הצליח לי...........

אם היה קורה אצלי כזה דבר

הייתי רוצה לדעת על כך מאוד וכמה שיותר מהר... כדי שהבעיטה לעבר הדלת תיהיה חזקה ומהירה... בלי פשרות.....

שייכת

New member
אווץ´... כואב...

אבל נכון גם לגביי
ערב טוב לך

../images/Emo24.gifשייכת../images/Emo25.gif

אני מכירה נשים שלמרות שהן יודעות על מעשה בעליהן הן מעדיפות להתעלם ולהמשיך בשיגרת היום יצא לי פעם לשאול חברה איך היא יכולה להמשיך לחיות עם בן זוגה בצורה כזאת? ותשובתה היתה: למען שמירה על המשפחה על הבית על הילדים....כל הזמן הדגישה את עניין הילדים שלא יפגעו... עם כל הכבוד...זאת הייתה תשובתי הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות והשדים הייתי בונה את חיי מחדש הלא יגיע היום או שבעלה יעזוב אותה...וזאת היא לא תוכל למנוע ולגביי הילדים...היום יש מודעות לכל עניין הגירושים זה כבר לא כתם שחור כפי שהצטייר בעבר... דבר שני : בסוף הפרחים הילדים שלנו גודלים ועוזבים את הקן ואת נשארת עם הקוץ.......

חן...

ואם לא יגיע היום בו הוא "יעזוב את הבית"? ואם הוא לא ממש "קוץ"? אלא גבר חם,מבין,תומך, שנתפס בבגידה? אין סליחה על דבר שכזה? ואני אומרת, בגידה היא לא עניין חד צצדי, היא נוצרה בגלל הרבה דברים מסביב ולכן היא מחייבת את שני הצדדים להבין מהיכן זה הגיע, ואם באמת אפשר לתקן <אם שניהם רוצים> ולצאת נזה יותר מחוזקים ...

פשוט אישה../images/Emo140.gif

אמרתי פעם שאני עוף מוזר אבל דעתי בנושא מאוד ברורה אני לא יכולה לחשוב על לכפר על דבר שכזה מה לעשות כזאת אני. לפעמים כשיוצאת ועולה כזאת שיחה בקרב משפחה או חברים הרבה טוענים שאני טועה אבל בכל זאת...אני עקשנית בנושא גיסי ז"ל תמיד אמר לי אל תקבעי עובדה ש-100% אחוז במצב כזה היית מעיפה כי כל עוד את לא עומדת בסיטואציה כזאת אז אי אפשר לקבוע חד משמעית אז הבטחתי לו שאני מתפשרת... אני מעיפה 99.9% שאני מעיפה. אני לא הייתי מכפרת ולא מוותרת. מי שרוצה לשמור על המשפחה שלא יכנס לזה מלכתחילה. במסגרת עבודותיו של בעלי הפיתויים גדולים ובכל זאת אופיו החזק זה מה "ששומר" עליו לעת עתה מקווה שלתמיד. ערב טוב וחג אורים שמח

חן

בחור חכם הגיס הזה שלך, קורים דברים בחיים שאחר כך המילה,המעשה,או הנושא "בגידה", נראים באמת שוליים, ומגלים שכן, אפשר לוותר, להבליג, לסלוח, לא כל כך לשכוח, אבל אם הם באמת רוצים, שני בני הזוג, הם יוצאים הרבה יותר מחוזקים ותתפלאי אולי , הרבה יותר אוהבים, אישית אני מכירה את הנושא מ2 זוגות שעברו את דרך "הדלרוזה" הזאת. חג שמח גם לך ולמשפחתך

פשוט אישה....

גיסי ז"ל באמת היה אדם חכם. חיי הזוגיות בנויים על אימון ברגע שהאימון נעלם מה שלא נעשה...מה שלא ננסה תמיד ניהיה חשדניים החיים עם בן הזוג או להפך לא יוכלו בעיניי לחזור למסלולם. אבל שוב זאת דעתי ואני יודעת שלא כולם יסכימו איתה. ואני לא יודעת אם אני צודקת או טועה?..... על זאת יוכלו להעיד רק בעלי נסיון הלא נאמר:אין חכם כבעל נסיון. אני מקווה לא להיות בעלת נסיון. האמת הנושא הזה קצת מפחיד אותי.

