הצלת חוף אולגה

אורי2171

New member
לארגן הפגנה בעד

צריך לקחת יוזמה ולהפגין בעד המזים
זה מצטלם יפה עים המון יכטות,

אורי

sun day

New member
ואם לא שמתם לב אז בכלל לא בונים מרינה

סתם הרבה בטון ליד הים.
העיקר ההתלהמות.

אורי2171

New member
העם מצביע עים הרגליים

מעגן עכו מלאה במטיילים
מרינה הרצליה מלאה המטליים
אבל החופים ריקים הענרינים משתוללים עים רחבי שטח 4 על 4
פחד אלוהים להיות בחופים ,בפרט בחוף אולגה,
גברת מיכל הנכבדה מתי הית בים אים בכלל כניראה שאת ירושלמית כמו כל יפה הנפש ,
לא ראיתי שום פעלות נגד זיהום הים והסביבה אתם כמו הצדק חברתי מחפשים תשומת לב,
מאתנו לא תקבלו, כי אתם השחורים ואנחנו הירוקים ,
תעזבו הת הפורום הזה ותחפשו מי שינענע אותכם, אתם אוהבים להרוס,
טפלו בשבלי אופניים בערים שכלל לא קימים
ואים מדברים על קפרסין יש פיתוח מואץ ושבלי אופניים חדשים
אני לוקח לכל ההפלגות לקפריסין אופניים וזה ממש כף,
בדרך רואים ים של תחנות רוח, בארץ יש רק 5 תחנות , למה?
התחנות גורמות נזק???? וירוקים מתנגדים להקים תחנות חדשות,
לפי התגובות אתם חברורת יפה נפש שרק פוגעים בשייטים תעופו למקום אחר
אורי

sun day

New member
אתה גס רוח ,ההודעה הזו ראויה שתמחק

בושה להיות בחברתך,בטוח שאתה איש ים?

אורי2171

New member
sun day

אני איש ים ואתה בגיל 112 זקןןן
אני לפחות לא מסתתר אחרי שם מוזר
ממה את חושש, מהאמת
כל התגובות העד מרינות תבין את הרמז ותלך לים הדמיוני בעולם החלמות של הירוקים
שאלה ?
כמה בתי מלון בנו ב20 שנים האחרונות?
0
למה?
בקפריסין בונים המון על קו המים וזה מבי המון נופשים והמון עבודה למקומים
אצלנו כמות הנופשים בירדה למה? אבל הים של כולםםםםםם במיוחד של הירושלמים?
אורי

captainjack

New member
מילת חוף הים באמת שייך לכולם

גם לבעלי החיים מתחת ומעל למים גם לצמחיה וגם לפשוטי העם תעשה לי טובה בכל פעם שעולה שרשור בעל אופי ירוק אתה ישר מתנפל בהפגנה הרגילה שלך נגד ונגד ונגד ורק בעד מרינה הבעיה היא במהות התפיסה הזו של הכל שייך לנו כבני אדם וזכותנו לשנות ולהמיר כל פיסת אדמה בכדור הזה למילוי מיידי אחר צרכים אגואיסטיםהעיקר שתהיה אפשרות לעוד כמה עאלק יאכטונרים לשבת לקשקש על הסיפון, מישהו הציע פה פעם סטארטאפ של ייצור קוקפיטים צפים עם מקררי בירה כי בסופו של דבר זה רוב השימוש שנעשה ביאכטות בארץ. אז בשביל החארטה הזו אתה מוכן לתת כל חוף לכמה מליונרים שבסוף גם יעשקו בשיטתיות את ציבור השייטים עיין ערך מרינה הרצליה העיקר שתהיה מרינה. הגיע הזמן שתכניס לראש את העובדה שחוף בתולי שווה להרבה מאוד אנשים יותר מכל טיילת מטופשת ושיש כאלה שמתייחסים לחול כטבע ולא כגרגרי נדל״ן ואלו כבר כמעט ולא יכולים למצוא בארץ פינה שקטה ופראית.

אורי2171

New member
אתה פשוט קנאי

בנתניה ואשדוד יש כמות של דירות נופש של צרפתים ורוסים .שמנוצלות חודש בשנה ,
מפליג המון ולא אוהב בירה ,בחודשיים האחרונים היתי פעמיים בקפרסין
יש לי אישור להפליג לבד כל שישי שבת אני מפליג,
אני גדלתי 100 מטר מהים בעכו מכיר כל סלע מצפון עכו לדרום עכו, ואתה מכיר את הים או שאתה גם ירושלמי,
אז תפסיק להשמיץ
אורי

אתה?, בתור מי שמתפרנס מהים....

