הציקו! אני במצולה!

shellyland

New member
טוב, אז אני אסביר:

ראשית אבהיר שאני לא מנסה ללמד משהו על עצמי ו/או על כל אחד אחר. אני בסך הכל מביאה דברים בשם אומרם וכל אחד חופשי להושפע מהם כרצונו. שנית, השימוש שלי במילים "יכולת ההכלה הרגשית" היה כללי מדי והכוונה היא ליכולת ההכלה של רגשות מסוג מסויים. ועכשיו תשובה יותר מקצועית, מפיה של נטורופטית ורפלקסולוגית בכירה (שהיא גם מרצה בתחום): בשיטה שמבוססת על ארבעת היסודות (אויר, מים, אש ואדמה) המים מקושרים עם הרגשות. חלק מן האיברים בגוף מייצגים סוגים שונים של רגשות. שלפוחית השתן חולשת על התחום של הפחדים הלא-מוסברים (=לא-מודעים). לכן - ככל שיש לנו יותר רגשות מודחקים אשר נשלטים על ידי הפחד, יש יותר סיכוי לאי-שליטה על השלפוחית. מן הכיוון ההפוך, ככל שיש לנו יותר מודעות רגשית לגבי המקום של הפחדים שלנו, כך ישנה יותר יכולת לשלוט על השלפוחית. כל העסק הזה קשור במקום על הרצף בין המודע לתת-מודע אותו תופס הפחד. לאור זה, כל הסוגייה של ההשתנה בבריכה (או בכל סביבה מימית אחרת) יכולה להובן גם מתוך ראייתה כסוג של הפגנת שליטה ו/או איבוד שליטה בהקשר של שיחרור הפחדים בתוך סביבה רגשית.

אח"לה מבקשת לברך אותך

על השימוש המושכל שאת עושה בשמות פועל פאסיביים. את ראויה להוות דוגמה נאה להורייך, חברייך ומורייך, כמו גם לסתם אנשים מהשורה (ומחוצה לה). יישר כוח!

גנגי

New member
נו?

כבר טרטפת ולא טפטפת? רוצה לשמוע חוויות. . . . . . . . . . . . אה.. בעצם לא.

shellyland

New member
תודה, אבל

הברכות מגיעות לעידן. אני בסך הכל חומר ביד היוצרת.

צימעס

New member
וכמובן, בריחות שתן אצל נשים הרות

מוסברות ע"י הפחד מהלידה. > מיישמת 4-יסודות בגרוש <

גנגי

New member
../images/Emo6.gif

קשה לשלוט בהם בנוכחות בחורות בביקיני? זה העניין?

גנגי

New member
גבר שאומר על עצמו "גרוע מכך"

- למה להתווכח איתו? אם הוא אומר הוא בטח יודע.

גנגי

New member
ואגב, בלי קשר,

מאז שרשור הקיפר ותכולתו לא נודע שרשור יותר פיכסי בתולדות הפורום. מה יש לכם אתם מהפרשות גוף? תתחילו להפריש חלה במקום.

D o r o t h y

New member
איכס יא מגעילה

לאכול חלה מופרשת? מה אנחנו כלבים? איכס |נו, האייקון של האיש הירוק הזה|
|כן, בדיוק זה|

De-Panther

New member
אני עושה את כל הצרכים פעם ביום לפני

המקלחת שלי כל מה שיש לפני המקלחת יש לי כושר התאפקות אם אני לא במקום רטוב

giulietta

New member
ברפואה האלטרנטיבית

כבר נתקלתי שמזריקים לחולה את השתן של עצמו שרגע לפני הוא נתן "לבדיקה".

עִידן

New member
כן,

דיברנו על החיטוי הזה בביולוגיה פעם. וגם ששתן של בנות טוב לפצעי בגרות.

גנגי

New member
וואללה....

עכשיו מתחילהתבהר אצלי בראש למה יש אחת שאני מכירה שפעם היו לה המון פצעי בגרות והיום יש לה ריח נורא.

למעלה