הצעה לסקר

tuko

New member
כנראה שלא הבנת נכון!

מסתבר שאתה הוא "הטמבל" ולי יש SG חדשה מודל אנגוס יאנג. ת ק נ א.

Sir Humphrey

New member
אם אני אקח מנדולינה...

ואנסה לנגן, יהיה לי קשה. אז מה? גיטרה ובאס משחקים תפקידים שונים לגמרי בהרכב, ועונים על צרכים שונים, כך שהאתגרים בהם שונים לגמרי. למה להשוות?

Zed off

New member
smith?

Adrian Smith? סמית´ הוא הגיטריסט, סטיב האריס הוא הבסיסט של איירון, והוא באמת גדול...

bralon

New member
אז כפי שאתה רואה אתה היחידי שלא

אוהב בבאס כנראה בכל הפורום הזה. אבל עכשיו באמת למנהל הפורום אם אתה יכול בסקר הבא שיהיה על נגני באס.

tuko

New member
אני לא אמרתי שאני לא אוהב

אבל גם לא אמרתי שאני אוהב. איך אתם בכלל יכולים להשוות את הבס לדבר האמיתי? כנראה שבאמת ששכחתם מה הוא הדבר האמיתי אם אתם מתעקשים לחפש את הריגוש בכלי שאמור לעשות את העבודה האפורה ותו לא.

D.G OD

New member
"הדבר האמיתי"

אהבתי את זה... אני לא רוצה להיכנס לדיון פילוסופי, רק על קצה המזלג.. כמו שמרחק, זמן, גודל וכו´ הם דברים יחסיים שכל אחד מגדיר אותם אחרת, כך כל אחד יגדיר לך את הדבר האמיתי אחרת... במוסיקה הרב קשור לטעם ורגש ולא לחוקים ולעובדות (תקן אותי אם אני טועה), אתה אוהב את "הדבר האמיתי" (אני משער שגיטרה, אם הבנתי נכון, תקן אותי אם אני טועה), אחרים אוהבים את הבאס.. אני לא מבין למה הוויכוח? אצטט משפט שנשכח עם הזמן -------------------------- | אין להתווכח על טעם וריח| -------------------------- מוכר? בברכה, The wizard of Oz, D.God

shanibi

New member
אנ ילא יודעת מי אתה אבל כדאי לך

ללמוד משהו על באס... מי שיודע לנגן על באס ומי שלומד לשמוע את הבסאים יודע שזה כלי כ"כ מגניב! זה ממש יפה וכדאי לך לשמוע קצת באסים כדי להבין... אז אל תשלול ותגיד שתמיד הבאס למטה... ואתה בטח גיטריסט......

mocko

New member
מסוג הויכוחים שלא יובילו לשום מקום

ויש דוגמא חיה לזה מעל .. באסיסטים זה אחלה , גיטרסטים זה סבבה . יש גם גיטרסטים ( מוצהרים ) שהם גם בסיסטים לא רעים ....

bralon

New member
המלצה על באסיסט שבדי

שקוראים לו:jonas hellborg, אבל אני לא יודע לאיזה קטגוריה לשייך אותו בכל אופן הנה כמה יצירות שלו שכדאי להוריד (כולן אינסטרומנטליות): 1.time is the enemy 2.little wing(קטע סולו). 3.iron dog (קטע סולו). 4.throwing elephant and wrestling 5.abstract logic. 6.serpents & pigs.

mocko

New member
הוא באמת בסדר

יש לי כמה דסקים שהוא מנגן בהם , אחד מצויין ביחד עם הגיטריסט שון ליין ( הקלטה של הופעה חיה ) .

mocko

New member
אני אוריד בהזדמנות

יש לי את Temporal analogues of paradise של Lane/Hellborg .זה בעצם דיסק אלתורים המורכב משני קטעים של חצי שעה כל אחד . קניתי את הדיסק בזמנו בגלל ליין , אבל נהניתי יותר מהבאס . יש שם כמה דקות מאוד מטורפות שלו ....

למעלה