הציקו! אני במצולה!

עִידן

New member
אוי, זאת הייתה הודעה נפלאה,

ומאוד אקטואלית, כי זה היה קצת אחרי טיול פסח של תרבות משנה שעברה, בו אחד הנושאים המרכזיים היה כושר ההתאפקות שלך.

arivederci

New member
איך יכולתי לשכוח? ../images/Emo6.gif

היא הצחיקה אותי עד דמעות בזמנו.

צימעס

New member
עד דמעות דווקא?

עוד הפרשה

niva99

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo36.gif../images/Emo67.gif../images/Emo26.gif|ל

De-Panther

New member
תנסה את זה זה כיף וזה גם לא עושה...

הילה אדומה ולפי מה שאני זוכר מגיל 3 או משהו בסגנון זה לא מגעיל כמו לעשות במכנסיים... במכנסיים זה נדבק עלייך... בבריכה זה לא... ולפי מה שאני יודע הכלור ששמים בבריכה נועד כדי לפרק כמה שאפשר את הפיפי רק אל תמלא את כל הבריכה... אבל כמובן יש כללים לאיך לעשות את זה כמו שצריך דבר ראשון צריך למצוא מקום שאין בו אנשים - כמו שאתה לא רוצה שיעשו עליך אל תעשה על אחרים אל תראה מרוכז מידיי... תראה כאילו אתה סתם עובר שם באיטיות ונהנה מהמים... תזכור להתרחק מהמקום אחרי שעשית את זה... אתה לא רוצה לשקוע בשתן של עצמך... מומלץ לעשות את זה בזמן תזוזה ואז גם לא תרגיש כל כך כשזה נוגע בך... רק תשתדל לא למלא את הבריכה... וכן אני משתין בבריכה... לא הרבה ולא בכמויות ובדרך כלל אני אלך לשרותים כדי להטיל את מימיי... אבל כמובן לפעמים יש מיקרים בהם אין ברירה... ואז יש בריכה

אוֹחַ

New member
איפה זה? ברדודים או בעמוקים?

כי אם זה בעמוקים אז זה קצת בעיה מבחינתי. את לא רוצה (או אולי כן) שאני אקיים, הלכה למעשה, את המונח: "טבע בשירותים"...

צימעס

New member
לא.

לעומת זאת ילדי, נכנסים לאמבטיה, ומיד. מיד. לפני הכל - עושים פיפי. לסמן "זה - אמבטיה שלי. עכשיו, איפה המברשת שיניים?". אם כבר, שאלה חצי קשורה - מה דין פיפי במקלחת? ולמה אני מרחיבה את הדיון? ראשית - אחרי שדנו פה בקיפר, אין נושא מגעיל מדי לפורום הזה. שנית - אחרי הלידה הראשונה שלי גילו לי את הטריק הזה (חשוב מאוד כשיש פצע ענק שחוטף את כל הפיפי), ואני תוהה אם זה באמת סוד גדול, או אני היחידה בעולם שלא שמעה על האופציה

עִידן

New member
אפרופו קיפר..

חלמתי הלילה שאני שואלת את אחת מחברות הפורום שאלות עליו.

Mנטה

New member
טוב אני אמנם פישלתי כשהיתי ביממלח

במקום במפגש להראות לכם את הקיפר, אבל בפעם הבאה תזכירו לי ופשוט אביא אותו
הוא נראה בדיוק כמו בתמונה אגב. בבריכה אני לא עושה פיפי, המים עומדים מדי לטעמי. במקלחת ברור שכן, כאילו דאאאאא......

De-Panther

New member
גם אני../images/Emo3.gif אבל אם זה לא לבד אז אני..

מנומס והולך להשתין בשרותים פשוט ישר כשאני נכנס לתוך מים במקלחת אני חייב להשתין גם אם השתנתי 10 דקות לפני זה

רגע רצינות- אוח, שמעת על פאולה אחת?

-היא המציאה שיטה עם כלמיני תרגילים לחיזוק השרירים הטבעתיים... כדאי לך לבקש כמה תרגילים כאלה ממטפל בשיטה. (אפשר אפילו מספר, אולי) חוצמיזה- יש לעניין הזה גם יתרון- הרי זה נורא לא בריא להשאיר את חיידקי השתן יותר מדי זמן שם בפנים- יותר מהר החוצה=יותר בריא!

למעלה