הצלחת שירות תל אופן

prizman

New member
אני מסכים שזה נושא מורכב.

סה"כ יש ראש עיר נבחר איך שלא מסתכלים על זה ואי אפשר לצפות שכל מה שהוא יעשה ימצא חן בעיני כולם. לא כל אחד במדינת ישראל מרוצה מנתניהו אבל הוא רוה"מ נבחר. לא ע"י הרוב כידוע אבל כחוק. זו המציאות ואם השורה התחתונה שלך היא שצריך להשלים איתה אני מסכים. יחד עם זאת לא לחינם קיימת אופוזיציה גם לעירייה וגם לממשלה. לא הכל אמור להתקבל באופן אוטומטי. יש אולי הגיון מסויים בתיקצוב של תל אופן אבל זה שווה בחינה. שמח שעברנו לפסים מעשיים ולא לסתם מריבות.

FiReBall

New member
על מה בדיוק צריך לתת לו פרס?

על זה שהוא נרשם בתור המנוי ה-10K? זו סה"כ מחווה קטנה ותו לא, הציניות לא במקום.

kalil

New member
יש לי רק בעיה אחת עם הפרויקט

חצי שעה זה קצת תקוע כמו עצם בגרון. יש לך הרגשה שאתה צריך למהר כל הזמן כדי לא לעבור את החצי שעה. אם היו הופכים את זה לשעה זה היה מעולה. אני לא חושב ששעה חינם זה יותר מדי.

FiReBall

New member
בכל הפרויקטים שאני מכיר ברחבי העולם

זה חצי שעה, להוציא מקרים שאתה לוקח מתחנות ספציפיות או מחזיר לתחנות ספציפיות (רחוקות) ואז הזמן מתארך, וגם בתל-אופן יש כוונה לעשות משהו כזה.

בהחלט הצלחה ויש גם סיבה

את האופניים הירוקים של תל אביב רואים המון, זה מחמם את הלב. קודם כל בגלל איכות הסביבה! ואחרי זה בשביל הספורט! אני חושבת בההצלחה קשורה לחצי שעת החינם הרי המרחקים בתל אביב הם לרוב קצרים ולא מצריכים שימוש מעל לחצי שעה. מה גם שבשביל נסיעות ארוכות רוב האוכלוסיה לא תיקח אופניים אלא רכב, זה כבר עניין של כושר! כך או כך יש להעתיק את ההצלחה הזו למקומות נוספים בארץ ותשמעו לי זה ילך גם שם.

למעלה