הצלת חוף אולגה

sun day

New member
סתם תהייה

מדוע את נמל הקישון לא הופכים למרינה ומעגן ספורט עם המון בתי קפה ,מסעדות ואזור ירוק?
זה המקום ההכי הגיוני לקיום מרינה בישראל.

אורי2171

New member
חוסר הבנה בשייט

איך אפשר לצאת מהמעגן עים מפרשיות קטנות חיבים לכנס למים,( האים הית פעם במעגן? )
סיכון בראותי כניראה שאת ירושלמית שלא היפליגה אף פעם
המקום שהתיאים היה בחוף הסוסים היום אגף העתקות הרס אותו
בשנות השישם והשבעים היה מקום מדהים , היום בלגן גדול בחסות הים של כולםםםםם,
אולמות ספורט ברשויות המקומיות הם נדל"ן כניסה לחוג לרקודי עם עולה 27 שח כפול 300 רוקדים זוה קופה
במימון מיפעל הפיס ,אז לבנות מעגנות לספורט ימי?????? בלי קופה איך אפשר,
מימון המרינה בעכו הי ע"י שייט סיביב החומות ונמל הדיגים ע"י מישרד החקלאות ,
בלבנון גם הים של כולם אבל בונים כמות של מעגנות , אתם רק מקלקלים לכל האזרחים במדינה,
ודואגים למופרעים שמתפרעים על הים של כולםםם
אורי

sun day

New member
וזה טעות

טעות שנבנת על הזמני של הריטים.
המקום הוא הדבר ההכי רע שקרה לעיר חיפה.
אבל לא היו אז ירוקים,אבל אפשר לשנות אבל את מי זה מעניין ?
את מי צריך לעניין שנמל חיפה הוא בכיה לדורות.

חובה של מי?...

אני חייב למען ילדי (ונכדי שלא נולדו עדין) שיחיו המקום טוב יותר!
אני רואה בשייט כלי חינוכי מהמעלה הראשונה, ורוצה שיהיה להם מקום טוב ומכובד לשם כך.
אני רוצה תשתית מעולה, כדי שלילדים יהיה לאן לשאוף בארץ ולא בחו"ל.
אני רוצה מדינה נורמאלית ולא מדינה נחשלת (עולם שלישי).
אני רוצה מדינה שקיצוניים לא יכתיבו לי כיצד להתנהל (חרדים וירוקים)!
.
זה החובות שלי!

sun day

New member
חשבתי לא להמשיך ולהגיב

אבל לילדך יש את כל התשתיות בעולם השייט ,להתקדם ולהגיע להשגים.
אם ממועדון בת ים יצאו אלופים גם מעכו יכולים לצאת -אחלה ירידה לים יש שם,גם משייט חיפה גם משדות ים וגם מנהריה,אחלה מעגנה חביבה יש שם.
תשתיות לשייט סירות מפרש שיכולות להגרר הביתה יש ויש.
אם יש משהו שיכול לעצור בדרך את הכשרון זה הממון,וזה לא קשור לתשתיות ולא קשור למרינות ,רק ליושבים שם למעלה שמעדיפים להשאיר לך להתמודד עם עול העלויות אבל אח"כ יבואו אנשים שיחשבו שזה בזכות המדינה שהגביע שלה.

וצופי ים הרצליה יצאו שנים מהחוף וגם צופי ים נתניה יכולים וגם צופי ים עכו יכולים וגם צופי ים בת-ים יכולים לצאת מהחוף,להפך הם יותר מחושלים יותר מיומנים והעיקר הרבה פחות מפונקים.

אם אתה רוצה מדינה נורמלית ,מערבית שהשחיתות בה תהייה במינון קצת פחות ושתתקצב ספורט ,אולי כדאי לך להתחיל לתת כתף לקיצוניים הללו שלא רוצים מדינה עולם שלישי שמתנהלת בלי תוכניות אב,בלי בדיקות ויחס לתשתיות ומשאבים טבעיים ונותנת יד לכל מעשה מושחת על חשבונך.

המצב בחיפה היום גרוע משהיה בילדותי...

ואלופי העבר הם "למרות" ולא "בזכות".
בכל העולם תשתיות מתקדמות יותר, ואצלינו, יחסית!, הולכים אחורה.
כמה שייטים היו בת"א לפני המרינה?
כמה שייטים היו בהרצליה לפני המרינה?
כמה שייטים היו באשדוד לפני המרינה?
כמה שייטים היו באשקלון לפני המרינה?
.
כמה שייטים יש היום בצופי ים חיפה?... כמה היו בעבר? בשנות השמונים היו 300... אני ספרתי!

נו? מה רע? מסעדות? חנויות? חניה? טילת?....