כדאי שתחליף מקצוע.!
אם אין מרינות, אין קייקים!
כמה חופים כמו שדות ים יש לך?

captainjack

New member
בעיקר בתור מי שחי ומתפרנס מהים

כבר הרבה שנים אני אומר לך שאני מודאג מהמצב של החופים ומה שנשאר מהטבע בעולם שמתקדם קדימה מהר כדי לספק צרכים בצורה מיידית כדי לגרוף מה וכמה שאפשר וכמה שיותר בזול ,בתור מי שמטייל בעולם ומפליג בתור דרך חיים מדאיג אותי שבכל מקום בעולם הטבע הופך למטבע ובכל פינה יפה תמצא את מי ששיחד או שימן את דרכו כדי להפוך את הפינה הזו לעסק בשם "הפיתוח והקידמה" ומי שמשלם את המחיר בדרך כלל זה הטבע. חמישים אלף מייל של נוף ים מאחורי העיינים וכמו כל שייט אני הכי אוהב לראות אותו בתולי ופראי כמו שהוא ובארץ כבר לא נשאר הרבה כזה בעיקר בגלל פוליטיקה חמדנות וחשיבה לטווח קצר מאחורי משקפיים של רווחיות אז לילדים שלך יהיה מעגן פנסי אבל בעוד עשרים שנה המים כבר לא יראו כלכך מזמינים והנוף אפור ומבוטן, אני לא יודע מה איתך אבל הנופים שדחפו אותי לים בתור ילד היו אחרים. אורי תעשה טובה אל תספר לי כמה אתה ירוק כי אתה איש ים ששט על מפרשים אני בניגוד למיכל יודע מה זו סירה ובעיקר מה זו סירה ישראלית את רוב השנה היא מעבירה במרינה יוצאת לסיבוב פעם פעמיים בשבוע במקרה הטוב או בחודשיים במקרה הרע אולי עשר אחוז מהסירות יוצאות לחול פעם בשנה שנתיים לסיבוב טורקיוון וחוזרות למרינה כולן מחוברות רוב השנה למתח חוף בכולן שניים שלושה מצברים לפחות וכשאין רוח 99 אחוז מהסקיפרים מניעים מנוע, פעם בשנה שנתיים אנטיפאולינג ושיוף של שאריות הישן בתוספת קצת ג׳ל קוט והכל בסוף זורם לים, בכל סירה לפחות ארון אחד מלא כימיכלים סיקה ואפוקסי ווורניש ומסירי צבע ווקסים ושמנים תוספים למנוע ולמנוע החיצון חומרי נקוי לעץ לפלסטיק למנוע ולסיפון אז את הדמוי הירוק תמכור לתיירים צרפתים יחד עם גרגר החול האחרון שישאר אחרי המרינה שלך.

מבחינתי, זאת גישה דו-פרצופית,,,

למרות שהטיעונים שלך נכונים לכאורה, לכאורה בלבד.
בתולי? רצית להשאר בתול לנצח? והתשובה שלי,,, מה הקשר לעזעזל?
אני לא רוצה לחיות במדינה בתולית ומפגרת.
אתה מוזמן לחיות בבית בתולי במערה. אם הירוקים לא יזרקו אותך משם.
ונראה אותך מוכר קייק או קטאמרן בתולי, מעור ועצמות.

captainjack

New member
לא רציתי להישאר בתול לנצח

אבל בטח שלא רציתי שיסרסרו אותי כמו שפחת מין לכל המרבה במחיר או בקומבינה, ואני חוש. שהתבלבלת ביני לבין מישהו אחר אני לא מוכר קייאקים ולא גויאבות וכבר לא חי בארץ מהסיבות האלו בדיוק, אני חי על אי באוקיינוס ההודי ובוא אני אספר לך משהו פה כולם עניים ומחייכים שום דבר פה לא באמת מפותח אבל הכל מסביב חי ובריא כולל האנשים והחיות אין פה מרינה ואין כאן מספן ובכל זאת אין מצב שתרים עיניים לאופק ביום בהיר ולא תוכל לספור לפחות עשרים מפרשים מקומיים במים, אף אחד לא כתב כאן מעולם סיליבוס לרשיון שייט ועדיין כל ילד יודע לבנות לעצמו קייק כבר בגיל עשר ולצאת לאוקיינוס . אבל כנראה ששיייטי מקלדות יודעים יותר טוב

אם אכן טעיתי בזיהוי, אני מתנצל,,,,

אי לכך ובהתאם לזאת, אין לך בכלל זכות להביע דעה בנושא!

אורי2171

New member
אתה פשוט קנאי

למה לקנות מכונית 4 על 4 במחיר של 200 אלף שח , ביטוח מאוד יקר איתורן והמון דלק וטפולים ,
אפשר לנסוע במונית זול יותר ,הגיפ עומד כל היום בחניה , המדינה עושה קופה של 100 אלף שח מיסים,
רוב המכונית חונות רוב היום אז נפסק לבנות כבישים הורסים את הטבע
למה לגור בדירות גדולות מספיק אוהל בבית רק ישנים הבתים הורסים את הטבע רוב הזמן בעבודה או בבתי הקפה,
לעומת זואות מיכטות משלמים רק מע"ם ,
לציין הפלגה עים מנוע של 27 כוח סוס צורך 1,5 לטר לשעה , כמה דלק כל נוסע מבזבז להונקונג המון מה שאני צורך כל החיים,
ימותו הקנאיםםםםםם
אורי
,

sheyd

New member
קראנו את הליצן לבוא ולהצחיקנו

קראנו את הליצן לבוא ולהצחיקנו
הגיע הליצן והפחידנו.