אמון

הוא "דבר" שנבנה במשך הזמן, אם הוא נהרס, נשבר, נסדק, תמיד יש את האפשרות לבנות אותו שוב מחדש, הוא אולי לא יהיה ארוז יפה ב100% שוב, אך בנינו, למי יש ביטחון במשו היום שמתקרב לאותו אחוז "מושלם"?... וה"פחד" מהנושא הזה, הוא <אני חושבת> מה שגורם לך להחליט על "מעיפה" בכמעט 100% ולא למשל על "אולי"...

כן אמון

הוא דבר שנבנה במשך הזמן אבל שוב לפי דעתי אם נגרם סדק או שחלילה נשבר לבנות מחדש תמיד אפשר אבל אני לא מוכנה להיות בסרט הזה של כל פעם שהוא יצא לשפוך את הזבל ויאחר מעט הראש יתחיל לעבוד שעות נוספות לא מוכנה להיות במצב של לחץ כל הזמן. אז נכון יש פחד ושוב אבל... ה-100% וודאיים בשבילי

כמו...

שכתב מושיקו לפני, מאחלת לך שלא תצטרכי לעמוד במצב הזה ו"לפרוע" את מה שכאן בצורה החלטית כל כך כתבת..

sahr12

New member
אז...

תרדי את לשפוך תזבל...מה יקרה???חחחחחח... והיום כשעדיין אין סדק...מה קורה כשהוא מאחר??? היו פקקים...אהההההה...נכון...אמרו בגלגל"צ...חחחחחחח

sahr12

New member
אז...

תרדי את לשפוך תזבל...מה יקרה???חחחחחח... והיום כשעדיין אין סדק...מה קורה כשהוא מאחר??? היו פקקים...אהההההה...נכון...אמרו בגלגל"צ...חחחחחחח

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח סער אמרתי שאני מוכנה לסלוח על הרבה דברים נו טוב....לגביי עניין האשפה אני סולחת לו.....העיקר שהוא יוריד את הזבל חחחחחחחחח

מו שיקו

New member
חן

בהתחשב ביושרך והגינותך,ורצינות כוונות מילותייך הדבר שאת הכי זקוקה לו לדעתי זה איחולים מכל הלב שלא תעמדי בנסיון הזה כי אין לי ספק שאם חס ושלום זה יקרה אז את לא תעמדי בזה.

מושיקו....

תודה על האיחולים. אבל לבוא ולומר שלא אעמוד בזה.... אממממ זה יכול להתפרש להרבה דברים בוא נגיד שבאמת לא הייתי רוצה להיקלע לסיטואציה כזאת. אבל ובאמת עם יד על הלב גם הנשים הכי חזקות, נכון נשברות מצב כזה הוא לא מצב קל עבור אף אחד מהצדדים אבל עם כל הכבוד והאהדה שלי לבעלי אני לא אחת שלא תקום על הרגליים ולא חייב להיות בגידה על מנת להגיע לגירושים ותאמין לי שאני מדברת מנסיון. זה תלוי הרבה בביטחון העצמי של האדם ולי ברוך השם יש ביטחון מופרז חחחח ערב טובבבב

מו שיקו

New member
הבעיה אינה

חוזקך,וגם לא בטחונך העצמי העניין הוא שת מנתבת את עצמך מראש לשבילים מאוד צרים,ומגבילה את כושר התמרון שלך כי להיות חזק בלי יכולת לתמרן זה באמת לא סחורה יש גם משפט שאומר never say never שווה להפנים

../images/Emo140.gifמושיקו...

לי יש קווים מאוד ברורים וזה לא קשור לאופן התימרון שלי בהרבה דברים אני מתפשרת בחיים על המון דברים אני מסוגלת לסלוח ולשכוח אבל....עד עניין הבגידה זה כבר גדול עליי. המשפט שלך גרם לי לחייך שמעתי אותו כבר הרבה פעמיים ובכל זאת המח שלי לא רוצה לקלוט אותו חחחחח

sahr12

New member
איזה כייף לקרוא....חחחחחחחח

חן??תתקרבי רגע...לא כ,כ קרוב!חחחחח לפני יום היה פה דיון...והמסקנה הייתה... שלעולם לא תדעי מעבר למה שבעלך ירצה שתדעי. וכנ"ל ההיפך....אז תרגעי מרוקקית יקרה...אני מכיר הרבה גברים..ש"אופיים" חזק....חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק....ו... (לא שחלילה לא מפרגן לבעלך) אבל....כדאי שתרגעי...חחחחחחחחחחח תמשכנה,תמשכנה...זה נחמד לקרוא...

למעלה