הצעה לפורום

חגית35

New member
אני מנווטת - יש מי שלא

לי אישית לא קשה ואני מסתדרת אבל יש מי שלא עוקב אחר השרשורים או שמרגיש שהגיע לקבוצה סגורה והאמת שיש פה ייחודיות שאין באף מקום ותסכימו אתי- כי ללא ספק זו קבוצה שרוב חבריה מכירים אישית. אני חושבת שזה קיים רק פה כי באף פורטל זה לא ככה אלא באתרים ספציפיים אולי של גופים למטרה מסויימת פרופר. כמובן שאין פה טעם לפגם- אבל אין טעם לעשות עניין גדול מזה רק לקרוא להפנים ולהמשיך הלאה כי לרוב אכן השרשור החברתי לא נעשה כאן.

יעלבל

New member
אישית

אני מאוד מסכימה עם חגית ויש בי הרבה אהדה למה שכתבה נב 3...היא איננה היחידה שמרגישה כך והעובדה היא שהרבה מהאנשים יוצרים קשרים מאחורי הקלעים ואינם משתפים את כולם וחבל...יש כל כך הרבה מה ללמוד. יתכן וקיימת בעיתיות טכנית ליצירת פורום נוסף אבל מדוע לא לדאוג באופן שוטף וקבוע לעדכון המאמרים הקבצים והקישורים. השבוע חיפשתי מאמרים שחגית הביאה בנושא סטרפA ...שאני יודעת שהיא הביאה ולצערי לא מצאו את מקומם בקישורים הנכונים ...

יעל בל

כנראה שכחת שאנשים פה כותבים על בסיס התנדבותי. מעטים מאוד האנשים המוכנים לתת תרוטמה לארגון כלשהוא בהם הם חברים!!!! תארי לך שאפילו את דמי החבר השנתיים בסך 180 ש"ח ממאנים הם לשלם!!!! מי שרוצה לתרום יבורך אבל זה חוכמה קטנה להציע דברים על חשבון האחרים!!! משה

מלמן סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif אבל מה הקשר../images/Emo27.gif

בין מה שיעלבל כתבה לבין תרומה? לבין 180 ש"ח?????

הכוונה תרומה לארגון

תיקי כשכותבים את המילה תרומה זה לא בהכרח מונח כספי. הבאתי את הדוגמה של 180 ש"ח שאפילו סכום פעוט אנשים מתחכמים בפרט אנשי הדרום שטוענים שלא זקוקים לארגון ומצד שני רוצים לשאוב מהפורום מידע. זה לא מספיק לבוא בטענות רק מי שרוצה להציע חידושים שירתם למשימה ראשון ולא יהיה חכם על חשבון אחרים. משה

mazy

New member
מלמן, אני חוששת שקצת התבלבלת...

זה שחלק מהגולשים בפורום משתייכים לעמותה אינו אומר שהדברים קשורים זה בזה. האם אנשים שאינם משתייכים לעמותה מנועים מלשאוב מידע מהפורום??? ואני מציעה לך להיות מעט יותר זהיר בלשונך, ולא לומר דברים משולחי רסן שילהיטו את היצרים. ומה עניין האנשים הדרומיים???????? מה עניין שמיטה להר סיני? אודה לך אם תקשור את הקצוות עבורנו...

מזי

אני לא אמרתי שאסור לשאוב מידע מהפורום. אני בסך הכל טענתי שמי שרוצה להצע הצעותצ שירתם הוא ראשון. אני לא פה בשביל לריב עם אנשין. אין לי מטרה כזו. בזה אני מקוה שנשים סוף פסוק לנושא.

יעלבל

New member
יוהו....מלמן ידידי...

