הצליח לי...........

סער....ת´קרב רגעעעעעעע

יותר קרוב ....יותר קרוב ....נו תתקרב כבר טוב זהו מספיק תתרחק ....לפני שהקירבה תצמיח פה כנפיים חחחחח בדיון שדברת עליו...הגבתי לך. ובמקרה שלי....בעלי כמו ספר פתוח בשבילי. נכון שאני לא יכולה להיות בטוחה בשום דבר ב-100% אבל....עד עתה אני שלמה עם מה שקורה הוא עוד לא נתן לי סיבה לחשוד כשוהא יתן .וואו וואו אתה מתאר לעצמך מה זה לעצבן מרוקאית חחחחחחחחחחחחחחח את הכנפיים אני אתלוש לו...את הנוצות אני אמרוט לו תאמין לי אחר כך הוא כבר לא יוכל לעוף יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
רוצה להחליף חתימה????

"הנשים היחידות שחושבות שהבעל שלהן מלאך הן האלמנות"..חחחחחחחח (לא שחלילה לא מפרגן לבעלך) אבל כדאי שתרגעי קצת..חחחחחחחחח

שייכת

New member
ואני לתומי חשבתי שהוא ../images/Emo54.gif

ולא בעל כנף...חחחחחחחחחחחחחחח נשיקות לחייייייייייייייימיייייייייייייייייייייייייייייייייאו

../images/Emo6.gif

../images/Emo24.gifשייכתת../images/Emo25.gif

אני מכירה נשים שלמרות שהן יודעות על מעשה בעליהן הן מעדיפות להתעלם ולהמשיך בשיגרת היום יצא לי פעם לשאול חברה איך היא יכולה להמשיך לחיות עם בן זוגה בצורה כזאת? ותשובתה היתה: למען שמירה על המשפחה על הבית על הילדים....כל הזמן הדגישה את עניין הילדים שלא יפגעו... עם כל הכבוד...זאת הייתה תשובתי הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות והשדים הייתי בונה את חיי מחדש הלא יגיע היום או שבעלה יעזוב אותה...וזאת היא לא תוכל למנוע ולגביי הילדים...היום יש מודעות לכל עניין הגירושים זה כבר לא כתם שחור כפי שהצטייר בעבר... דבר שני : בסוף הפרחים הילדים שלנו גודלים ועוזבים את הקן ואת נשארת עם הקוץ....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אני בדעה ש.........

אם לא יודעים, לא כואב....... לא צריך לחפש, ולפשפש לא צריך להתעמק ולחשוב על זה בכלל. אבל........יצר הסקרנות גובר על הכל..........חחחחחח

קסומי את צודקת

לא צריך לחפש ולפשפש אבל אם מריחים משהו אז כדאי לפקוח את עינינו שלא יהיה מקרה ששוב האישה יודעת אחרונה.

sahr12

New member
רק הערה קטנה (כי אני לא שותף)

קשה להרדם עם עיניים פקוחות...חחחחח תמשכנה,תמשכנה,זה כייף לקרוא...

טוף,

שאלת "אם הטוב יכול להיות לא נכון".. אני עניתי, שהכל סוביקטיבי, הטוב שלך לא חייב להיות הטוב שלו, או שלהם, ואה הטוב שלך, שהוא לגבייך "נכון" , לגביהם הוא לא נכון, וזה לא משנה שמלכתחילה הוא טוב.

שייכת

New member
טוף...

אם כך, אז הטוב הוא הנכון אם הוא נכון לשני הצדדים בכל חוזה או מערכת יחסים
ערב טוב ופורה...

אני רוצה לשאול שאלה טיפה הפוכה...

נצא מנקודת הנחה ש-80% מהנשים היו סולחות לבן זוגם שבגד. והגברים באחוזים כמה היו סולחים????......

איך אתן זורקות אחוזים?

אין פה עניין של אחוזים - יש שיסלחו ויש שלא! מאוד קשה למדוד את זה באחוזים!

קרן אור לי../images/Emo24.gif

אני דיברתי על אחוזים כן.....כך אני חושבת קחי מצב נתון של 10 גברים בוגדים ו 10 נשים בוגדות כמב הבעלים יסלחו לנשים מתוך ה-10 ולהיפך?..

sahr12

New member
רק הערה קטנה...(כי אני לא שותף )

חחחחחחח.. המושג הזה סליחה הוא לא נכון למקרה המדובר. תמשכנה,תמשכנה..זה כייף לקרוא...חחחחחחחח

למעלה