אני כלל לא בטוח
קודם כל היתרון המרכזי של הפרויקט לפי דעתי זה שהוא הגדיל את כמות האנשים שרוכבים כיום בתל אביב על אופניים ולפני כן לא היו רוכבים. כלומר, אחוז גדול לפי דעתי הם אנשים שלפני כן לא היו מתניידים עם אופניים וכיום כן (כמוני) - וזאת כבר ברכה. דבר שני, אני חושב שאם היית משתמש בפועל בשירות היית מגלה שההגבלה של הזמן היא רק תיאורטית. כמו שכתבתי, אני מעולם לא עברתי את החצי שעה ותל אביב היא עיר די קטנה. מה שכן, הפרויקט בוודאי שלא מתאים לכל אחד. אם אתה גר ביפו ועובד ברמת החייל, זאת בהחלט נסיעה ארוכה מדי וזה יותר מחצי שעה - אבל בכל מקרה, אני לא חושב שהיית רוצה להגיע למשרד כל יום מזיע אחרי רכיבה של שעה... (אני משתמש בפרויקט דווקא לא לנסיעות הקבועות שלי (בית-עבודה), אבל דווקא בעיקר בערבים ברחבי העיר כשאני צריך להגיע לאנשהו בתוך העיר). הבעיה המרכזית בתל אביב היא כמובן עניין הפיקוח על האופניים. ברוב הבתים אין חדרים סגורים לאופניים ואלא אם אתה רוצה להעלות את האופניים שלך לדירה כל ערב, קשירה בחוץ מלווה בסכנת גניבה לא קטנה (שזאת בעיה שצריך לטפל בה ללא קשר). למרות הכל, הפרויקט כמובן לא מתאים לכל אחד וגם לא יכול להתאים לכל אחד. בהחלט יכול להיות שהיית בוחר לקנות אופניים ולך זה היה הרבה יותר טוב מלהשתמש בשירות (בייחוד אם אתה מתכוון להשתמש בהם הרבה מאד), אבל גם יכול להיות שאחרי שהיו גונבים לך אותם או אחרי שהיית מתחיל לקבל כאבי גב מלסחוב אותם כל יום 3 קומות בלי מעלית לדירה, היית בכל זאת מצטרף לשירות.