הצליח לי...........

מו שיקו

New member
כל מיני

הכרזות מפוצצות, אמירות , בעיטות... נשמע לי מעט היסטרי בהתחשב בעובדה שלוקח כל כך הרבה זמן להקים תא משפחתי, והנה מפרקים צ´יק צ´ק ובונים חדש..... כמו , יאללה next

מושיקו....

ההכרזות הללו.... אומנם נשמעות קצת בומבסטיות אבל אספר על עצמי מעט.... נישאתי בגיל 18 בדיוק אני נשואה כבר 14 שנים באושר יש לי שלושה ילדים מקסימים בעל אוהב ומדהים חיי הנישואים שלי נפלאים טרם מאסתי בהם לא יכולה לומר שהנישואים שלי מעין שיגרה כמו שאני שומעת לפעמים מאנשים פה. ויאללה next זה לא בדיוק ככה במהלך שנות נשואיי עברנו הרבה משברים אבל היינו איתנים ונחושים לשמר את חיי המשפחה הלא נאמר לבנות קשה ולהרוס זה קל. מה שאני רוצה לומר הוא: שבעניין הגידה תשובתי חד משמעית אבל בשאר הדברים האמן לי אני וותרנית מאוד ולא עושה סיפור מכל שטות. הסיוט שלי בחיים זה לחשוב שבעלי יהיה עם מישהי אחרת ואחר כך יבוא אליי זה האמת גורם לי לצמרמורת.

שייכת

New member
סביח

הכרזות מפוצצות, אמירות ובעיטות כאן כותבות אלו שבעליהן קוראים את הפורום למען יראו וייראו....
אבל לעצם העניין, בעיניי בגידה היא סוף הדרך. כמו כד יקר שהתנפץ לרסיסים ומנסים לאחות את השברים - תמיד יהיה שבר/חלק שיחסר, ועבורי החלל הריק הזה, החוסר הזה יהיה הבולט ביותר. והכד הזה, עם כל זה שהוא כל כך יקר, הוא אינו טוב יותר לשימוש (אולי אפשר להעמיד אותו במוזיאון, כאבן שאין לה הופכין, לזכר ימים עברו...).

../images/Emo45.gifשייכתתתתתתתתת

בעלי קורא את הפורום אבל זה לא משנה הוא מכיר את דעתי בנושא אבל לפעמים אני אומרת לעצמי רבאאאאק את מדברת על זה הרבה יום אחד הוא בכוונה ינסה רק על מנת לראות שיש לי מילה חחחחחחחחחחחחחח

מו שיקו

New member
לדעתי

את סתם נופלת בפח שאת טומנת לעצמך עם כל הדיבורים האלה כל אחת יש לה הגדרה משלה על בגידה ועוד שניה יתברר שאת וחן בכלל חושבות על שני דברים שונים נראה לי סתם הכרזות רגשניות מידי

שייכת

New member
סביח...

לכל אחד יש את הווטו שלו בחיים. יש הרבה דברים שאני מוכנה ויכולה לעבור עליהם לסדר היום והם יהיו על תקן של נסלחו אך לא נשכחו. אולם, הטלת הווטו שלי הן בזוגיות שלי והן בחברות היא על בגידה - כאן זה לא יסלח ובטח לא ישכח ומה שהיה, וגם אם היה הטוב ביותר, נגמר. לצערי, הייתי בסיטואציה כזאת לא פעם בחיי ולכן הדברים שכתבתי למעלה כתבתי מתוך ניסיוני ולא כהצהרה מפוצצת למקרה היפוטטי. שייכת.

sahr12

New member
אם היית מקשיב לי..ולא מתערב..

לא היית המום..חחחחחחחחחחח

שייכת

New member
לא חושבת שיש כאן עניין של נשים

או גברים, סלחנות היא תכונה אנושית הקיימת אצל חלק מהאנשים בין אם הם גברים או נשים. יווווווווווו איך התגעגעתי לעז הבר שליייייייייייייייי איפה הייייייייייייייייייייייייייייייייא??? המוצא הישר יצא נשכר...

sahr12

New member
כאן מסתיימים שידורינו לערב זה..

לכולם-ן ליל מנוחה...וחלומות פז... שיטטטטטטטטט,רעייתי שתחייה עדיין לא חזרה מהחברה שלה... איך אני ארדם?????כולי מחשבות עכשיו....מה היא עושה?? אוליי אני אשכיר בלש גשש?????מחר בבקר אני אבדוק לה תתחתונים... אוליי בלילה מאוחר אני אבדוק אם יש עליה שריטות...חחחח אההה,אבל אוליי המנייאק גזז ציפורניים...אז איך אני אדע???חחחח טוב נו, אני אשן עם עיניים פקוחות...ואם כשהיא תחזור..היא תמ-ז-מז- אותי..אז בטוח יש לה מישהו...ואז.....וואא,ווא... ואם היא לא תמזמז אותי...אז בטח היא כבר נהנתה...אז לא יהיה לה חשק... מה אני אעשה??????יאאלה.....סאאאמו...נירדם וזהו!חחחחחחחחחחח את רואה חן??אין לזה סוף...:) נשיקות לילה לכולם-ן...

סער............/images/Emo29.gif

חחחחחחחחחחחח נכון שאין לזה סוף אבל האמן.... שאני לא נותנת לעצמי לחשוב על זה וככה אני לא בודקת בציציות. יאללה לילה טופפפפפ לך כבר לישון

למעלה