפוז וככזה אין צורך עדיין לשלם דמי חבר כדי לגלוש אליו לדעתי אם תעלוב ככה בכותבים הם ילכו מפה... וחבל... קבוצות קטנות וסגורות לעד מפסידות מתרומת הכלל כי רק בהיפתחות החוצה משיגים מידע ידע וחווים את האחר. באומרי היפתחות החוצה זה לא מחייבה חשיפה באירועים או סרטוני טלויזיה וכד' - זו רמת חשיפה מקסימלית שלא כל אחד בשל לה או נזקק לה למטרת המידע.

חגית אני לא קשרתי את זה לעמותה!!!!

אני רק הבאתי דוגמה למידת האנוכיות של האנשים!!! אני חס וחליליה לא אומר שאת אנוכית ועובדה יש גם אנשים שחיזקו את עמדתי. אני מקוה שזה סוף פסוק. אני לא התכוונתי לריב עם אף אחד או להעליב מישהו.

חגית35

New member
על איזו מידת אנוכיות אתה מדבר?

אתה אומר שאתה רוצה שיהיה לזה סוך פסוק אבל אתה שוב מציין דבר שיש לו רמיזה שיש מי שמנצלים את הפורום לרעה אני מבינה שלא התכוות אלי אבל למה בכלל כן התכוונת? לא חשבתי שהרעיון שלי יתפתח למימדים כאלה אבל מן הראוי לעמוד מאחרי מלים במיוחד כשיש בהן הטחה. כאמור- פורום תמיכה צריך שיישאר כזה. אשמח להבהרה ואם לא נראה לך להמשיך בזה כאן וכדי לא להעכיר אוירה שלא לצורך אז במסרים.

אני חושב שהדיון פה לא שייך לטוראט

בואו נעביר אותו לפורום אחר - הצעות ייעול!!!! יש כאלה פורומים גם בארצות הברית!!

חגית , בוודאי בציניות!!!

אין לך מושג כמה אני באופן אישי וחברי לפורום הזה, מוקירים את כמות ואיכות האינפורמציה שאת אוגרת ברשותך , ואת פתיחותך לעזור בצד המקצועי, לכל שואל, ועל כך , תבורכי. אנחנו, הפרדנו לאחר דיון וסקר בין החברים, את הנושא המקצועי מהחברתי, זה לא דומה לשום פורום אחר, אין לנו יותר סיבות להתנצל. אני חושב שהפורום הזה קיים בכדי לתת תשובות מידיות לאנשים בתחילת דרכם, אני אישית נמצא פה, יותר לתמוך מאשר להתמך, נתמכתי בעבר, עכשיו אני תורם את חלקי. לדעתי, מאמרים מעמיקים, ואיפורמציה מלאה, מקומם באתר העמותה!!!(החדש, היפה, המקסים והאיכותי!!!) אני משוכנע שביכולתך לעזור בארגון החומר ובעדכונו השוטף, יש חברים שישמחו לעזור לך בתרגומים, בכדי שרוב החומר באתר יהיה בעברית. אם תפני לגיל במסר , אני משוכנע שיתן לך אפילו סיסמת מנהל לשם כך. בגלל שאני מכיר אישית , כמעט את כל החברים, אני מודיע בשם כמעט כולם, את האנציקלופדיה של הפורום!!! אף אחד לא חולק על כך. אז בואי נעשה סדר....... 1. פורום - חברתי - "דאחקות למעוניינים" 2. פורום טוראט - תמיכה ב"חדשים" והכוונה לכיונים הנכונים. 3. קומונה - ארגון פרטי לחברים שרוצים להתמך ע"י חברים אחרים. 4. אתר העמותה - המקום הנכון, להכיל את כל החומר הנדרש : מאמרים, תרופות, רופאים, לינקים וכו'. חגית, אנא הצטרפי אלינו , ולא למקטרגנו . הכוונות שלנו טובות, ולהבדיל משנים אחורה, אנחנו פועלים!!! ורואים תוצאות!!! דני