גלגל-ענק?, פלפל של דוד?, חניה?....
.
שהירוקים יפעלו קודם כל לאויר ומים נקיים, פינוי חומרים מסוכנים ממרכזי אוכלוסיה.
.
ו ז ה ו !

lunatick

New member
אני לא מציע אני רק מצביע

אני מצביע על הנזק שגורמים בעלי ה4*4 שמוכרחים לטפס על כל גבעה. על המרינות שמתמלאות ביכטות ענקיות, על "אופנועי הים" (מי המציא את השם המטופש הזה) הענקיים שהפכו את מפרץ עכו למקום בלתי נסבל, על הטרקטרונים קצוצי האגזוז שמוכרחים להתאמן דווקא על צינורות השקיה, בקצור על הברבריות שהולכת וכובשת כל שטח פנוי. אני חולם על עוד פעם בחיי לשחות במפרץ עתלית, שזה ממש לא מקום למרינה. אני חולם שאזכה ללכת ברגל מקרית חיים לעכו לאורך החוף. יואב

עם רוב מה שכתבת אני מסכים...

וזה לא קשור למרינות.
היום, ע"פ חוק, כל המרינות פתוחות לקהל הרחב, מלבד הרציפים.
מה הבעיה עם יכטות גדולות? כי הם יותר גדולות משלך? (סליחה על העקיצה, אבל זה מתבקש)
עתלית כן מתאים! לראיה, היה שם פעם נמל.

sun day

New member
בריכת גורדון הייתה לפני המרינה

וככר אתרים שלא נדע,פיל לבן,פשע ומועדון חשפנות.
בגו המרינה בקו הראשון לים,מלונות שחסמו את כל האויר לעיר תל אביב שתוכננה ככה שהבריזה תמזג אותה.
טעויות ובכיות לדורות.את זה שמו להם למטרה החברה להגנת הטבע,צלול,אדם טבע ודין ,למנוע.שהעתיד פה יהיה שונה.
אבל אנחנו חיים במדינה שהתחושה בה היא זמנית. אז מה זה משנה מה יהיה מחר.

כשדברים מנוהלים עקום?....

אבל עובדתית, אין דרך אחרת!
אפילו הנמלים הגדולים בהפרטה.

ירוקים,ירוקים,ירוקים תסתכלו במראה ותיראו

כמה שאתם שחורים. כמו שנאמר בשירשור זה אין גבול לחוצפה ולחוסר ההבנה הבסיסית שבישראל 2012 הגיע הזמן שלאזרחים אוהבי הים והחופים ותאמינו לי איכפת לנו מהחופים לא פחות מימכם!!! יבנו מרינה לתפארת מדינת ישראל !!! יש מקום לכולם גם לאתרים היסטוריים , גם לרצועות חוף נקיות וחופשיות . וגם למרינה חדשה באיזור הצפון שסובל ממצוקה קשה ביותר של מקומות עגינה לכלי שייט קטנים. רק קצת רצון טוב ופעם אחת ממכם הירוקים פירגון והבנה שיש עוד דרישות ורצונות של אזרחים אוהבי הים בישראל 2012.

michalbensh

New member
ירוקים לא נגד פיתוח

אני חושבת שיש להגיד בפעם המיליון אלף שלא מתוכננת שם לבנות מרינה.
אנחנו לא נגד פיתוח ובנייה.
אנחנו לא קיצוניים
אנחנו מבינים את הצרכים של כולם.
אנחנו בעד מלונות,שכונות חדשות וכ'ו....אבל!!! יש דרך לבנות,צריך לבדוק את תוואי השטח,צריך לראות איך בונים בצורה חכמה ושקולה ולא כמו שקורה בישראל שקודם בונים ואחר כך חושבים.
מה ביקשנו? שהאישורים יעברו את ועדת ולחוף, שהבנייה תהיה ותתעדכן לפי החוק החדש, ולא תיבנה לפי חוק שחוקק לפני 10 שנים.
שלא יבנו מגדלי יוקרה ויהפכו את אולגה הישנה לשכונת עוני,לגטו מוקף חומה של מגדלים, שיחשבו על תחבורה ציבורית בבניית הפרוייקט...

אנחנו כאלה קיצוניים וגרועים כמו שכמה מכם טרחו לציין כאן???

תדאגו לניקיון ומיחזור...

תלחמו בזיהום!
תלחמו במה שמזיק באמת!
ירקת הפכה לדת! או כת?!
תדאגו לשקע הרכבת בחיפה!
תדאגו לשפר ולא לחרב!
תפסיקו לחטט לאנשים בקרביים!
והרשימה ארוכה.......

למעלה