הצעה למשהו חדש

Crazy_Bitch

New member
ומשהו קטן ממני...

אני ממש גרועה בלזהות, אפילו שיש הרבה מהם שמוכרים וזכורים לי... אבל הנה תרומתי (הקלה ביותר) לעסק: ?You know that, don´t you" !You know I am a part of you. Close, close, close "I am the cuase of failure. The Cause of things being as they are (אם יש טעויות קלילות, אני מצטערת מעומק לבי, הספר לא איתי והכל מהראש- אבל זה עדיין קל, מדי).

ביאנה

New member
..................

נטע- טעית זה לא אוריאן- תנסו עוד קצת אנשים, ואז אני אגלה לכם, אבל אני יהיה ממש מאוכזבת אם לא תגלו ולא הצלחתי לזהות שום ציטוט מהציטוטים ששמו פה, מצטערת, אני לא טובה בזה ביאנה

ביאנה

New member
סליחה

אני פשוט מקלידה מהר ותמיד יש לי טעויות אולי תנסי לפתור את החידות שרשמתי? ביאנה

ביאנה

New member
אני מצטערת קרייזי

אבל אין לי מושג על איזה ספר מדובר כמו שאמרתי אני גרועה בזה ביאנה

Boojie

New member
אוי, נו, ב´מת.

השני זה הארי פוטר וגביע האש, ואוי לי על ההתמצאות...

ביאנה

New member
יפה בוג´י!!!!!!!

קיוויתי שמישהו יפתור את זה בסוף כי זו הייתה ממש בושה אם אף אחד לא היה מזהה מה עם הראשון? לא מזהה? ביאנה

ביאנה

New member
אתם צודקים

השני הוא ציטוט מתוך הארי פוטר וגביע האש שהוא הספר הרביעי בסדרת הארי פוטר אבל מה עם הראשון? אף אחד לא מזהה? הזדמנות אחרונה!!!!! ביאנה

ביאנה

New member
זה לא מהרוזן...

אבל זו אכן קלסיקה מפורסמת מאוד, אומנם לא של אותו סופר אבל גם של סופר קלאסי מאוד וצרפתי אני בטוחה שכולם פה קראו את הספר הזה ביאנה

ביאנה

New member
והנה הפתרון לקטע הראשון שרשמתי

והפתרון הוא... "עלובי החיים\ויקטור הוגו"!!!!!!!!!! איך לא ידעתם את זה? בקטע הזה ז´אן ולז´ן כבר לקח את קוזט מבית תנרדיה והם בורחים יחד!!!! יש פה מישהו שלא קרא את הספר המדהים הזה???????? ביאנה

הייזל

New member
האסופית

ממש ממש בהתחלה כשאן ומתיו נוסעים לחווה הירוקה מתחנת הרכבת. אני קראתי את זה בעברית אבל אי אפשר לטעות. רק דמות אחת יכולה לדבר על לגור בתוך פריחה של עץ תפוח. ןהקטע שלי: ""האויב," השיב *** בקול שקט ומדוייק, "הוא כל אחד העומד לגרום למותך, לא חשוב באיזה צד הוא, וזה כולל את קולונל ###, ואל תשכח זאת, משום שככל שתזכור זאת, אתה עשוי לחיות יותר."

zooti

New member
והנה עוד אחד

גם כאן אי אפשר לטעות
It wasn´t a dark and stormy night. It should have been, but there´s the weather for you. For every mad scientist who´s had a convenient thunderstorm just on the night his Great Work is complete and lying on the slab, there have been dozens who´ve sat around aimlessly under the peaceful stars while Igor clocks up the overtime.​

הייזל

New member
זה מעולם הדיסק, לא?

כנראה מהספר "הפיל החמישי" שעוד לא תורגם לעברית.

למעלה