"הירוקים" - קראו לדגל בשם מטרות נעלות לכאורה, רוב האנשים תמכו מי פאסיבי ומי אקטיבי,
ברבות הימים, התברר כי הקרדיט המופרז שקיבלו הירוקים, שימש אותם לרעה בכוחניות מופרזת,
הכל על דרך השלילה, הדחייה, אטימות לב ומוח, רודנות לשמה, צרות מוחין של אספסוף מוסת כ-כת חשוכה.

פרטתם את האמון שניתן בכם לתיעוב, דחייה ובוז, בדרך זו אתם הפכתם להיות אוייב הסביבה, מרוב קריאות זאב.. זאב..., סרק, אפילו תגיע להקת זאבים לא יהיה אחד שיתן בקריאה זו אמון, אי אפשר רק להתנגד אפשר גם להציע חלופות או לרכך פרוייקטים לתועלת הכלל והסביבה, אולי לא ברור לכם אבל במגמת ירידה והמהפך איתו, אז תהיה באמת פגיעה אנושה וחזירית בסביבה מכיוון שאתם שורפים את המאבק הנכון ההגון החכם והצודק לטובת - תהילת רגע עלובה.

איל ווצ'ה דל פופלו - איל ווצ'ה דל וואריטה, קול ההמון הוא קול האמת, תאזינו לקולות ותפנימו, כל אני הים המפליגים בספינות מפרש הם -ירוקים- ללא דת או עדתיות של כת, במודע בהכרה ולאא רעש וצילצולים פומפוזיים פשוט ירוקים, אנחנו לא מטנפים או מזהמים את הים והסביבה בדלק שרוף שלא לצורך ממש, אשפה וזבל ושימוש מתון והוגן, אנחנו הירוקים האמיתיים מפוכחים וחיים בעולם הזה על יתרונותיו ומגבלותיו וחיים איתו בשלום איננו כופים אבל אהחהו מיישמים הלכה למעשה במתינות והבגינות.

מכורח הנסיבות והקדמה מרינה - קום תקום, השטיקים שלכם לא עובדים יותר, "הירוקים" עד היום יותר משהועילו נזקו פגעו ופגמו, הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות שעולות רע.

כן ירוק לא ירוק - אבל חכם ואנושי.

סוניה

New member
נהדר.

איפה מיכל המפגינה? נעלמה... אין לה יותר מה להגיד..
ואני חשבתי שדעתי נשתבשה ורק לי נמאס מהירקת..

אורי2171

New member
את עכו צירך להרוס

עכו בנויה על קו המיים צריך להרוס 300 מטר מקו החוף למען הירוקים
בצחוק
דוגמה של עיר על קו המיים , אני כל פעם שאני מפליג אני מדמיין את הצי של נפוליון מפציץ את החומות אבל ללו הצלחה
העיר היפה מכל הערים בים התיכון אבל בנויה על קו המיים וזה מדהים ומקסים,
הירוקים מגישים בג"ץ להרוס את העיר 300 מטר מקו המיים,
החוף של כולםםםםםםם צריך להרוס
אורי

והמכון לחקר הימים והאגמים?

וקו הרכבת בחיפה
והכביש ממול?
והרכבל
והקזינו
.
גם את משטרת עכו....

מטש

New member
הצלת חופי הארץ

אני מבין שהבעיה העיקרית במרינות ובנמלים היא ששוברי הגלים עוצרים את החול, החופים מצפון לשובר לא מקבלים מספיק חול והופכים סלעיים וכדומה. נניח שזה באמת נכון (ואני סקפטי מטבעי).

אז אם אני מסתכל על המפה, המכשול הגדול ביותר של החול, כזה שמונע ממנו להגיע לצפון הארץ, הוא כיף כרמל. אני מציע לכן להוריד את כל המכשול הזה, הכרמל, רצוי יחד עם חיפה - ובא לחול גואל בצפון הארץ. ייתכן שככה גם נחזיר לרחוב העצמאות כמה סרטנים אוטנטיים (פעם זה היה רחוב יותר מעניין).

יש עוד כמה מכשולים ששכחתי? אולי נוריד גם את יפו ?

אופציה אחרת לירוקים היא כמובן לצמצם את האוכלוסיה בצורה דרסטית, כך שפחות אנשים יפליגו או ייצטרכו מרינות, פחות ייבוא וייצוא יצמצם את הצורך בנמלים וכו'. ייתכן שאפשר לרתום את אחמנידגד לטובת החול (הוא ישמח להודיד את חיפה, כך שגם נצמצם אוכלוסיה וגם נוריד את המכשול).

עוד רעיונות ירוקים? כאמור אנחנו בעד. מתי המשט להורדת הכרמל?

למעלה