קמת על רגל שמאל? מה זו התוקפנות הזו?.... התבלבלת ביעלות...אינני יעל מהדרום, אני יעל אחרת...וזה איננו משנה איזו יעל אני... משנה שהתוקפנות איננה במקום. ולהצעות היעול: כל שהצעתי הינה עשיה טכנית בלבד...לקחת את הקישורים שאנשים מעלים כאן ולשבצם במקומות הנכונים - זו עשיה פשוטה של מי שיש לו אפשרות גישה למה שקורה בפורום...אז מה קרה????? ולגבי התוכחה "שרק מי שרוצה להציע חידושים שירתם"... אז - א. לצערי ואני חושבת שאני דוגמא לעניין, הצעתי עצמי הרבה פעמים מאחורי הקלעים לשביק בכל עזרה - ולצערי לא נקראתי אל הדגל. לא כל עשיה של מישהו צריכה להשמע בראש חוצות... ב. זה הסגנון שבגללו אנשים נמנעים להגיע לכאן...חשבת שאולי לאנשי הדרום קשה להגיע? יש לך זכויות בלעדיות על מידע מהפורום?...אני ממש לא מבינה את הסגנון. בן אם תרצה ובין אם לא תרצה הרוחות הללו מנשבות החוצה ואנשים נרתעים. רק טוב... יעל

הלנה

New member
משה ../images/Emo12.gif

כבר כתבנו פעמים רבות שפורום הוא פורום ועמותה היא עמותה וכל אחד בוחר להשתתף או לא להשתתף באחת מהן. מתוך ההכרות שלי איתך אני יודעת שיש לך כוונות טובות, אבל האמירות שלך יכולות לגרום נזק גם לפורום וגם לעמותה עקב יצירת אנטי כלפיהם. אז בא נפריד בין הדברים - חגית ויעל הציעו שאנשים יכתבו ויביאו מאמרים מקצועיים ושהם ירוכזו במקום מסויים כדי שלכל אחד יהיה גישה לכך. זה מקובל, גם בפורומים אחרים ויש לזה מקום בקבצי המאמרים (כי פורום נוסף זה לא מעשי לדעתי). נכון להיום עיקר החומר באמת מובא אלינו באדיבותה של חגית (חוץ מפה ושם...מאנשים אחרים) , אבל אני מניחה שזה לא מתוך כך שאנשים לא רוצים "לתרום" אלא שצריך הרבה ידע, זמן, מקצועיות כדי למצא ולהביא לכאן את הדברים המתאימים. ולגבי תרומה ל"ארגון" זה זכותו של כל אחד לתרום או לא...ואין לזה שום קשר לפורום הזה.

חברה אני לא קישרתי בין העמותה לארגו

חברה אני לא קישרתי בין העמותה לפורום. פשוט כתבתי שמי רוצה לתרום לארגון שיתרום. מי שבאמת רוצה יודעה לעשות זאת.

ניירובי

New member
שוב הויכוחים על אופי הפורום חזרו?!?

משה יקירי, נסחפת!!!! יעל צודקת. חגית מאד צודקת. אןפי הפורום השתנה אבל עדיין יש לכם את השרשורים המעצבנים והאישים כמו צביעת השיער של שביק. אתם צריכים להבין שאנשים חדשים נכנסים לפורום הם מפוחדים עצובים מבוהלים ומאד סקרניים. הם נכנסים לפורום קוראים הודעות על צביעת שיער וכו... והופס יש רתיעה .....אם הפורום היה נקי מהודעות מיותרות והופורום היה מתמלא אך ורק במידע רפואי ונסיון אישי וסיפורי טוראט דרכי התמודדות וכו...היה הרבה יותר נעים. היתה תקופה שהחזקתם מעמד אבל נשברתם פתאם....חבל!!!! אני גם מציעה למנהלת הפורום שכל יום או יומיים תעלה נושא וכולנו יחד נדבר ו"נטחן" אותו. לדוגמא: רופאים מסויימים. תרופות מסויימות כן או לא אומגה 3 מי מה מו דרכי התמודדות שלבי התמודדות. ההלם הראשוני. גנטי לא גנטי. להביא דיונים מפורומים בחו"ל. סיפורים אישיים. בהצלחה