חגית35

New member
אני תמיד בעד ולא נגד - איזו שאלה?|פ

בודאי שאשמח שכל פריט מידע שאני מביאה יוכנס לאתר העמותה. אין שם פורום כי בעצם כולם כותבים פה אחרת הייתי מפרסמת שם. האמת... שפשוט אם מנהל הפורום (לא רק זה אלא כל פורום ) עוקב יום יום ורואה פרסומים שעניינים למשל מחקר או מידע מקצועי מן הראוי לאספם ולשים אותם שם, והוא מאשרם ולא רואה בהם פגיעה או פגיעה בזכויות יוצרים וכד', אז הרי שמי שיש לו גישה לניהול הפורום הזה בהחלט יכול לעשות זאת אני לא איש טכני ולא מנהל אתר אין לי כל זכויות יוצרים על מה שאני מביאה והוא פה על במה חופשית וציבורית ויותר מאשר אשמח שיוכנס לקישורי מידע באתר העמותה בהחלט ובהחלט ובשמחה איזו שאלה? אפילו אני לא טוענת לכל זכות על קבצים שאני שמה פה עם מידע מלוקט וערוך על ידי ואךמתורגם- מה שאגב יש פורומים שיטענו לגביו לזכויות יוצרים. אני מעניקה בשמחה רשות בבקשה ואנא שמי שיש לו את המנדט שיעשה בזה שמוש- לקחת כל מידע רלוונטי אם ימצא לנכון שהוא כזה- ולשים אותו בכותרת המתאימה באתר העמותה. אחלא בחלא! לילה טוב!

הלנה

New member
דני...כרגיל.. סיכמת את העניין

אין מה להוסיף..מסכימה עם כל מילה...רק שאני חושבת שיש מקום להעתיק את המאמרים לקובץ המאמרים שנמצא בפורום.

../images/Emo124.gifחברים שימו ../images/Emo23.gif

כל הוויכוח "המקצועי" הזה מקומו לא כאן אלה בחברתי .. בואו נדמיין לעצמינו חבר/ה חדש/ה שרוצה להכנס לפורום ורואה את כל השרשור הזה , הוא לא ישאר כאן יותר מ-5 דקות , לאחר שקרא 3- 4 הודעות . מה קרה לנו השתגענו?. אם יש למישהו איזה רעיון אין בזה שום פסול אך יש גם דרכים מקובלות . יש מנהלת פורום ואפשר לשלוח לה מסרים בעניין ובטוחני שהיא תטפל בנושא .מה בסה"כ צריך לעשות? ראו דוגמת קישור "אומגה 3" גיא בן צבי פנה במסר אישי ובקשתו טופלה . אבל גם כשהיה קישור אנשים לא כל כך התייחסו אליו שבת שלום ומקווה שכאן נגמרה "הטרגדיה"

השגיא

New member
מאמרים מקצועיים- רק עוד מילה

לפני שבועיים נכנסתי לפורום הנקה ע"מ לקבל עיצה איך לגמול את בתי הקטנה. בהתחלה נאמר לי לדפדף אחורה ולבדוק בקישורים. מאחר ואני לא בקיאה בכלל בפורום ההוא, לא כ"כ ידעתי מה לעשות ואיך להתמצא, כשביקשתי עזרה ספציפית יותר- היא ניתנה לי ואני מיישמת את העצות. אולי אנחנו צריכים לעזור קצת יותר לנכנסים, לתת להם קישורים ולהפנות אותם ספציפית. מעבר לכך הביקורת שהושמעה כאן כאילו ישנם כאן המון שרשורים חברתיים, ושצריך לטחון נושאים מקצועיים, לא רלוונטית. מי שרוצה להעלות כל נושא- מוזמן! וגם אם פה ושם ישנה נימה אישית זה לא פוגם. גלית

ליעל בל וחגית 35

אולי תפתחו פורום מקצועי משלכם,של טוראט,שקשור לתרופות ומחקרים, במקום שכל הזמן יהיו מריבות, אנו בסה"כ הורים לילדים עם טוראט,שתומכים אחד בשני, כל המריבות מיותרות.

חגית35

New member
לא רבתי. הערתך מיותרת לחלוטין

וצינית למכביר "פורום משלכם" - נשמע רע מאוד . מאוד מאוד אפילו. האם להבין זאת כקריאה לצאת מכאן? האם אי פעם הפרעתי באיזו צורה? האם הבעת דיעה (שלא באשמתי הפכה פה קצת למשהו שיצא מכלל פרופורציות) הינה סיבה לקרוא לי או למי שהצטרך לדעתי ללכת מכאן? לא יפה. צר לי- אבל זו צרות אופקים. כך אני מפרשת את בקשתך.

למעלה