ניירובי , בוקר טוב. ראשית לא מדובר

על צבע השיער של שביק , אלא על צבע הלינק החדש שלה שהפך משחור לאדום (ומה לעשות וגם זה קשור לפורום). אבל לעיניינו : גם אנשים חדשים צריכים להבין (וכמה שיותר מהר כן ייטב להם), שלמרות המכה שניחתה עליהם, שלמרות החיפוש הבלתי נדלה אחר פתרונות, יש חיים מעבר לטוראט. ומותר לחיים האלה (מידי פעם) גם להשתרבב לנושא הכל כך רציני שבשלו כולנו כאן. אני אישית מוצאת שזה קצת מאזן. לעיתים קצת נותן פרופורציה. ומי קובע מהי הודעה מיותרת (למרות שבשביל "ההודעות המיותרות" הוקם הפורום החברתי), אולי אותה הודעה חסרת ערך עבורך, הצליחה להעלות חיוך (שלא יסולא בפז) אצל מישהו אחר?

נכון מאוד מה שאלי כתבה

מספיק יש לנו את הטוראט .מסביב צריך קצת לצחוק ולגרום למישהוא לחייך איאפאשר להיות כל הזמן עוצבים. צריך להמשיך הלאה מספיק עם התקפות

אלי חיזקת את דברי הראשונים

אלי חיזקת דברי הראשונים ואני מודה לך. אני מתכוון לגבי נבירה במאמרים מקצועיים כל הזמן!!!תודה

הלנה

New member
נירובי רק הערה אחת קטנה

כי אני כבר החלטתי לרדת מהנושא. כולנו הינו פעם "אנשים חדשים ...מפוחדים עצובים מבוהלים ומאד סקרניים..". ואם לא הבנת, אם בת שבע היתה צובעת שיער לאדום (בחיים לא, היא הרי הבלונדינית של הפורום) זה היה בחברתי. פה מדובר באות להערכה ממנהלת הפורום שהפכה את הצבע של השם של בת שבע ושל גלית לאדום כפי שנהוג גם בהרבה פורומים אחרים. וחות מזה ההערה שלך ש"היתה תקופה שהחזקתם מעמד אבל נשברתם פתאם..חבל!" די מתנשאה את לא חושבת?

ניירובי היקרה../images/Emo27.gif

אני גם מציעה למנהלת הפורום שכל יום או יומיים תעלה נושא וכולנו יחד נדבר ו"נטחן" אותו.
... כמנהלת של הפורום אני מציעה לכל מי שמעוניין "לטחון" חומר זה או אחר שייקח חלק יותר פעיל בהתנהלות הפורום ולא לבוא בהצעות מגבוה. זה שאני מנהלת פורום לא הופך אותי ליותר בקיאה מכל גולש אחר...לכן היות וזה פורום כללי וזו לא דיקטטורה הואילו נא בטובכם להפגין גם את הידע שלכם .

ניירובי

New member
תגובות מתאה של ניירובי

אז ככה קודם כל גברת שגן כרגיל לא יודעת לקבל ביקורת בונה והיא רק תוקפת...חבל ביקשתם להירתם אז נירתמתי עם הרעיונות. כתבה אחת האמהות ולקחתי לתשומת ליבי שגם ככה נורא עצוב עם הטוראט אז מתחשק להיכנס לפורום ולחייך...אז יאלאלה אם זה עושה לכם טוב...אני איתכם. הלנה מצטערת על צביעת השיער והבלבול תודה שהסבת את תשומת ליבי. חברים הרבו לחייך ותמשיכו להיות חבורה סגורה מסוגרת ומאושרת ומבדחת אם טוב לכם....אז מי אני?!?!? תמשיכו להיות מאושרים........ וחגית אני גאה בך!!!!!!!!!!!!! והמון תודה על כל האינפורמציה הנפלאה. היו שלום.

ניירובי אנחנו בהחלט נמשיך להיות../images/Emo140.gif

חבורה מאושרת....מבדחת...לפעמים עצובה...לפעמים כואבת..ותמיד תמיד ת ו מ כ ת.לעולם לא סגורה (אלא אם יש כאלו שלא מוצאים את עצמם בינינו) חבל מאד שאת רואה את חצי הכוס הריקה....החצי השני מלא אהבה..הבנה...וכנות.

למעלה